Čo kúpiť na vianoce?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jefty
Star
Star

Re: Čo kúpiť na vianoce?

Príspevok od používateľa jefty »

Vsetci s tebou sucitime, ze si taky lenivy vytahovat si z bundy tvoju 5 palcovu Z1-tku a potrebujes na par notifikacii hodinky na ruke, ktore budes musiet davat nabijat niekolko krat do tyzdna.
firstworldproblems.jpg
firstworldproblems.jpg (22.25 KiB) 1639 zobrazení
Ty si nejaky manazer, alebo si taky zaneprazdneny, ze na citanie notifikacii, emailov a sprav potrebujes taketo hodinky? Kolko emailov dostanes denne? Na pocet FB notifikacii a messenger/whatsup/viber sprav sa nepytam, tych mozes mat vela.

Kolko mas rokov ak mozem vediet?
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BrNcO55 »

Tak mam 3 maily takže každú hodinu mi príde asi 8 mailov. A mam 17 rokov :D
jefty
Star
Star

Nie su tie maily nahodou FB/instagram/twitter/G+/.../ notifikacie posielane emailom a ty to len mas tak nastavene? Lebo ak ano, tak mam pre teba novinku - da sa to nastavit tak, ze ti to nebude spamovat mailbox.

Vlastnis nejaky eshop, predavas veci na aukcii/bazosi/ebay/amazon, si admin nejakeho fora, si manazer, ze tieto emaily su take dolezite? O com su tie emaily?
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak samé chu**** šeliake ponuky a tak :D a ani za toho svätého mi to nechce filtrovať do spamu :D takže hodinky mi pomôžu ľahšie sledovať aký mail mi prišiel lebo z 10 mailov sú 3 ktoré ma zaujimajú. A žiadne maily typu instagram a tak mi nechodia :D jediná vec čo používam je FB a G+ to je všetko a viem že sa to da povypínať :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Tak otec mal pravdu, že tie hodinky budú pre teba zbytočnosť. Myslím, že máš čas prečítať pár mailov na mobile a aj sem tam vybrať mobil a pozrieť koľko je hodín :)
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak len mne sa to ľúbi aj skrz toho že sa to da využiť na opisovanie v škole, môžem cez to ovládať mobil (hudba,hovory) akože není to až taká zbytočnosť. Len ten monitor by sa mi hodil tiež :D namiesto tej starej TV čo mam :D akože notas by mi FullHD neutiahol ale aspoň by som mal širokouhlú telku :D
jefty
Star
Star

Takze nie si manazer, nepredavas veci na aukcii/bazosi/ebay/amazon, nie si admin ziadneho fora, ani manazer, ani podnikatel a od hodiniek vyzadujes aby ti ukazovali spravny cas a dali sa na nich citat emaily - "samé chu**** šeliake ponuky a tak :D " a notifikacie zo socialnych sieti?

Hej a ucitelky ti urcite dovolia mat na ruke smart hodinky pocas pisomiek :D Jasneeee....

Gratulujem, chystas sa vypytat si pod vianocny stromcek darcek od otca, ktory za ne vyhodi cez 200 euro a ty ich absolutne nevyuzijes. No pred spoluziakmi budes PAN ... no a namiesto aby si sa bavil s nimi, budes si kazdu prestavku citat emaily z 3 mailboxov na svojich novych smart hodinkach.

Kamo, nic proti tebe nemam, iba sa snazim, aby si o tom racionalne pouvazoval, ci tento darcek naozaj potrebujes k svojmu zivotu.

Odomna to je vsetko :smt006
nothingtodohere.JPG
nothingtodohere.JPG (20.2 KiB) 1620 zobrazení
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Šak presne to čo si popísal vytvára moje pochybnosti :D Akože veľmi sa mi ten kus techniky ľúbi ale fakt je to ťažké si vybrať medzi tým a monitorom :D
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

a musí to byť technika? Športuješ alebo máš nejaké záľuby? Nové korčule, či bicykel (aj keď za 250€ to bude len nejaký obyčajnejší), napr. nejaké turistická výstroj (ak by si chodil na tury) a podobne, proste nie techniku, ale niečo čo využiješ na trávenie svojho voľného času.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BrNcO55: Kolkoze tych mailov dostavas, ktore su pre teba dolezite, ked potrebujes hodinky kvoli notifikacii mailu??? Maily, ktore ti chodia su urcite spam, notifikacie alebo ine kraviny, cize za tyzden dostanes jeden ci dva maily, ktore maju skutocnu hodnotu. Cele tvoje vymyslanie s nepotrebnymi hodinkami je smiesne, vie to aj tvoj otec a miesto penazi na darcek by ti mal dat po papuli, aby si nebol rozmaznany.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vsak ked ich nebude pouzivat aj mu da
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

:D tak zatiaľ všetko čo som si kúpil používam, hodinky chcem lebo tie ktoré som mal 9 rokov praskli takže aj preto rozmýšľam nad smartwatchmi lebo také normálne kvalitné hodinky stoja aspoň 150€a ja si račej priplatím tých 100€ a budem tam mať viacej funkcii/vzhľadov než na obyčajných hodinkách. To že na nich budu notifikácie a aplikácie tak to je pre mňa len plus. A nie rozmaznaný nie som. Na všetko čo mám som si zarobil. Len teraz som bol na pochybách či sa to oplatí kúpiť či není niečo iné (z oblasti techniky) čo by ma zaujalo. Nie nešportujem, necestujem ani nič podobné takže veci z tejto oblasti nepotrebujem. Odjakživa ma baví technika tak sa jej venujem a preto si namiesto bicykla chcem kúpiť niečo ďalšie čo ešte nemám.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ked chces hodinky, tak si kup poriadne Festiny a mas vystarane na dlhe roky.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kup si tie hodinky, aj tak si ich kupis, mas tu 2 strany nazorov aka je to pi*ov*** a stale tu o nich omielas, tak si ich kup a hotovo
biznismeni a podnikatelia si ich nekupuju, ale skolak ich vyuzije naplno
good luck, prajem pekne vianoce nech si spokojny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

CheZteR to krasne zhrnul :smt006
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

v prípade, že ti tak veľmi ide len o tie notifikácie a o to, aby to boli hodinky, nemá väčší zmysel kúpiť si pebble?
https://getpebble.com/pebble
a nemusím to nabíjať 2krát do týždňa, ale stačí raz.. pričom za to nevyhodím 250eur, ale len 100eur.
ešte by som povedal, že je to u mladých viac "cool" a "in", viď dizajn. tie sony sú pre dospelákov :)
zvyšné prachy si odložím alebo kúpim ešte niečo navyše ako ďalší darček.

//ups, tak sorry, 130€ v európe, trošku to prepískli.. väčšinou je to zhruba 1:1 z trhu v USD na EUR, ale tuna už zarátali VAT, čiže nebudeš platiť žiadne clo a údajne ani DPH http://eu.getpebble.com
//aj tak v tom vidím len výhody.. ešte sú aj vodotesné do 50metrov.. tipujem, že tie sony nie sú
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ked uz vsetky veci mas preco nezazit nieco na co budes spominat cely zivot ? :)
http://www.najzazitky.sk/adrenalinove-d ... sporterom/
http://www.najzazitky.sk/adrenalinove-d ... e-jumping/
http://www.najzazitky.sk/auto-moto-zazi ... nie-tanku/
http://www.najzazitky.sk/auto-moto-zazi ... a-formule/
Alebo chod skocit tandem s padakom je toho vela :) osobne veci co by som chcel zazit je vela teda urcite viac nez veci co v zivote chcem vlastnit.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Okey po prejednávaní s rodičmi som sa rozhodol že berem Monitor 24" BenQ XL2411Z :) Ďakujem že ste pomohli ma odhovoriť :D Nakoniec ste mali pravdu :D Ďakujem :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

250€ za monitor s TN panelom? Naozaj? Tak to uz naozaj radsej tie hodinky :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

odloz euriky, nieco vysibes, pojdete s partiou v lete lovit baby na plaz do Chorvatska ;)
Napísať odpoveď