Zváračka kúpa
Zváračka kúpa
Zdravím, mám záujem kúpiť túto zcelkom známu zváračku http://m.heureka.sk/zvaracky/gude-ge-185-f/ cena je ok a aj recenzie čo som našiel na viacerých weboch sú ok ak má niekto skúsenosti privítal by som bude na občasné zváranie plotov a tak okolo domu žiadne priemyselne nonstop s cenou ak by ste poznali aj lepši kus môže byť do 100 keďže to bud taký darček ale ešte by ma zaujímalo či zvláda rutilove alebo bazove elektródy už som sa radil s pár ľuďmi na túto tému a toto je dôležité zistiť no nikde takúto info neviem nájsť aj ked porovnám s drahaimi modelmi vsetky su skoro rovnaké na MMA obalene elektrody... Ďakujem
Re: Zváračka kúpa
Za tu cenu asi nic lepsie nezozenies. Ma chladiaci ventilator co je vyhoda, pretoze slabsi model tej istej znacky ho nema a prehrieva sa. Osobnu skusenost nemam, ale podla parametrov vyzera ako dobra volba na hobby zvaranie.
Co sa tyka elektrod, tak pod MMA by mali spadat vsetky obalovane elektrody, teda aj rutilove a bazicke. Na bezne zvaranie staci prud 80-100 A (pri 2.5 mm rutilovej elektrode), co tato zvaracka bez problemov zvlada, takze by si s tym mala poradit ako nic.
Co sa tyka elektrod, tak pod MMA by mali spadat vsetky obalovane elektrody, teda aj rutilove a bazicke. Na bezne zvaranie staci prud 80-100 A (pri 2.5 mm rutilovej elektrode), co tato zvaracka bez problemov zvlada, takze by si s tym mala poradit ako nic.