Nefunkčnosť GK

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ab021
Medium Star
Medium Star

Nefunkčnosť GK

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý deň. Kúpil som cez bazar GK NVidia 7600GS. Po vložení do PC sa monitor ani nerozsvietil. Karta mala prídavné napájanie. Myslel som si, že dobrodinec ma oklamal. Kúpil som ďaľšiu kartu ATI Radeon X1550 512MB. Po vložení karty sa monitor opäť, ani pri tejto nerozsvietil. Aj táto mala prídavné napájanie. Obe karty sú pre rozhranie AGP. V PC používam kartu NVIDIA FX 5200, ktorá ide. Takisto som skúšal ATI Radeon 9200SE a aj tá funguje. Tieto karty nemajú prídavné napájanie. Zdroj mám nový, ktorý má možnosť prídavného napájania GK. Je možné, aby obe kúpené karty boli špatné? Ako zistiť, či sa jedná o ich poruchu, keď nemám možnosť ich vložiť do iného PC s rozhraním AGP? THX
curta
Light Professional
Light Professional

Re: Nefunkčnosť GK

Príspevok od používateľa curta »

Na 99% nieje je problem v grafickych kartach, aj keby su dobre, tvoje PC ich nevezme.

Musel by si vymenit vsetko...
ab021
Medium Star
Medium Star

Re: Nefunkčnosť GK

Príspevok od používateľa ab021 »

Mám MB DELL Dimension 4600i a som prekvapený, že by ani 256MB kartu doska nezobrala. Ja som tam už 256MB kartu mal, ale bola bez prídavného napájania. Odišla a vymenil som tam kartu, ktorú som mal k dispozícii t.j. 128MB. Teraz PC funguje. Potreboval by som však kartu s väčšou pamäťou.
Napísať odpoveď