Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
no ano ja som z tych co chcu aby zomierali ludia, skvele konstatovanie.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To nebolo ani tak na teba, ale skor povzdychnutie nad tym, ze sa za to kazdy schovava. Mne sa uz otvara nozik vo vacku ked to vidim.
Nn, pluralita nazorovbutthead napísal:skratka mam na veci iny nazor ako ty. alebo snad mam mat nazory podla nejakej vopred danej sablony ?
Ale obhajovat stranu, ktora predava crystal clear hoax ako dogmu je... na tvojom uvazeni.
Ja som z tej sekty pred 5 rokmi odisiel. Najdes tu moje hejtslovacke a prokonspi posty... No celil som tomu, ako hrozne ma klamali a neostal dovod s nimi ostavat.
Uvidis co sa stane tebe
z kaluze do blata, co ti poviem 
-
harrison314
Hardcore addict
Je to offtopic, ale patri to k alernative - je to odlisny nazor na hovno http://imgur.com/dag3sRO 
http://nitra.sme.sk/c/7539422/devatrocn ... ml?ref=trz
odporucil by samozvany profesor onlokogie Tibor Rostas namiesto darovania kostnej drene predavkovanie kyselinovou askorbovou a sodou bikarbonou? kto vie...
odporucil by samozvany profesor onlokogie Tibor Rostas namiesto darovania kostnej drene predavkovanie kyselinovou askorbovou a sodou bikarbonou? kto vie...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ludia by sa mali liecit ako sami uznaju za vhodne. toz to sa nazyva sloboda. prakticky vsetci ludia najprv zajdu k doktorovi, ak sa vyliecia tak neriesia, ak ale chodia po doktoroch cele roky a ziaden vysledok sa nedostavil, tak nastupuju liecitelia ci sarlatani. a mnohym ludom aj pomozu.harrison314 napísal: To je dost alibisticke, vsetci konspiratori, sarlatani, liecitelia nerobia nic zle, ved oni maju len iny nazor, to ze kvoli tomu zomieraju ludia a zbytocne sa marni cas asi nikoho netrapi.
btw, vedel si kolko ludi zomiera rocne len v US na zle nasadenu liecbu? kolko ludi ma z nej trvale nasledky? ake naklady to sposobuje?
http://articles.mercola.com/sites/artic ... onomy.aspx
http://chriskresser.com/medical-care-is ... -in-the-us
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1127364/
takze kto je vacsi sarlatan? ten co sa zaujima o moznostiach svojej liecby alebo ten co sa nezaujima o to ako druhych liecit?
-
harrison314
Hardcore addict
Suhlasim, ja nikomu nezakazujem sa liecit inak.zelovoc napísal:ludia by sa mali liecit ako sami uznaju za vhodne. toz to sa nazyva sloboda
Lenze zo slobodou by mala ist ruka v ruke aj zodpovednost, a to tu este nemame a ani dlho nebudeme mat.
Ina situacia nastava, ak clovek nelieci seba ale napriklad deti, zda sa ti v poriadku ked matka nalieva do decka technicke bielidlo?
No ja som skor narazal na zodppovednost za sirenie bulshitov (ktore mozu byt potencialne nebezpecne), bez dokazov, bez argumentov, bez zodpovednosti (neratam dokazy typu - lebo by to farmafirma prisla o zisky a podobne konfabulacie).
Keby to bolo tak tak ani nepipnem. Lenze je dost ludi - takzvane biomatky, co idu s deckom k doktrovi, ten im predpise lieky, tie mu samozrejme nedaju, aj ked ich potrebuje, namiesto toho nastupuje bielidlo, vlastny moč, homeopatia, nic s toho realne nepomoze, decku je horise, tak zas idu k doktorovi, ten nevie co mu je, lebo matka sa neprizna, ze nebrla lieky, a tak stale dookola.zelovoc napísal: prakticky vsetci ludia najprv zajdu k doktorovi, ak sa vyliecia tak neriesia, ak ale chodia po doktoroch cele roky a ziaden vysledok sa nedostavil, tak nastupuju liecitelia ci sarlatani. a mnohym ludom aj pomozu.
Nielenze ublizuje decku, ale aj zneuziva zdravotny system.
takych pripadov je dost, ak neveris, na zaciatku leta sa tu objavili screeny s diskusii, zial je to kazdodenna realita.
Ja nepopieram, ze lekari mozu zlihat, a ze lekarnici mozu zlihat.zelovoc napísal:btw, vedel si kolko ludi zomiera rocne len v US na zle nasadenu liecbu? kolko ludi ma z nej trvale nasledky? ake naklady to sposobuje?
K tomu len dve veci - lekari, aj zdravotnici su iba ludia, mozu mat zlu naladu, mozu mat zli den, a su omylni, aj ked by sa to nemalo stavat, ale cim viac pripadov mas tym je vetcia sanca, ze dojde k omylu. No oni narozdiel od sarlatanov, za to nesu trestnopravnu zodpovednost.
Druha vec je, ze po bytke je kazdy general.
A je sakra rozdiel, ked sa niekto pomyli a ked niektoo klame, alebo vedome siri, alebo praktizuje neoverene bulshity.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
harrison: mas pravdu. moj nazor je, ze vsetkeho s mierou. nieje normalne ak sa niekto uplne upne na ten moderny "zdravy" zivotny styl. poznam momentalne asi 2 zeny, co tomu podlahli, ale len z pocutia o tom viem. priciny tohto spravania ale vidim inde, v strese -> rozvod, strata deti atd. plus tam musia byt asi aj predispozicie (kus slahnuta bola vzdy
)
pravdupovediac, vsetky tie alternativy ma celkom zaujali, aj MMS aj vsetko ostatne, citam o tom uz dlho, ale pride mi to ako too good to be true. kazdopadne bol by som rad, ak by bol nejaky nezavisly vyskum/test tychto veci, kedze na sebe to skusat nechcem
a kym takyto naozaj nezaujaty test nebude, ludia tomu budu verit, pretoze topiaci sa aj slamky chyta.
apriori niekoho/nieco odsudzovat nebudem, ludia su blaznive tvory a rozkazat sa im neda.
pravdupovediac, vsetky tie alternativy ma celkom zaujali, aj MMS aj vsetko ostatne, citam o tom uz dlho, ale pride mi to ako too good to be true. kazdopadne bol by som rad, ak by bol nejaky nezavisly vyskum/test tychto veci, kedze na sebe to skusat nechcem
apriori niekoho/nieco odsudzovat nebudem, ludia su blaznive tvory a rozkazat sa im neda.
-
harrison314
Hardcore addict
Mna skor zaujali ludia co to propaguju/prmaju, nadavaju mi do ovcezelovoc napísal:pravdupovediac, vsetky tie alternativy ma celkom zaujali
napr nik kto sa trosku vyzna v chemii a biologii, ti nebude robit vyskum o MMS, lebo vie, ze je to strata casu. Pretoze ucinky si lnych oxidacnych cinitelov pozname uz dost dlho. A nic ako vselieky nexistuje. Inak, na napriklad vitamin C sa vyskumov porobilo dost, tak isto na akupunkturu, homeopatiu a neviem co este vsteko.zelovoc napísal:aj MMS aj vsetko ostatne, citam o tom uz dlho, ale pride mi to ako too good to be true.
Nesuhlasim, je plno vyskumov, ze vit. C nie je vseliek, ze MMR nesposobuje autizmus, ale tito ludia ich vsteky oznacia za zmanipulovane, podplatene, bla bla bla...zelovoc napísal: kym takyto naozaj nezaujaty test nebude, ludia tomu budu verit, pretoze topiaci sa aj slamky chyta
Praveze sa topiaci aj salmky chyta, to nemozem nikomu zazlievat, mne ide skor o tych sarlataanov, co takychto ludi doslova zenuziju.
Konšpirácie naše každodenné
Otazka znie ale preco teraz zlihavaju viac ako v minulosti.harrison314 napísal: Ja nepopieram, ze lekari mozu zlihat, a ze lekarnici mozu zlihat.
Su viac uradnici a menezeri ako lekari. Ku tomu su este pretazeni, lebo nie je dost lekarov na pocet pacientov.
No a zijeme v kapitalizme sa obete trhu, takze aj ich financne podhodnotenie moze byt dovod.
-
harrison314
Hardcore addict
Tazko povedat, moze to byt len viac medializovane alebo sa o tom len viac vie.jackb napísal:Otazka znie ale preco teraz zlihavaju viac ako v minulosti.
S tymto uplne suhlasim, malo by sa to riesit, nemyslim, ze tento trend je dlhodobo udrzatelny.jackb napísal:Su viac uradnici a menezeri ako lekari. Ku tomu su este pretazeni, lebo nie je dost lekarov na pocet pacientov.
No a zijeme v kapitalizme sa obete trhu, takze aj ich financne podhodnotenie moze byt dovod.
Ja vidim iste riesnie v informatizacii zdravotnictva a zautomatizovani rutinych administratvnych procedur (namiesto vypisaovania 15 papierov sa vypise 1 formular), plus centralizovanim sa mozu automatizovane odhlaovat pochybenia v kontraindikacii liekov alebo diagnozach (nie je to ciernobiele).
Alternatívne "lieky" a "liečby" nemajú za cieľ nič iné, ako to čo vytýkajú nenávideným farma firmám - zisk. Nerobia to zadarmo. Stal sa z toho biznis, vlastne dosť nechutný. Videl som veľa shopov s rôznymi prípravkami, ktoré vraj vyliečia dokonca aj rakovinu. Gratulujem...len neviem prečo si ešte výrobca neprevzal nobelovku.
Pekný článok.
http://projektn.sk/7524/kruty-cardas-s- ... pacientmi/
Paraziti si vždy nájdu zdroj obživy.
Pekný článok.
http://projektn.sk/7524/kruty-cardas-s- ... pacientmi/
Paraziti si vždy nájdu zdroj obživy.
http://projektn.sk/7280/panta-rhei-krik ... a/?ref=tit
"Michal Meško, majiteľ konkurečného Martinusu je v redakčnej rade Projektu N… to je celé. Rostas je len prostriedok, bojkto Panta Rhei je cieľ."
"Martinus roškákove knihy predáva tiež. Ale keďže Martinus je kamarát a možno aj niečo prispel, tak prečo by sme sa neodplatili protislužbou
"
banda idiotskych komediantov cely projekt N
"Michal Meško, majiteľ konkurečného Martinusu je v redakčnej rade Projektu N… to je celé. Rostas je len prostriedok, bojkto Panta Rhei je cieľ."
"Martinus roškákove knihy predáva tiež. Ale keďže Martinus je kamarát a možno aj niečo prispel, tak prečo by sme sa neodplatili protislužbou
Až na to, že ten článok písal bloger.
-
harrison314
Hardcore addict
Dalsi argumentacny fail, ktori sa snazi odviest pozornost od podstaty veci.Son-Goku napísal:http://projektn.sk/7280/panta-rhei-krik ... a/?ref=tit
"Martinus roškákove knihy predáva tiež. Ale keďže Martinus je kamarát a možno aj niečo prispel, tak prečo by sme sa neodplatili protislužbou"
je paradoxom, ze vsetci bojujeme proti konspiraciam a niekto mi hodi karmu, ze som niekym plateny, konecne na to dotycny prisiel, som tu aby som diskutoval s 5 ludmi, iste ten kto ma plati vie, ze je to spravna investicia 
-
harrison314
Hardcore addict
ja len ticho zavidim, mna nechce podplacat nik a pritom sa tak snazimbutthead napísal:je paradoxom, ze vsetci bojujeme proti konspiraciam a niekto mi hodi karmu, ze som niekym plateny, konecne na to dotycny prisiel, som tu aby som diskutoval s 5 ludmi, iste ten kto ma plati vie, ze je to spravna invesicia
fanatikov platit nemusia 
to ja velmi dobre viem,smejem sa na tom,ze pise na webe ktory ma nieco spolocne s majitelom martinusu a tam mu predaj zjavne vadit nebude.zeky napísal:Až na to, že ten článok písal bloger.