V ktorom vozni je Wi-Fi?
V ktorom vozni je Wi-Fi?
Čaute, vie mi niekto povedať, v ktorom vozni 2. triedy je v týchto rýchlikoch Wi-Fi? Ide o R602 Čingov (KE-BA) a R611 Považan (BA-KE). Ide mi o to kvôli kúpeniu miestenky cez internet. Vďaka
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: V ktorom vozni je Wi-Fi?
Mal by to byť tretí vozeň ak sa teraz nič nemenilo. Popozeraj radenie vozňov, mal by to byť typ Bmpeer.
V R602 by to mal byť podľa mňa 9. v poradí čo je typ Beer61, nemyslíš ten typ? v R611 je 3. v poradí Beer61
-
94jakub
Guru wannabe
Zle som to napísal. Mal by to byť vozeň číslo 3. Čiže na internete zadáš číslo vozňa 3.
Radený býva ako štvrtý smer Košice, smer Bratislava ako štvrtý od konca, kedže súprava sa neotáča.
Toto by malo byť najaktuálnejšie.
http://www.slovakrail.sk/sk/preprava-os ... lakov.html
Beer61 alebo Bmeer je klasický kupé vozeň. Bmpeer je otvorený a má práve WiFi. Ale ten signál nie je zrovna najlepší v celom vozni.
Radený býva ako štvrtý smer Košice, smer Bratislava ako štvrtý od konca, kedže súprava sa neotáča.
Toto by malo byť najaktuálnejšie.
http://www.slovakrail.sk/sk/preprava-os ... lakov.html
Beer61 alebo Bmeer je klasický kupé vozeň. Bmpeer je otvorený a má práve WiFi. Ale ten signál nie je zrovna najlepší v celom vozni.
ok dík na tom linku to je pekne znázornené v ktorom je wifi...akurát zaujimave je že raz sa vozne počítajú od konca a raz od lokomotivy
ale stále je to v 3. vozni
-
94jakub
Guru wannabe
Pretože súprava je stále tá istá, akurát v Košiciach sa lokomotíva prepriahne na druhú stranu a nemusí sa otáčať celá súprava, čo sa aj tak nikdy nerobilo.
Snáď to bude tretí vozeň aj po nedeli a novom grafikone kedže už som lístky kúpil
-
Bad.boy
Medium Professional
Ale ak ocakavas ze ta wifi ti pojde bezproblemovo celu cestu tak na to rovno zabudni
Z mojich skusenosti ti polku trasy nepojde vobec a druhu bude pravidelne vypadavat s tym, ze to potiahne tak akurat massanger 
jasné s tým rátam, už mám skúsenosti s tým Wifi takže viem že to nie je najlepšie...ale lepšie ako nič 
Záleží aj kam si sadneš. Pri kraji vozňa to 80% nejde, v strede to väčšinu času ide celkom pekne.
Hej v strede? tie biele krabičky ak slúžia na wifi sú na koncoch vozňov tak som myslel že najlepšie to pôjde práve tam
Išiel som s ním veľa krát a zatiaľ som mal vždy takýto dojem. Wifi "krabičky" sú fakt na krajoch, ale mne to pri kraji proste vždy padalo. Preto som si vždy sadal do stredu, (tam kde je displej s rýchlosťou, zastávkami a tak), a tam celkom OK. Ale viem, že to nedáva logiku, možno som mal vždy len šťastie a ide o náhodu.
Uvidíme, v pondelok zreferujem [emoji1]
-
94jakub
Guru wannabe
To záleží od toho, čo tie "WiFi krabičky" vlastne sú. Ak sú to smerové antény, tak sa podľa mňa môže stať, že pod ňou bude ten signál horší ako v strede.
Síce som to nijako systematicky netestoval ale tiež som mal pocit, keď som zopárkrát išiel, že ten signál nebol rovnaký v celom vozni.
Síce som to nijako systematicky netestoval ale tiež som mal pocit, keď som zopárkrát išiel, že ten signál nebol rovnaký v celom vozni.
a zalezi asi aj na tom, ze kde sa ten vlak nachadza, nie ? Predpokladam ze ten internet ide cez nejaku mobilnu siet niektoreho operatora. Ja ked som nedavno isiel ICckom z KE do BA tak sa mi casto stavalo, ze sice som bol pripojeny k wifi, ale internet mi nesiel.
-
kukiak
Addict
Ja som to pouzil raz na trase trencin-ba a celu cestu som pozeral stream tour de france a to nie v najnizsej kvalite, padalo to minimalne.
hej tak na východe margecany a tak to určite nejde tak ako pri väčších mestách
-
guess.whoo
Redeemer
to wifi funguje na prijem 3G/4G signalu takze je to ovplyvnene lokalitou..TN-BA je 3G signal skoro celu cestu
Ani do Ba ani z Ba v 3. Vozni Wifi nebolo takze na to že to je stále v 3 sa nespoliehať...ale v 611 z BA sú asi 4-5 vozňov s WIFI
Nehľadaj podľa poradia vozňa, v tom sa často sekneš, proste si prejdi vlak a hľadaj ten otvorený vozeň, ktorý tu bol spomenutí. Z vonku ho hneď zbadáš. 
Určite je wifi aj v nejakých ďalších vozňoch, ale týmto jedným som si istý.
Určite je wifi aj v nejakých ďalších vozňoch, ale týmto jedným som si istý.