mmorpg
Re: mmorpg
Diablo, Torchlight alebo Path of Exile su proste klasicke hry co maju multiplayer, proste mas miesto (ci uz je to hlavne mesto alebo iba chat room) kde vies komunikovat s inymi hracmi ale zbytok sveta je instanciovany, teda aj ked 50 ludi ide zabit toho isteho bossa, tak pokial nie su spolu v skupine, tak je kazdy vo vlastne instancii kde zabija kazdy vlastneho bossa.
naopak mmorpg je hra s velkym otvorenym svetom, kde su vsetci hraci naraz, bezis si svetom a stretavas inych hracov a v tom svete nie su desiatky hracov naraz ale tisicky...
naopak mmorpg je hra s velkym otvorenym svetom, kde su vsetci hraci naraz, bezis si svetom a stretavas inych hracov a v tom svete nie su desiatky hracov naraz ale tisicky...
-
Solo_Kamen
King
Nieeeee, Massive znamená, že tam môže byt XYZ ludí prihlásených naraz... to, že potom v tej hre vznikajú klany o 2 osobách je už ich problém. Zle som sa vyjadrilwladas napísal:Takze ked hraju spolu "len" piati tak to uz je len online rpg? Ok teda
Ale každý berie ako masívne niečo iné
Poradili by ste hocijakú F2P hru na zabavenie? Dota a War Thunder ma už nebaví tak zháňam niečo iné, nejaké lepšie F2P nie blbosti ako metin. Môže byť ak mmorpg alebo nejaké mmofps. Teraz som pozeral, že vyšlo Firefall, nahráte to niekto? je to dobré? Zatiaľ čakám len na archeage a to ešte pár mesiacov nevyjde.
Planetside 2 podla mna najprepracovanejsia F2P hra.
Som na tom podobneFilip359 napísal:Poradili by ste hocijakú F2P hru na zabavenie? Dota a War Thunder ma už nebaví tak zháňam niečo iné, nejaké lepšie F2P nie blbosti ako metin. Môže byť ak mmorpg alebo nejaké mmofps. Teraz som pozeral, že vyšlo Firefall, nahráte to niekto? je to dobré? Zatiaľ čakám len na archeage a to ešte pár mesiacov nevyjde.
pozor na f2p kde hraš v skupine veľký výskyt poliakov
Poliaci v ich prirodzenom prostredijapaja napísal:pozor na f2p kde hraš v skupine veľký výskyt poliakov
Dajte mi sem nejaké typy na nejaké dobré MMO. Strašne by som si chcel niečo dobrého po dlhej dobe zahrať. Rozmýšľal som nad dayz standalone ale nemal by som s kým veľmi hrať by sme boli len 2. Mohla by byť aj nejaká mmorpg ale nie niečo veľmi hardcore kde treba stále farmiť 8 hodín denne, a bez mesačných poplatkov. Veľmi by ma bavilo crafting alebo obchodovanie abo niečo také. Nemá teraz v najbližšej dobre vyjsť niečo zaujímavé? Ja čo som porezal tak som našiel akurát Albion online a vyzerá ako celkom fajn sandbox.
-
Solo_Kamen
King
Life is Feudal vyzerá zaujimavo, ale MMORPG verzia vyjde najskôr budúci rok. Je to v podstate o kraftení, výstavbe dediny, a potom neskôr aj o boji. Zatial sú dostupné servery pre 64 hráčov.
Lenže v Life is Feudal je to kraftenie celkom hardcore... ma skoro porazilo, kým sa mi podarilo vyrovnať terén pre stavbu nejakej kadibúdky. Myslím, že Elite: Dangerous bude dosť o obchodovaní a pod., vyjde to za pár dní a nebudú mesačné poplatky. Okrem toho DayZ je podľa mňa v pohode hrateľné aj solo, pokiaľ nemáš tendenciu zblázniť sa z neustáleho šumenia listov vo vetre.Solo_Kamen napísal:Life is Feudal vyzerá zaujimavo, ale MMORPG verzia vyjde najskôr budúci rok. Je to v podstate o kraftení, výstavbe dediny, a potom neskôr aj o boji. Zatial sú dostupné servery pre 64 hráčov.
Noooo tak elite dangerous vyzerá fantasticky. Neviete ako to vlastne bude fungovať? Bude sa dať aj nejako pristávať na planétach? Inak už teraz som nahypovany ako budem preskúmavať vesmír
.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2014, 18:51)
A ešte čo si myslíte o GW2? oplatí sa?
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2014, 18:51)
A ešte čo si myslíte o GW2? oplatí sa?
-
Jozinek333
Zablokovaný
Nič lepšie ako WoWko nikdy nebolo a ani nikdy nebude.. Všetko ako ESO, GW2, AoC, WO... sú iba nepodarené kópie, ktoré vznikli ako kópia WoWka..
Nj lenže mne sa nechce platiť mesačné poplatky. Ani neviem ako dlho by som pri hre vydržal.
Zatiaľ sa tam na planétach pristávať nedá, ani nemôžeš chodiť osobne (ako postava) po lodi alebo po staniciach, ale chcú to pridať neskôr v nejakej expanzii http://us2.campaign-archive1.com/?u=dcb ... d%20beyond
Mňa GW2 nebavilo.
Mňa GW2 nebavilo.
Zdravím, práve sťahujem TERU a je jedno či ju stiahnem zo steamu alebo priamo z ich stránky? Alebo je v tom nejaký rozdiel?
žiadny, len keď ju stiahneš zo steamu tak ju budeš mať proste zaevidovanu v steame
predpokladam ze tak ako vacsina mmo hier, steam akurat pusti launcher tej hry a odtial je to uz to iste ako ked si ten launcher stiahnes priamo z ich stranky.
Nemáte tip na novšiu kvalitnú MMORPG ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Co sledujem, tak Warframe je v kurze teraz 
to ale neni mmorpg...
boom mmorpg trochu polavil teraz, WoW, TES online a LotR online sa stale drzia. potom rozne azijske, najznamejsie su asi TERA a black desert online (to je vraj super). este ma napada secret world ak chces nieco ine ako fantasy.
samozrejme pre hard core hracov je tu EVE online. no a co som pocul tak shroud of the avatar je duchovny nasledovnik ultimy online a teda celkom hardcore v oldschool style.
boom mmorpg trochu polavil teraz, WoW, TES online a LotR online sa stale drzia. potom rozne azijske, najznamejsie su asi TERA a black desert online (to je vraj super). este ma napada secret world ak chces nieco ine ako fantasy.
samozrejme pre hard core hracov je tu EVE online. no a co som pocul tak shroud of the avatar je duchovny nasledovnik ultimy online a teda celkom hardcore v oldschool style.