Skúsenosti s powerbankou REMAX

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
androidak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Skúsenosti s powerbankou REMAX

Príspevok od používateľa androidak »

Zdravím, uvažujem o kúpe tejto power banky. Neviem, či to za tie peniaze nebude nejaký shit. Máte s ňou niekto skúsenosť?

http://bit.ly/1uo6Smp
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Skúsenosti s powerbankou REMAX

Príspevok od používateľa CheZteR »

za tie love radsej od xiaomi
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

mam ju presne tento typ je to pecka aj ked je to china ale je to kvalitne vyhotovene a radsej remax - proda ako nejake xiaomi alebo ako sa to pise mam samsung galaxy s 2. A nabije mi ho s toho az 4 x moze nabijat dva zariadenia naraz jedno je 1A a druhe 2A je tam aj display ktory ukazuje hodnotu nabitia balenie obsahuje jeden kabel plosky a dost kvalitny. je tam lithiova bateria cize je jedno kedy to nabijes. Ja som k tomu dokupil max ten adapter aby som to mohol zapojit do zastrcky. Paci sa mi vyhotovenie a hlavne zapnutie zariadenia ihned ukaze kolko ma stav a ked nema odber po cca 15 sec sa vypne. ked stlacis dvojklik to tlacidlo zapne sa vykonna led dioda a pouzitelne ako baterka-svietidlo. Urcite sa ti bude pacit toto zariadenie. :-)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

CheZteR napísal:za tie love radsej od xiaomi
jedine co by ma donutilo ist do remaxu, aj ked verim ze nic, tak jedine ze by som to chcel hned a nie o 3 tyzdne
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Matej18 napísal:mam ju presne tento typ je to pecka aj ked je to china ale je to kvalitne vyhotovene a radsej remax - proda ako nejake xiaomi alebo ako sa to pise mam samsung galaxy s 2. A nabije mi ho s toho az 4 x moze nabijat dva zariadenia naraz jedno je 1A a druhe 2A je tam aj display ktory ukazuje hodnotu nabitia balenie obsahuje jeden kabel plosky a dost kvalitny. je tam lithiova bateria cize je jedno kedy to nabijes. Ja som k tomu dokupil max ten adapter aby som to mohol zapojit do zastrcky. Paci sa mi vyhotovenie a hlavne zapnutie zariadenia ihned ukaze kolko ma stav a ked nema odber po cca 15 sec sa vypne. ked stlacis dvojklik to tlacidlo zapne sa vykonna led dioda a pouzitelne ako baterka-svietidlo. Urcite sa ti bude pacit toto zariadenie. :-)
Ďakujem za odpoveď, dosť mi pomohla.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Kebyze do power banku, tak len do ANKERU, a myslim ze este jedna znacka sa chytala v tychto veciach za priatelne peniaze, za nepriatelne peniaze je vela dalsich.
kapacita nezodpoveda skutocnosti ani omylom, a straty na elektronike su obrovske. mal som dva rozobrate. Momentalne sa tym uz nezaoberam, ale pri vyssom prijme, budem rozmyslat, nad nahradenim vnutornych baterii bateriami panasonic, alebo sanyo, .... ked to elektronika dovoli. A vtedy to bude pecka, inak to nema zmysel. Tebe radim toto iste.

A to ze to nabije SGS2 ku, ...tak o tom skoda reci. SGS2 ku nabilo hocico.... pri vykonnejsich zariadeniach je v riti takmer kazdy power bank.

Idealny power bank je taky ktory za priatelne peniaze, obsahuje sanyo, alebo panasonic vnutorne 18650 baterie, a ponuka 2,5 A na jeden vystup a na druhy 1 A s tym ze tieto sa daju navzajom prepojit, a davat suvisle zatazenie odberu 3,5 A. Pri kapacite cca 34 000 mah, s pocitanou stratou 15-20% kde na baterku vychadza 3400 mah, (s vlastnou, alebo bez vlastnej ochrany, s tym ze ochrana je elektronicka) Popripade power bank s menitelnym vystupnym napatim roveny do placky, ako energizer, kde vystupne koncovky a udaje su schopne nabit a napajat notebook, netbook, tablet a podobne.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Tak zariadenie už mám a vyskúšal som ním nabiť môj LG Optimus L9 II (batéria - 2150 mAh) a tu je výsledok.
Prílohy
Tabuľka.jpg
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

qwerty - pozri sa ja som to kúpil nove za 20 eur (nove- nepoužite)a mne to treba na nabitie telefonu ked som niekde kde nie je šťava nepoužívam telefon na nejake extra koniny. Telefonujem internet a sms nič viac žiadne filmy a mp3ky - na to je mp3 prehravač a ked nie to tak autoradio v aute.Film sa pozerať neda ked šoferujem. A to že mám sgs2 to je moja vec. Načo mať ten najlepší mobil ? Ked tento splna moje požiadavky na ktore to potrebujem. Táto power banka je malička nato že má kapacitu 10000mah. Nosím tú tašku a je to mať dobre to po ruke. Nepotrebujem mať nejakú extra elektráreň v kapse.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ci to je 10 000 cka zistis az vtedy ked to naozaj rozoberies, a zistis co sa pise na baterii ,v tom lepsom pripade. V horsom sa to na baterii pisat nebude. plus tieto power banky sa vybijaju niektore velmi divne. A ja tiez nie na MP3, ja na GPS v prirode. sygic, a CGEO na plno. a tam bateria ide dolu riadne rychlo. :)
Napísať odpoveď