EDIT: Tak ide oto ze po predajji ip6+ som zacal spekulovat aky fon kupim. v hladaciku bolo lenovo vibe z2 pro ,lg g3,popripade oneplus one. Dnes som bol nazivo osahat lenovo a g3 a bol som este viac nerozhodnuty lenovo nadherne spracovanie krasny displej velka baterka super prostredie (aj lenovo aj cisty android) no jedine - velkost. G3 zase uz poznam no cena dost vysoka ak zhanate 32gb verziu. Potom som sa uz nasral a povedal si ze viac ako 350€ uz do mobilu teraz nedam tak sa vyber zuzil na oneplus one a ku nemu sa pridal konkuretn xiaomi mi4. Ale z toho mi lepsie vychadza oneplus one. Tak a je to.
Zaujímavé ale to Tempered Glass vraj nie je možné doručiť na moju adresu..
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2014, 9:23)
Tak pozerám na ebay. Takže toto je to iste ako na Amazon? diztronic a tempered glass aj keď neviem ci 2 nie sú zbytočné... Ešte som neobjednaval z ebayu tak neviem ci sa tam da zmeniť počet.
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2014, 9:31)
No neviem ako pozerám tak to nejde z "originál " shopu...
Môžeš si zriadiť adresu v nemecku a odtiaľ ti to prepošlú na SK napr. mailboxde atd.
a vždy lepšie mat 2 ako jedno keď jedno rozbiješ máš do zálohy ešte druhé
Alebo to objednám na 2x jedno z ebayu a jedno z Amazonu.
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2014, 18:24)
Vianočný "výpredaj" kto chce tento telefón tak sa dá kúpiť bez pozvánky. Na určitý čas.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2014, 21:03)
Nevedeli by ste mi teda poradiť ešte nejaké iné tempered glass keď hento nie je možné dodať na moju adresu?
Tú case som už kúpil.
Jozinek333 napísal:Načo ti je tempered glass? Gorilla glass 3 poskytuje dostatočnú odolnosť voči škrabancom vzniknutých bežným používaním..
Jozinek moj zablokovany možno dostatočnu voči škrabancom ale nie rozbitiu a aj tie šrabance sa poštastia skor či neskor.Staci male zrnko piesku, alebo kamienka vo vacku . http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Shield ... 19f4dc7caa
dasti555 napísal:Tak objednal som to z ebayu ako zistím že mi to doručia lebo jediné čo zatiaľ viem je že mi prišiel mail z PayPalu že sa mi strhli peniaze.
pokiaľ je to free shipping, teda air mail, tak žiadny tracking ani nebude, len ti to donesie poštárka
Zase uvažujem, a ak mi prepne a odignorujem veľkosť, asi aj objednám. Len otázky mám. Použil som vyhľadávanie a každá už bola položená, ale jednoznačnú a presnú odpoveď som nevyhrabal.
1) cena pošty (OnePlus -> mailboxde -> slovensko)?
2) trvanie cesty (OnePlus -> mailboxde -> slovensko)?
3) platím tých 349 v dolároch, alebo eurách?
Jedna rada aj keď neviem ako moc pravdivá a či to tak bude vždy ale ak už by si objednával nedávaj si express shipping kedže ja som si dal štandard a asi po 4 dňoch mi to preskočilo samo na express a ušetril som 10€.
1. 333€ za 1+1 64gb + to ich express shipping a mailboxde (za mailboxde niečo okolo 7€)
2. komplet celé to trvalo týždeň a pár dní
3. v eurách
vážení, nezabúdajte, že ak prídete na https://oneplus.net/
tak musíte v pravom dolnom rohu (naľavo od copyright) prepnúť na nemecko - zmení vám to cenu na eurá, teda 64ka bude stáť 299€ a to poštovné ako ste si to mohli všimnúť niečo okolo 20€
DropDead: Takže by som nemal počítať viac ako 350€, áno?
K tým eurám, myslel som skôr tak, že ak na webe stojí 1+1 349 USD, tak či to stojí 349 USD (285€), alebo tam platí to nepekné že $=€, a je to pre slováka (resp. nemca) 349€.
v okamihu, keď prepneš na nemecký, tak budú ceny v eurách...neprehadzuj to cez konverzný kurz - z amerického si to neobjednáš
a ako hovorím, hneď ako prepneš na nemecký shop
aby som bol úplne presný... 1+1 stál presne 299€, poštovné "express" 23,99€ = spolu 322,99€ + tých 7-9€ za mialboxde
hlavne si naštudovať ako treba zadávať adresu na 1+1
teda
MENO PRIEZVISKO(do políčka priezvisko napísať svoje meno v tvare " Hráško, ID XXXXX" to ID je to, čo dostaneš po registrácii na mailboxde)
Mailboxde.com
Dresdner Str. 9
Zittau, 02763
Germany
+4219XXXXXXXX (tvoje číslo)