Zdravim mam notebook Asus F3ke a dnes sa len tak z nicoho nic pokazil. Proste ked ho zapnem roztoci sa ventilator ale tam to aj konci este svietia LEDky ze ide ale ani nepipne ani sa nezapne nic rozobral som ho vybral ramky a ked som ho "zapol" tak ani nesignalizoval ze ramky niesu. Vybral som aj BIOS cize tu "baterku" ale ani to nepomohlo neviete mi poradit kde by mohla byt chyba?
Dakujem za rady
Pokazeny notebook
Re: Pokazeny notebook
Vyberanie RAM je nezmyslné.
Vyberanie záložnej batérie BIOS je nezmyslné.
Vyzerá to asi na MB, takže servis.
Vyberanie záložnej batérie BIOS je nezmyslné.
Vyzerá to asi na MB, takže servis.
F3 a F5 seria mali vyrobnu vadu, nieco s pripojenim grafickej karty na MB. Mal som podobny problem na F5SL. V servise to sice opravia, ale bez zaruky, moze sa to objavit opat o den, mesiac, rok.
Dovolím si obnoviť tému 
Po zapnutí ntb sa rozsvietia kontrolky, no nič iné sa nedeje, ani vetrák sa netočí. Roztočí sa až po chvíli úplne na plno, vyzerá že chce niečo uchladiť. No ntb sa aj tak nezapne, obrazovka ostáva čierna po celý čas. Vetrák ide naplno stále ale s bookom sa nič nedeje.
Nejaké nápady čo by to mohlo byť ?
Po zapnutí ntb sa rozsvietia kontrolky, no nič iné sa nedeje, ani vetrák sa netočí. Roztočí sa až po chvíli úplne na plno, vyzerá že chce niečo uchladiť. No ntb sa aj tak nezapne, obrazovka ostáva čierna po celý čas. Vetrák ide naplno stále ale s bookom sa nič nedeje.
Nejaké nápady čo by to mohlo byť ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Doska. Žiaľ, notebooky nie sú ako PC, že tam hore-dole pomeníš komponenty. Ak sa ti tam nedoriadi LCD (inventor), RAM, HDD alebo ODD tak to máš v teplých krajinách (t.j. doska). S tým už veľa nespravíš. Buď si to dáš opraviť (viem s tým pomôcť), vymeníš dosku alebo vyhodíš book.
Prípadne skús napojiť book na externé LCD a prepínaj to FN + (neviem) klávesou. Ak je problém v okolí LCD (alebo sa ti len sprosto odpálil rozbočovač na obraz) tak máš šancu, že ti nabehne. Je to ale tak 98-2 že to nebude fungovať.
Prípadne skús napojiť book na externé LCD a prepínaj to FN + (neviem) klávesou. Ak je problém v okolí LCD (alebo sa ti len sprosto odpálil rozbočovač na obraz) tak máš šancu, že ti nabehne. Je to ale tak 98-2 že to nebude fungovať.
No jo, bude to doska. S bookom sa už bavkať nebudem. Ak by bol záujem bude na predaj.
Je to sony vaio pcg-71811m. Bez HDD, baterka cca hodina. Neskôr to nahodím do bazára.
Je to sony vaio pcg-71811m. Bez HDD, baterka cca hodina. Neskôr to nahodím do bazára.