DayZ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
maracigana
Expert
Expert

Re: DayZ

Príspevok od používateľa maracigana »

trochu ot ale ja som si včera kúpil chivalry medieval warfare za 17€ a dnes je za 4€.. :evil: :evil:
EmTeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa EmTeK »

hrava tu ešte niekto arma 2 Dayz mod? dostal som nato chuť zase trošku oddýchnuť od standalone. Napiste SS ak niekto zahrá
Jozinek333
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Jozinek333 »

Kto by ešte hrával DayZ ako Arma 2: CO mód? Ved to je absolútne mŕtvy mód, bez akéhokoľvek vývoja alebo podpory.. Pekne si kúp DayZ.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Jozinek333 inak v pohode ? Vies citat ? :)
Jozinek333
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Jozinek333 »

Viem čítať, všetko v pohode.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

:D sry ale fakt nevieš čítať prečítaj si to ešte raz :)

mi nevravte že to už nikto nehráva..
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Ja by som zahral bohuzial som bez mikrofonu a nemam na DayZ moc nahrate :) kamos by mohol tiez. Armu 3 nemas aby si skusil breaking point ?
EmTeK
Medium Star
Medium Star

armu 3 zatial nemam, hral som ju pocas vikendu zadarmo ked bola takze planujem ju kupit urcite len neviem kedy sa odhodlám do toho už. ale ak to hrávate často tak by som sa dal nahovoriť aj :)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Praveze breaking point som nehral a chcel by som skusit a kamos Armu 3 tiez nema ale on ju kupuje teraz niekedy urcite.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

tak môžme niečo vymyslieť potom, breaking point som tam nehral ešte, skušal som len altis life a battle royale
leftw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa leftw »

Su to dva dni co hrajem breaking point ( arma 3 )beham sam tak ak by ste zacali hrat alebo je tu uz niekto kto drti dajte mi vediet.
Skusal som aj epoch mod vyzeral tiez v pohode...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Hravate este niekto DayZ SA?
Ja som zanevrel na Bohemku po mesiacoch pretrapenych v DayZ, obcas to zapnem zistit co je noveho (raz za par mesiacov) ta hra nema ziaden progres, teda pribudaju veci akoze co raz chcu aby fungovali ale meta hry je uplne broken. Kupil som si z cistej zvedavosti konkurenciu h1z1 tiez v Alpha stage a skoro som padol na rit... 100fps, slusna grafika, genialna ovladatelnost, nulovy imput lagg... CRAFTING whaat? Autá pohodka, mechaniky funkcne vseho vsudy na to ze to je Alpha som objavil 0 buggov za 10 hodin mozno na nejake narazim ale zatial az na nestabilitu samotnej hry uplne v pohode... Na druhu stranu v prospech DayZ hraje aspon v mojich ociach trosku Arma engine ktory dobre simuluje realitu, ak si odmyslim to ze v DayZ to vobec nefunguje dobre kedze je to cele zlaggovane, vysekane a skoro nehratelne v mestach tak by to teoreticky malo byt lepsie, zeroing, degradacia oblecenia, zivotne statusy atd atd...
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

rovnako som zvedavý na miscreated

dayz stále podporujem, no vždy, keď príde na prestrelku...nedajbože v uzavretom priestore, resp. v nejakej chodbičke, tak to je úplná tragédia, pomaly človek netrafí, jeden striela na druhého, jeden trafí druhému hlavu, hruď a neviem čo, no ten druhý zabije toho prvého ranami do nôh
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Takto to poviem, to co Bohemia naslubovala nedokaze ziaden developer splnit :D problem ze ani samotna Bohemka co je horsie, su v takom sklze ze kym (ked vobec) bude ta hra hratelna a final release tak bud bude rok 2048 a konkurencia bude na platforme oculus rift alebo to vydaju do par rokov a bude to fakt dobuggovane, zle hratelne a neprijemne hlavne v PVP aspekte. Ten nudnejsi aspekt hry je uz teraz vcelku hratelny. PVP je katastrofa, nedajboze niekde v meste kde mas 10fps a chces mat prehlad naokolo... Pripadne ta niekto zastreli ked uz si 2 sekundy za stenou alebo v lepsom pripade ty zabijes niekoho tak ze ho netrafis on prebehne zo 20 metrov a padne na zem mrtvy :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to je problem early access... aky dovod maju teraz sa snazit? ved peniaze uz zarobili... kazdy kto chcel si to uz kupil, tak tym ze pridaju novy content alebo hru realne dokoncia uz nic moc neziskaju...

ja som sice dayz kupil hned na zaciatku a aj som si odohral v nom dost casu a tie peniaze nelutujem, ale aj vdaka dayz uz ziadne early access hry nepodporim, proste hru kupim az ked bude naozaj hotova a najprv sa o tom presvedcim nejakymi recenziami alebo reakciami (taka elite dangerous sice vysla a ja som ju kupil, bohuzial to nie nebola realne hotova hra)...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ano ano je to tak...
Tiez som kupil DayZ SA uplne na zaciatku. Vela ma ta hra pobavila bola toho casu unikatna a fakt sa tam dalo kade co robit no s odstupom casu uz prestane byt zaujimave a nabehnes na bottleneck. Ta hra sa realne neda hrat nejak "dobre". Mozes len dufat ze ti to bude menej haprovat ako superovi. Rychlo a presne mierit, triafat rebriky ci preskakovat ploty, otvarat v rychlosti dvere pri 10 fps to je praca pre pana Norrisa nie pre nas :).
Poviem to asi tak ze DayZ je pekna myslienka no najhorsie mozne prevedenie do reality.

Na druhu stranu H1Z1 aj ked je to early alpha uz je 200 rokov pred DayZ ktore sa ladi v alphe uz 1,5 roka bez realneho progressu meta problemov...
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

práve mi ťahá 1,2GB patch...kto vie, čo to bude zač
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

dayz bola pre mna nieco ako vysnivana hra. ked som konecne mal pc, ktory by to bez problemov utiahol, tak som to cely nateseny kupil a za hodinku som ziadal o refund. velke sklamanie, to je neskutocne ako po rokoch vyvoja sa nieco da hrat tak otrasne. v kazdom pripade o tom patchi napis, ci sa to nejako markantnejsie zmenilo.
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja cas od casu zapalim ohnikom nadeje a plny odhodlania zapnem dayz, na to dobre si dobre pamätam ako som uz hore pisal mam kopu super "prezitych" chvil pri tej hre s kamosmi takze som to zase skusil, zase ta sama story, ked citam tie patchlogy na ceskych strankach a vyjadrenia developerov mam pocit ze sa topia a nie ze nieco vyvijaju...
Cize fajn... tesi ma ze mame okrem orandzoveho prsiplasta este ruzovy zeleny modry a neviem aky, 100 druhov capic a este ako bonus, toto vsetko sa da najst v jednej miestnosti... cool... mohli by tam uz fakt nieco realne fixnut a ta optimalizacia, neviem ci je to cim dalej tym horsie alebo moj PC uz ma dost ale ked si pri bruzdani forami precitate ze niekto s i7x procesorom ma 15 fps v mestach nemate to ani moc chut riesit...
Napísať odpoveď