Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa butthead »

harrison314 napísal: A teraz vazne.
Publikovat nieco nepravdive sa da, ale ckoro ti na to pridu. zatajit nieco je tiez na hlavu, lebosi predtym do vyskumu vrazil miliony, a ked to neopublikues, tak s toho bude mat peniaze niekto iny.
teoreticky mas pravdu, na vsetko zle by sa malo prist a prezentovat vsemoznymi prostriedkami. ale prijde mi to dost najivne dufat v tom, ze to naozaj tak funguje. mas snad pocit, ze ako obcan mas nieco pod kontrolou ? aj v suvislosti s tym, ze doverovat korporaciam a mediam je minimalne v nasej krajine synonymom podpory mafie. ak patris k tym, ze za vsetkym stoji Fico, tak potom rozumiem.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

by ma zaujimala barz aj pastudia o zvysni imunity ludi na "megaskorbická liečbe".
lebo ludi na nej z mojho okolia skosi bezna chripka tak isto a tych, ktori na nej nie su.
butthead
Darca
Darca

tak im porad nech sa zaockuju proti chripke :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

uz ma to nebavi opakovat ale este raz
butthead napísal:teoreticky mas pravdu, na vsetko zle by sa malo prist a prezentovat vsemoznymi prostriedkami.
vedecke studie su zverejnene vo vecckych casopicoh, ktore su verejnosti dostupne, hocikto moze podat namietku alebo statznost, na clanok, alebo ho publikovat.
butthead napísal: mas snad pocit, ze ako obcan mas nieco pod kontrolou
mas snad pocit, ze Janko, co nedostudoval ani ucnovku stolarinu by mal diktovat ako stavat navdzaci system medziplanetarnych druzic? Naozaj? Alebo radcej ma dohliadat na tvoju operaciu a povedat chirurgovi, tam nerez, rez radcej tu?
butthead napísal: aj v suvislosti s tym, ze doverovat korporaciam a mediam je minimalne v nasej krajine synonymom podpory mafie
S tym suhlasim, lebo ked som napsoledy vydel spravi tak vetciu informacnu hodnotu mali Teletabies, no napr. Slobdny vysielac a Zem a vek su na tom este horsie.
butthead napísal:ak patris k tym, ze za vsetkym stoji Fico, tak potom rozumiem.
Napetrim, ja sa do politky nemisam. Ale vsimam si premnozenost trolov, co napisu ze za tomoze Fico aj do diskusie o ubytku juhoamerickych veverisiek.
jackb
Redeemer
Redeemer

:D

nie je nic tajne, ze ockovanie proti chripke je platne ako mrtvemu zlate zuby :)
tu v Skotsku, neviem ako je to vo zvysku UK, sa rozdava vakcina zadarmo. no ako tak posledny mesiac, kedy nastupila zima, sledujem okolie bud nefunguje ani tunajsia, alebo to ma vacsina na haku.

ked som guglil odpovede pre Kaliho, nasiel som tie Ccka od farmaspolocnosti, tak som dnes obehol celu korporatnu lekaren (Boots) a ziadne kyselinky v prasku, len klasicke bobulky. nebude zo mna veru pokusny zajo. neverim totiz, ze sa mi sem podari priviezt kilo kyseliny, ked mi na poste nechceli poslat e-cigu s litiovou baterkou...
butthead
Darca
Darca

staci to aj takto napisat:
davam maximalnu doveru vedeckym studiam, ktorym davam prednost voci vsetkemu, bez ohladu na to kto ich vlastni, riadi a financuje.

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2014, 22:06)
este sa vratim k C
jackb, do googla staci dat "vitamin c skusenosti" nejaka pastudia:
http://www.medicc.eu/sk/odborne-clanky/ ... i-rakovine
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:davam maximalnu doveru vedeckym studiam, ktorym davam prednost voci vsetkemu, bez ohladu na to kto ich vlastni, riadi a financuje.
Ked je jedna vela to neznamena, zalezi aka je na akej vzorke, aka bola metodika. Ak danu vec potvrdi 7 navzajom nezavislich studii, je mala sanca, ze by mohli vsteky klamat.
butthead
Darca
Darca

rozumiem na co narazas, ale to nestaci...
skusme si predstavit o 10 rokov takyto pripad v buducnosti, zoberme latku, ktora sa neda patentovat napriklad vitamin c, tych 7 navzajom nezavislych studii preukaze, ze naozaj pomaha a pomocou infuzii vylieci hociktoru chorobu bez vedlajsich ucinkov, ten prevrat co by nastal v konvencnej medicine, do ktorej na vyskumy za desiatky rokov vynalozili miliardy, len preto aby vykuchtili patentovatelny liek, co myslis ze by sa stalo ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stalo by sa to, ze by sa o pozitivnom vplyve uz daaaavno vedelo a nemuseli sa robit ziadne vyskumy, kedze by to bolo dlhodobo zname a ziadne farmafirmy by nemuseli vyhadzovat miliardy
butthead
Darca
Darca

to je taky argument, ze ked poviem, ze aj o zlodejoch a predrazenych zakazkach sa daaaavno vie a nic sa s tym nerobi... myslis, ze ruka ruku nemyje ?
beardie
Redeemer
Redeemer

nie, to je uplne relevantny argument, o prinose vitaminu C by sa vedelo priblizne od doby, kedy bol objaveny penicilin, 10 rokov +-
totiz vtedy sa zacala medicinska veda a vyskum masivne rozvijat a urcite ako prve testovali aj bezne vitaminy A, Bx, C, D, atd

ono sa o tom prinose totiz aj vie, ale nikdy neboli dokazane take prehnane zavery, ako ty tvrdis

nehladaj za tym zas nejaku konspiraciu len preto, ze sa to tak tebe hodi
butthead
Darca
Darca

joj, nepochopil si asi, priklad som uviedol vitamin c, moze to byt hociktora ina latka, ktora sa neda patentovat.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:joj, nepochopil si asi, priklad som uviedol vitamin c, moze to byt hociktora ina latka, ktora sa neda patentovat.
S hoociakou inou latkou je to presne take iste.
beardie
Redeemer
Redeemer

ide o ten rozdiel medzi "hociktorou inou latkou" typu vitamin C a nejakou bezne nedostupnou, kvoli ktorej treba robit viacrocny vyskum...
butthead
Darca
Darca

v poriadku, tak
beardie napísal: ono sa o tom prinose totiz aj vie, ale nikdy neboli dokazane take prehnane zavery, ako ty tvrdis
nie ja, ale ak by tie prehnane zavery potvrdili "oficialne" studie, o ktore sa vacsina opiera

//autoeditácia príspevku (09 Dec 2014, 10:22)
este dodam, tato tema na to je aby sme konspirovali :)
v minulosti sa stavalo, ze niektore kedysi konspiracie sa casom potvrdili, ze su pravdive
http://www.aktuality.sk/clanok/258421/t ... -pravdive/
netvrdili ludia kedysi, ze Zem je rovna doska ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:nie ja, ale ak by tie prehnane zavery potvrdili "oficialne" studie, o ktore sa vacsina opiera
rozdiel tam je ak je to bezna latka, ktora je neustale po ruke, tak tie vyskumy by boli uz dvano spravene a bolo by to potvrdene, ak ide o nedostupnu latku, lebo sa nachadza len vratlinach v pralese, a sucastne tej rastline hrozi vyhynutie, tak peniaze s predaja pokryju naklady na vyskum, a XY zachranenych ludskych zivotov predtym, nie su vyhodene peniaze
butthead napísal:este dodam, tato tema na to je aby sme konspirovali
v minulosti sa stavalo, ze niektore kedysi konspiracie sa casom potvrdili, ze su pravdive
ked si vymslis niekolko tisicok nahodnych vymyslov a blbosti, vzdy sa ukaze, ze par z nich je pravda, vola sa to statistika a pravdepodobnost :wink: no to nic nehovori o ostatnych.
Alebo inak, ak si vymslim niekolko stoviek tvrdeni o tebe,tak niektore sa ukazu pravdive. Hoci ta nepoznam ani som ta nikdy nevidel. pritom tie tvrdenia nevychazaju s poznania skutocnosti, ani zo ziadneho logickeho zakladu.
butthead
Darca
Darca

no a myslis, ze z beznej latky by sa dalo tak tucne zarobit ako z patentovatelnej ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Konšpirácie naše každodenné

butthead napísal:
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2014, 10:22)
este dodam, tato tema na to je aby sme konspirovali :)
Nezahovaraj, prosim.
Co konecne povedat, ze Protokoly Sionskych Mudrcov su podvrh. No na nich vsetci stavaju kraviny o zidofarmaceutoch, zidobankaroch, NWO a neviem o com vsetkom.
Aj to je len update rimanskej a neskor stredovekej konspiracie o Judejcoch.

// A co tako pre potrebu vyrovnanosti zacat prekladat britske vydanie Mitrochina a ukazovat co robili NKVD a KGB, hm?
Ci sme spat pri ciernobielom svete :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:no a myslis, ze z beznej latky by sa dalo tak tucne zarobit ako z patentovatelnej ?
mylsis, ze bezna latka lieci vsteky druhy rakoviny bez vedlajsich ucinkov?
butthead
Darca
Darca

jackb napísal: Nezahovaraj, prosim.
Co konecne povedat, ze Protokoly Sionskych Mudrcov su podvrh. No na nich vsetci stavaju kraviny o zidofarmaceutoch, zidobankaroch, NWO a neviem o com vsetkom.
Aj to je len update rimanskej a neskor stredovekej konspiracie o Judejcoch.

// A co tako pre potrebu vyrovnanosti zacat prekladat britske vydanie Mitrochina a ukazovat co robili NKVD a KGB, hm?
Ci sme spat pri ciernobielom svete :)
vsak pisem, ze niektore ;) nikto nevidi do buducnosti, tak nemozno vsetko vylucit, ci vies citat z kariet ?
harrison314 napísal:mylsis, ze bezna latka lieci vsteky druhy rakoviny bez vedlajsich ucinkov?
opat odpoved otazkou :D
kde som pisal, ze bezna latka lieci vsetky druhy rakoviny ? ak narazas na ten moj post "skusme si predstavit......" tak si ho precitaj aj 100x aby si ho pochopil a ked nemas cas (co predpokladam, ze zly pravopis je z dosledku toho), tak inokedy.
opytam sa inak, ci vies ako funguje biznis s liecivami, proces vyskumu, patentovanie ? si myslis, ze ak "elity" najdu nejaky prirodny zazrak, ktory vylieci absolutne vsetko (hoci a ludsku hlupost), uzrie svetlo sveta a masovo sa zacne sirit ?
Napísať odpoveď