Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Famine »

:lol: myslíte že baby to majú tiež lahke? :smt033 oni maju problém skor ten v ich hlave "prečo si ma nevšíma" alebo"čo mám robiť aby si ma všimol" veď skúste babe niečo koktavo povedať a možno sa dočkáte aj koktavej odpovede ak je baba z vás na makko,... a to či je muž nízky alebo vysoký to je jedno,.. ženy maju tiež chyby a nie všetky splnaju ideál krásy: su príliš vysoké, majú draplavu tvár, sú tučne, rastu im fúzy a nič s tým nerobia alebo nosia okuliare a plačú doma do vankúša prečo ich nikto nechce
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

miso2911 napísal:najhorsie je ked budes hladat chybu niekde kde nie je (vo vyske), namiesto toho aby si hladal tam kde mas problem
Velmi jednoduchy dovod. O vyske moze povedat ze to je genetika a ze to nezmeni... o tom ostatnom sa to povedat tak lahko neda
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Nj @Fabo, kebyze chcem pasivno-agresivne zvalit moj neuspech na jednu vec a ostat bez zien tak sa pytam na internetovom fore co mam zmenit pre dosiahnutie praveho opaku. To je logika.

A len pre zaznam: hoci byt tucna a byt nizky sa da povazovat za obdobne negativa (fyzicke negativum) rozhodne to nie je to iste. S vahou sa nieco da robit (okrem toho < 1% co trpi na stitnu zlazu). S vyskou sa spravit nic neda.

edit: chapem ze sa mam stretavat s vacsim mnozstvom zien (ze je to nutna podmienka dosiahnutia uspechu) ale toto samotne mi nevygeneruje sebavedomie ktore zeny vyhladavaju. Cize teraz oslovovat kazdu druhu a nesebavedomo "skusat vodu" ... ehm, to je akoby som isiel na pohovor kde by ma skusali javu v ktorej by som vedel povedat tak maximalne println ("Hello World") ... tak bud sebavedomy na takom pohovore
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja mam 176cm a viem ze nie som najvysii ale nikdy som to neriesil a s babami som nemal velky problem nikdy a pritom do tvare som uplny priemer. kasli na tu vysku uz prosim ta....treba ziskat sebavedomie, skus si o tom precitat niaku knihu alebo ja uz neviem ako ti poradit na to by bol dobry psycholog asi ktory by ta naucil mat rad sameho seba, lebo nemyslim si ze v tvojom pripade je to take jednoduche a pomôze nieco co tu napiseme na fore
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Presne tiez si myslím ze mu je zbytočné uz cosi nato písať.
Na každom jednom nazore si najde nieco prečo by to nešlo a pritom skusenejší chalani píšu z vlastných skusenosti, čo by mu pomohlo.
X krát sa tu napíse ze výška nieje az tak dolezitá a furt melie to svoje ako je to ROZHODUJUCI faktor prečo ho ziadna nechce a pritom dovod/ dovody je uplne iný.
Potom tu trepe o tom ako len atraktívny, bohatý, vysoký muži maju ženské ako keby iný ich nemali.
Fakt strata času mu už nato niečo písať, zbytočné plytvanie energie a hádzanie hrachu o stenu, snád nato sám niekedy za 15 rokov ako 35 ročný panic príde nato.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

A kde si už bol najďalej so ženou? Kam si sa až dostal zatiaľ? Myslím aké si mal vzťahy a v sexe.
LeibnitzX
Expert
Expert

> A kde si už bol najďalej so ženou? Kam si sa až dostal zatiaľ? Myslím aké si mal vzťahy a v sexe.

Ked som mal asi 10 tak sa ma moja spoluziacka dost aktivne snazila zbalit :-D. Jak taky tup som si myslel ze je nieco dobre na tom, ze sa nenecham. Odvtedy totalna 0.

I ked je pravda, ze dlho som mal katastrofalnu hmotnost (91kg pri mojej vyske) a extremne stresujuci stav doma, takze zeny som do 21ky ignoroval kedze s tou situaciou som mal absolutne 0-vu sancu.

(a len pre upresnenie - ozaj sa nesnazim zostrelovat rady ktore dostavam. 100%ne suhlasim ze musim sa nejakym sposobom dostat do kontaktu s viac zenami. Lenze to nedava ziaden navod. Navyse, automaticky mame respekt ku hocikomu vyrazne vyssiemu / trocha nerespekt ku hocikomu vyrazne nizsiemu. Toto je fakt, bodka. Kto neveri nech si precita kontrolovane studie VYSKA vs PLAT https://www.google.com/search?q=height+ ... 8&oe=utf-8 ... takze ked niekto povie ze mam byt sebavedomy, tak to beriem. Ale ak to niekto 185cm napise bez toho aby sa co i len zamyslel ake by to bolo kebyze ma kazda zena k nemu rovnaky vyskovy vztah ako ku mne, takze pre pripad 185ky je to take, akoby kazda zena narastla o 11 cm (novy priemer tesne pod 180cm; teda top 5% zien podla vysky v sucasnosti pri priemere 168cm). Som zvedavy ako "sebavedomi" by ste boli, kebyze z nejakeho dovodu mozete oslovovat za sucasneho priemeru len 5% najvyssich zien) tak taka rada sa ozaj neda respektovat ... je to ako povedat slepemu sak ved staci naklonit hlavu dole a uvidis kaluze do ktorych nemas sliapat. Asi by bolo dobre kebyze sa k tomu vyjadri nejaka zena, nejake to na hojku asi budu.)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Kriste, dokola tu splietas nieco o vyske cloveka na co ti x ludi povedalo, ze to nieje vobec podstatne... Okrem toho co cakas, ze dorasties na 2 metre? :smt098

//natiahni sa na skripec, mozno budes mat o 20cm viac :psssst:
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Tvoj problem je ten, ze nad tym prilis uvazujes a aj ked ti plno ludi napisalo, ze vyska nie je podstatna, ajtak si nenechas poradit a stale nad tym rozmyslas, ze to bude tou vyskou. Uplne sa vyser uz na tu vysku, vobec to s tym nesuvisi. Je to len tvoj neopodstatneny vnutorny pocit, ktoreho sa zbav. Ano je pravda, ze ked je chalan nizsi od baby, tak to mozno vyzera cudne a tak podvedome by kazda zena chcela muza vyssieho od nej, ale v konecnom dosledku tomu maloktora pripisuje taky vyznam ako si ty myslis.

Mam jednu kamosku, ktora ma asi 180cm, takze ked si da este aj opätky, vacsina muzov je od nej nizsich. A tak som sa s nou o tom rozpraval a povedala mi, ze chcela by niekoho kto by bol od nej vyssi, ale ze vobec si na tom nezaklada. Ak by nasla niekoho s kym si rozumie a bolo by jej s nim dobre, vysku by neriesila. Takze fakt ser uz na to spekulovanie s vyskou.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ty by si s tým tvojim napoleonským komplexom mal niečo robiť. Môj spolubývajúci je o hlavu nižší (ja mám tuším (175+/-5)cm) a vystriedal tých dievčat pomerne dosť.
Navyše ak ju nechceš len na sex, tak ti taká, čo hľadí na výšku, za to ani nestojí.

Chceš návod, začneme zľahka:
V prvom rade sa musíš zbaviť ostychu z neznámych ľudí, v našom prípade nás zaujímajú dievčatá, takže každý deň oslov jedno úplne neznáme dievča (na ulici, v škole, menze, práci, knižnici apod...).
Ja osobne som na sebe pri tomto pozoroval značný pokrok, pri prvých piatich som bol tak dosratý z toho, že som sa zmohol len na pozdrav, pri 15-tej som dostal už aj prvé telefónne číslo... Navyše to bolo po čase pomerne zábavné a výborný spôsob zoznamovania sa na intrákoch. Teraz už nemám problém komunikovať s kýmkoľvek, nech je akéhokoľvek zovňajšku, veku, či spoločenského postavenia.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja ti dám teda aj ženský pohľad- riešiš blbosti. Neviem, v akom svete sa to ty pohybuješ, ale väčšinou sú to maličkosti, čo človeka zaujmú na druhom pohlaví- oči, úsmev, vlasy, jedna kamoška si dokonca všíma zadok, naproti tomu ja som si minule všimla na jednom chalanovi pekné jamky v lícach. Proste drobnosti.

Btw. môj ex mal 2 metre, to tiež nie je bohviečo.

Neviem, čo má spoločné výška a rešpekt (jedine tak pri zvieratách, vysoké zvieratá ozaj budia rešpekt).
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Zuzka a co ti na tej vyske vadilo, ked sa smiem opytat? :) (pises teda, ze to tiez nebolo bohvie co)
Pytam sa, lebo mam 193 :P
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, lebo som si dosť krk pri ňom musela naťahovať :) - pri mojej výške 166cm a vzhľadom k tomu, že extrémne vysoké opätky nemusím
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

No wau, 5 cm podpriemer, to už si len niekto všimne. Tvoj problém je to, že máš v hlave z toho komplexy a to sa potom prenáša do interakcií s opačným pohlavím, druhý človek si skôr všimne tvoju neistotu, než tvoju výšku. A istotu získaš praxou.
LeibnitzX
Expert
Expert

Hmm, tak sa priznam, ze tato diskusia mi tak trocha otvorila oci. Ono ked som hladal v sebe chybu a sposob ako to vyriesit, tak som siahol po americkej literature (sila zvyku, kedze vsetky knizky do skoly/neskoly okrem 1-2 skript su v anglictine) a ta takto zhovievava nebola, takze som tu vysku behom poslednych mesiacov zacal brat ako samozrejmu poziadavku (tie materialy srsali statistikami typu: 96% opytanych zien by nebolo ochotnych randit s nizsim muzom; dalsie data boli stylu, ze aby nizky muz bol tak atraktivny ako jeho 6'2" "idealny" rovesnik, musel by zarobit nejak okolo $150K rocne viac (co je dost velke cislo pri household median income $50K rocne) alebo ze nejake horibilne cislo (tusim cez 95%) zien na online dating typu OKCupid, etc. (neviem co je alternativa u nas, mozno Pokec) by nesla von s muzom nielen mensim ako oni, ale podpriemernym vo vseobecnosti (interpolovane pre nas region: muzi s 180- si nemusia anilen zakladat profil ...)

Vzhladom k tomu, ze som sa s tym nestretol u nas tak mi to bolo trocha cudne, ale kedze som nemal absolutne ziadnu skusenost, tak som to prijal (nebudem ako totalny noob argumentovat proti statistikam a ludom co maju skusenost, vsakze). Zda sa vsak, ze u nas su tie zvyky ine, co je dost ulava :) - chapem, ze biologiu zien to nezmeni, ale ten "social conditioning"/feminizmus/spolocensku klimu a podobne aspekty ktore rovnako, ak nie viac ako biologia ovplyvnuju spravanie zien tu budu asi ine.

Pochopitelne zo mna zo dna na den nebude Casanova (to ani nie je ciel) a chvilu bude trvat, kym dostanem tie absurdne obmedzenia von z hlavy (s ktorymi som sa za posledne mesiace akoby ztotoznil), snad aspon nebudem totalne paralyzovany ak budem mat niekedy v buducnosti moznost oslovit nejaku slecnu. Taktiez, ak zeny nemaju tak agresivnu averziu voci muzom nizsim ako ony, mozno mi to umozni porozpravat sa s nejakou vyssou zenou (i ked v tomto pripade sa na hocico sexualne neodvazim).

Nechcem tuto temu uzatvarat, dobre rady maju cenu nad zlato a kedze som tu uz jednu dostal, je pravdepodobne ze sa tu mozu vyskytnut (vyskytli) aj dalsie dobre a pochopitelne, kedze som v tejto oblasti este stale "za opicami" (i ked som za posledne 2 dni spravil vyznamny prvy krok dopredu), nerad by som si pod sebou odrezal konar :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

gratulujeme, tesime sa s tebou a prajeme vela stastia
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Preco mam pocit ze si z nas robi srandu?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

96% opytanych zien.. prosim ta :roll:
Zeny v takychto anketach proste klamu (v istom zmysle nevedome - ma to svoje opodstatnenie). Ked sa robia ankety o tom akych chcu chlapov tak vzdy presne vykreslia typ chlapa ktory si nemoze najst zensku pricom jeho pravy opak chodi s velmi atraktivnou slecnou.

Ano - byt vyssi je pre zeny vseobecne pritazlivejsie. Ale to mozeme uz rozoberat, ze lahsie zenu zvedies ked ovuluje... proste mometalne podmienky ovplyvnuje tolko veci, ze ist po optimalnom rieseni je blbost. Ale mozes si z toho zobrat poucenie do zivota > netrap sa nad vecami ktore nemozes ovplyvnit.
LeibnitzX
Expert
Expert

@DarkNation

nerobim. I ked je pravda, ze som cerpal (aj) z dalsich zdrojov, ktore sice neboli orientovane na presne moju otazku (vyska), ale ukazovali na rozdiely medzi vychodnou europou a Spojenymi statmi (skor spolocenskeho typu). I ked myslim, ze do vychodnej castokrat zaraduju aj nas (a to co plati v Spojenych statoch moze platit aj napriklad v Britani).

A tie percenta - ak velmi chces tak to najdem (i ked sa chcem odteraz co najviac vyhybat tym strankam), ale som si isty tou 96-kou, vryla sa mi do pamate : /. To ze uvadzaju ze by na rande s podpriemerom nesli - mozno je to dane tym, ze na nete ma asi kazda zena 100x viac napadnikov ako muzi napadnicok, takze mozu vyberat (je nieco ine ked zahodim 2 ponuky zo 4 ako ked zahodim 50 zo 100 ...).

Co sa tej ovulacie tyka - to je pravda (podobne ako bude muza lahsie zbalit ak 2 tyzdne nemasturboval/nemal sex) a dokonca sa to da statisticky zistit (koreluje to s mnozstvom odhalenia, presnejsie na nejakej diskoteke merali % odhalenej koze a potom nejakym hormonalnym testom vyzkumnici zistili kde sa zena v cykle nachadza - a dalo sa to predpovedat, teda samozrejme nie 100% ale ak je ta pravdepodobnost kebyze typujes naslepo 1/4 a ty ju spravis na 1/3 alebo 1/2 tak kebyze mas velku vzorku (napriklad lebo balis baby ako na beziacom pase) tak z toho mozes profitovat) - avsak tieto veci nechcem velmi skumat, ak nie pre ine, tak to moze vytvorit predsesens, ze ked baba nebude o 15cm nizsia s vacsim mnozstvom odhalenej koze, tak mi sebavedomie a teda pravdepodobnost oslovenia klesne k bodu mrazu :? )

edit2: zasek nejake robustne studovanie tych rozdielovych clankov/dokumentov som nerobil, videl som ich 3. Ale vzhladom k tomu ze je to presne to co hladam, tak ma to potesilo. Rozhodne to nie je dobry sposob ako si o niecom urobit mienku (vid tzv. selection bias) ale vzhladom k tomu, ze som si toho fenomenu absolutne nebol vobec vedomy, spravilo to rozdiel...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no uz ani ja som si neni isty, ci si tu len nerobis z ludi prdel, ale ak naozaj nie, tak si uvedom co tu pises. to je jak sa rozpravat s robotom. absolutne ti chyba ludsky pristup. ta statistika o idealnom partnerovi je smiesna, lebo ide o idealneho partnera. prax ale hovori nieco ine, staci sa porozhliadnut okolo seba, ved to by znamenalo, ze pekne zeny pomimo bohatych stvrti s vysokymi manzelmi ani neexistuju :D
taktiez nemozes na zeny hladiet ako na nejake stroje, ktore ti vyhodia negativny vystup ak nesplnis nejaku podmienku. uz vidim ako ti zena, ktorej sadnes povie, ze nesplnas vyskove normy a preto sa uz nestretnete..tiez by som mal milion prikladov, ale naco proste, uz to prestan riesit. namiesto toho aby si spravil prve kroky, skusil pokec, niekoho oslovil, vyskusal novu aktivitu z vyssim vyskytom zien, tak sa tu dookola opakujes, aky to ma zmysel? sprav prvy krok(napr ten pokec, zalozit profil a napisat niekomu je otazka par minut), napis ako sa ti darilo a tato tema sa moze posunut a aj ti nejako pomoct..
Napísať odpoveď