PlayStation 4
Re: PlayStation 4
Pokiaľ máš zaplatené PS+ tak ide všetko v pohode. Žiadny aktivačný kód, nič.
Veľmi málo hier má MP, ktorý funguje aj bez pluska, ale nájde sa, pasívny online hacking funguje vo Watch Dogs napr.
Veľmi málo hier má MP, ktorý funguje aj bez pluska, ale nájde sa, pasívny online hacking funguje vo Watch Dogs napr.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemajú aktivačný kód, jedine len čo sa týka dlc, pripadne niektore môžu mať nejakú formu online passu
//nevšimol som si že už tu bola odpoveď, na mobile mi nejde zmazať príspevok tak sa o to niekto z moderátorov postarajte
//nevšimol som si že už tu bola odpoveď, na mobile mi nejde zmazať príspevok tak sa o to niekto z moderátorov postarajte
Hej, ale je toho veľmi málo. Online pass má napr. Killzone, t.j. ak vlastníš hru musíš si kúpiť ešte 20€ online pass. Ale ak chceš hrať len MP, tak vôbec nepotrebuješ killzone single a stačí ti len ten season pass.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ok dik, snad sa k vam "ps4 owner-om" za chvilu pridam 
no jo sprav si Vianoce
kukám, že všetci traja sme Nitra 
-
DeJF
Addict
A stále si ma nikto nepridal
.. Tak napíšte mena ja si pridám

Nie som teraz casto pri PS4, ale mozte si ma pridat: rochedo27.
Tak som v práci, dosť, že fórum obskakujem, neee? begbeee_svk
Inak momentálne hrávam dosť: WATCH DOGS, ktorý ma dosť baví, tak ak niekto máte chuť zmerať sily, tak môžeme.
Skúšal som trocha aj PlantsVsZombies, s kámošmi bránenie záhradky je dosť sranda, takže tiež je možné skúsiť, no a v neposlednom rade nejaká rýchla custom bitka v Injustice by som tiež s nejakým nováčikom vyskúšal.
-
DeJF
Addict
Mam už aj Pvz tak môžeme aj to dať kľudne.. 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
objednane
Aký bundle si zobral?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
zakladny bez hry
Tak to neni bundle potom 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
btw. moje psn lukas11351
-
Jozinek333
Zablokovaný
Už tá haraburda vie normálne prehrávať filmy všetkých formátov? 
Teba nam tu fakt trebalo...

-
DeJF
Addict
Nečakal by som že ten stream bude tak dobre fungovať, najprv som skúšal ustream lebo twitch mi nešiel no kvalita hrozná, myslel som ze to je mojím internetom . Ale včera som zistil ze pomaly pred rokom Orange zvýšil rýchlosť uploadu z pôvodných 10tich mega na stovku, tak internetom to nemohlo byť, tak som dáko spojazdnil ten twitch a krásny plynulý HD obraz... Tak isto aj pri shareplay s minimálnou odozvou , aj keď bol dotyčný v Anglicku
No musím povedať, že hry zadarmo sa tento mesiac podarili. Konečne som mal trochu času a celkom dobre som sa s kamošom vyblbol pri Injustice, keď sme sa samozrejme hasili štýlom stlačím_(takmer)_všetko_v_náhodnom_poradí a niečo do seba majú co-op akcie v PvZ, obrana záhradky super, ale evidentne treba dobre poznať mapy a samozrejme hrať teamovo a nehanbiť sa zobrať slnečnicu 
Idem ešte stiahnuť Laru a na Vianoce som vybavený.
Inak neviem, či som tu jediný s problémom pri voice_chate NAT-error, ale prišiel som na tom, že chat funguje ale iba v hre. Akonáhle som mimo hry, tak si nepokecám.
Idem ešte stiahnuť Laru a na Vianoce som vybavený.
Inak neviem, či som tu jediný s problémom pri voice_chate NAT-error, ale prišiel som na tom, že chat funguje ale iba v hre. Akonáhle som mimo hry, tak si nepokecám.
-
DeJF
Addict
Neviete či na slovenskom psn sú európske verzie hier s českým jazykom? Samozrejme ak je ta hra lokalizovaná, ako napríklad Last of US.