nahrávanie rozhovoru bez vedomia
nahrávanie rozhovoru bez vedomia
na zaciatok spravy by som chcel povedat ze som geek tj clovek ktory vecsinu casu sedi doma studuje a podobne cize moc u zien uspech nema , jednym casom som stretol zensku ktora bola ochotna so mnou dat sex ked je spravim rozne zadania do skoly pripadne urobim ulohy , jeden den zo srandy som sa rozhodol ze si to nahram ( sex a tak , na pamiatku ) to ze davala za ulohy bolo samozrejme tajne ale nepacilo sa mi ked si zo mna v partii robila zo mna srandu , samozrejme nazivo som nic nepovedal a hral jej hru , vecer som si s nej robil srandu ze hej aj tak si dala a mam to aj na videu , a ona hej jasne na videu ty saso a podobne no a tak som jej poslal zopar screenov na videu , obratom mi oznamila ze pojde na fyzlaren , a otazka je je to trestnopravne postihnutelne ? video som nezverejnil mam ho iba ja a ona ma par fotiek , ani som ho nikomu neposlal ani nic podobne co mi hrozi ak som nebol trestany z podmienkou sa zmierim v pohode .
Re: nahrávanie rozhovoru bez vedomia
Pokiaľ sa nikde inde neobjaví video ani screenshoty, na políciu nepôjde, pretože by tým prezradila aj seba, že niečo také s Tebou robila. Každopádne si kvôli tejto somarine prišiel asi o jediný sex vo svojom živote (ako sám píšeš), už s Tebou nič nebude chcieť mať a v partii si z Teba bude robiť ešte väčšiu srandu.
Inak, si pozri, že všade, kde sa nejaké priestory nahrávajú na kameru, je na viditeľnom mieste umiestnené, že tento objekt je monitorovaný kamerovým systémom. Čo si myslíš, prečo?
Inak, si pozri, že všade, kde sa nejaké priestory nahrávajú na kameru, je na viditeľnom mieste umiestnené, že tento objekt je monitorovaný kamerovým systémom. Čo si myslíš, prečo?
no hej ale ja som ju pred tym nevaroval ze si ju natocim o to tu ide
keby o tom vedela seriem na to a uz by to v partii kazdy videl
a v pripade ze je taka blba a sla by na tu fyzlaren hrozilo by nieco ?
Trestný Zákon §377 hovorí:
Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy
(1) Kto poruší dôvernosť neverejne prednesených slov alebo iného prejavu osobnej povahy tým, že ho
neoprávnene zachytí záznamovým zariadením a takto zhotovený záznam sprístupní tretej osobe alebo ho
iným spôsobom použije a inému tým spôsobí vážnu ujmu na právach, potrestá sa odňatím slobody až na dva
roky.
(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku
1
a) ako člen organizovanej skupiny,
b) a spôsobí takým činom značnú škodu, alebo
c) s úmyslom získať pre seba alebo iného značný prospech.
(3) Odňatím slobody na šesť mesiacov až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak
a) spácha čin uvedený v odseku 1 ako verejný činiteľ,
b) spôsobí takým činom škodu veľkého rozsahu, alebo
c) spácha taký čin s úmyslom získať pre seba alebo pre iného prospech veľkého rozsahu.
Zmaž, nijak sa jej nevyhrážaj, nikomu o tom nerozprávaj a hlavne už také veci nerob !... a bude dobre...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ale prečo by sa chalan stresoval...? Veď v parlamente behá kadejaký šašo so skrytým diktafónom a potom nahrávky (samé od seba - true story!!) uniknú na internet.
Nie je to tak troška precedens?
Nie je to tak troška precedens?
jin.. lenže oni sa v tom už vedia pohybovať, vedia od seba odvrátiť pozornosť na iné veci a podobne. A prudic im môže poslúžiť ako exemplárny prípad, že na Slovensku nie je bordel a že na Slovensku sa pekne ctia zákony a pošlú ho pekne do basy (hoci správne by mohol dostať len podmienku).

Screencaps or it didn't happen

-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Osobny nazor mam taky, ze to moc riesis. Viem si "zivo" predstavit situaciu, ako pride na policiu a ... "bez mojho vedomia si nahraval, ked som mu davala za ulohy"...
, are u fcking kidding me? 
dobry trolling 
dnes ked je vsetko dostupne na internete a v triede ulohu vypracuje jedeb jedinec a odovzda ju 40 ludi bola slecna nutena poprosit samotarskeho geeka o urobenie ulohy ked sa mu inokedy ani nepozdravi a nakoniec mu aj da
holywoodsky film
dnes ked je vsetko dostupne na internete a v triede ulohu vypracuje jedeb jedinec a odovzda ju 40 ludi bola slecna nutena poprosit samotarskeho geeka o urobenie ulohy ked sa mu inokedy ani nepozdravi a nakoniec mu aj da
holywoodsky film
navyse este takemu, co nevie poriadne ani gramatiku
"fyzlaren" to je co nieco s fyzikou?
A to si sa tym potreboval chvalit ? A este jej samej ? Sex za ulohy...si sa nebal, ze nieco chytis ?
-
hojko
Site Admin
energy00: A co mal chytit, ci patku zo slovenciny??? 
Tak ked dava za ulohy, kto vie este za co vsetko ine dava. Tym padom sa pravdepodobnost nejakej "paradnej" choroby dost zvysuje... (asi tak to myslel). 
Presne tak
Mozno som len paranoidny (to je to spravne slovo ? ) ale ak mi zena povie "dam ti za to, ze mi napises ulohu" .. Asi som staromodny
Tak ti prajem, nech sa to vyriesi a symbioza vam funguje nadalej 
Takze dnes sa tomu hovori "rozhovor" hej? 
Tak si niekam nad postel (mimo zaber, of course) vycap nalepku "Tento priestor je monitorovany kamerou!", ako spomenul brm. Keby aj cosi chce riesit s "fyzlarnou", tak musi dokazat, ze tam v tedy nebola a to veru tazko dokaze.
-
AllGoneDead
Medium Star
kinjeril: co ak nahravala aj ona? 
daj mi na nu kontakt, aj ja jej chcem pomoct so zadanim
-
Runes
Addict
Takto, v prvom rade napis svoj a jej vek ak mate nad 18 je to jedno. 2 posli mi to video ja zhodnotim ci s toho daci mozes mat. A po 3 nikam nepojde a ani srandu si robit nebude lebo bude posrata ze to zverejnis.