Seat Ibiza-Pneumatiky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Seat Ibiza-Pneumatiky

Príspevok od používateľa dekarbon »

Zdravim.ja sa chcem s vami len poradiť či už mám kupiť nove gumy.V sučasnosti jazdím už 4-tu sezonu vlastne od kedy som auto kupil(pri kupe som dostal fungel nove) gumy v rozmere 185/60 R14 82T Pirelli Snowcontrol II a mám to na plechových diskoch.Jeden disk aj s pneu sa predčasne menili za noví minulu sezonu lebo mi furt fučalo okolo rafu koleso tak som kupil novu gumu v takom istom rozmere aj plechovy disk novy k tomu.takže v sučasnosti jazdím na jednej fungel novej gume a dalšie tri maju 4 roky a su zjazdene tak ako vididte an obrazku.moja otazka znie..mám už kupiť nove gumy? alebo dojazdiť tuto sezonu ešte..ibaže s ami blíži STK a ak mi tam budu merať gumy tak neprejdem lebo jazdím pod 3 mm na zadných ved mrknite obrazok

foto patrí do prílohy
Téma o pneu tu už je.

lepšie gumy mi dal pneuservis an prednu naparavu a zjazdenejsie na zadnu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Seat Ibiza-Pneumatiky

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no v prvom rade si mal pri poskodeni pneumatiky menit obe na naprave, nie iba jednu...

ak jazdis malo, zvacsa po meste a vyhybas sa snehu, mozno by som este tu jednu sezonu riskol... ak jazdis denne a robis vacsie najazdy, uz ich vymen, vsetky...

obuli Ti to dobre, lepsie pneu patria na prednu napravu...

...inak tema o pneumatikach tu uz je, nabuduce otazky smeruj tam...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

jo diki za rady..no fakt je ten ze ja robim 4-5000 km mesačne takže asi teda pojdu urcite nove len by ma zaujimala ešte jedna vec mám vo výhlade dve značky buď pirelli snowcontrol III alebo continental contiwintercontact ts850..ale co s rozmerom? mám zostať pri r14 185/60 alebo ísť do 15 palcovych kolies kde by som pouzil rozmer 195/50 r15? ono ešte sa vrátim k tomu čo si ratzi vravel o tych pneu jedna bola poškodena ale nevie sa prečo fučala fyzicky bola na pohlad ok ale fučala ostatne boli ok len v minulosti asi dva roky dozadu som chytil parkrat obrubnik takze jedna z tych troch viacej zjazdenych ma poskodenu bočnicu a je vytrhnute z boku asi 2 mm gumy neni vidiet kordy ani nic ani sa nevytvara na tom mieste bublina ale jazdim s tym uz tak druhu sezonu..no jo idem objednat fungel nove ale pockam na radu za tu znacku a rozmer
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

na ibizu budu uplne stacit 185/60/14... budu lacnejsie, rozmermi postacia a hlavne 195/50/15 sa zle zhanaju, sam ich mam...
Zamknuté