Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...
taky krasny vyskum, no z USA ti je ako mrtvemu zlate zuby.
nespominal si, ze tvoji rodicia na Slovensko emigrovali? ergo si cudzinec. a to ti US vyskum neukaze, lebo tam bude postoj ku randeniu s cudzincami iny ako u nas.
je to tiez biologicky dane niekde v hlbke v nasich krajoch, ze cudzinec je vzdy pritazlivejsi ako domaci.
tak pekne chod na diskoteku, prehovor na devy cudzim prizvukom, ci rovno cudzom jazyku, pochval sa ze si emigrant a bude.
nespominal si, ze tvoji rodicia na Slovensko emigrovali? ergo si cudzinec. a to ti US vyskum neukaze, lebo tam bude postoj ku randeniu s cudzincami iny ako u nas.
je to tiez biologicky dane niekde v hlbke v nasich krajoch, ze cudzinec je vzdy pritazlivejsi ako domaci.
tak pekne chod na diskoteku, prehovor na devy cudzim prizvukom, ci rovno cudzom jazyku, pochval sa ze si emigrant a bude.
To nemoze, lebo ujo z ochranky ma na stene nakreslenu ciaru, a do vnutra pusta iba ludi, co su nad ciarou.jackb napísal:taky krasny vyskum, no z USA ti je ako mrtvemu zlate zuby.
//inac myslim si, ze autor temy je zakomplexovany debil (sorry za slovo) ale plakat na fore v takom veku o tom, ze ti ziadna neda sex. Vyhovarat sa na uplne sracky, ktore nikto neriesi. Statistiky v USA a Britanie ci co...kebyze vies ako sa zije a tr*ka v zapadnom svete bol by si zhrozeny. 95% zien sa vyjadrila zeby do postele nesla s niekym pod istu vysku...su len 2 moznosti, ze by nesli DO POSTELE, ale robili to s midgetmi niekde na hajzloch v podniku a do postele nestihli dojst, alebo boli tak opite, ze stratili pojem a odhad, a teda urcit vysku nedokazali. Zijem v Britanii a ludia su tu ako zvierata, sex je vsade, da sa zohnat zadarmo, staci ist von, pri najhorsom ti musis tacit 20libier a skoncis s niekym na toaletach, je to hnusne, ale je to tak. Nikto ani nepouzije kondom ani to od teba nebudu vyzadovat (co je zvlastne na dost vysoky vyskyt HIV v krajine), mal som kolegu Brita, ktory mohol mat tak 160cm dospely chlap, chuducky jak spendlik, pekny tiez nebol, mlady tiez nebol, mal cez 40rokov, a kazdy vikend sulozil s kym prislo, kde prislo, ked som sa ho pytal na cislo, povedal, ze nevie presne, ale je to trojciferne, historky hovoril kadejake, mal kadejake plesne, munky a podobne prenosne veci, sex v trojke, ci nebodaj 2 pary v jednej izbe, a milion inych veci ktore nebudem rozpisovat. Nikdy som ho nepocul plakat, ze je nizky a chudy a ze nemoze mat sex...
No hej, nemam slovenske geny ale slovencina je jediny jazyk s ktorym sa so mnou rodicia rozpravali. Inac, z krajiny z ktorej pochadzaju obaja rodicia (JV Europy) som priemer.
A @Lub0$:
respektujem Ta ale zakomplexovany debil nie som. Citujem z http://en.wikipedia.org/wiki/Height_discrimination
A @Lub0$:
respektujem Ta ale zakomplexovany debil nie som. Citujem z http://en.wikipedia.org/wiki/Height_discrimination
Citacia 17Nonetheless, research by Dan Ariely found that American women exhibit a marked preference for dating taller men, and that for shorter men to be judged attractive by women, they must earn substantially more money than taller men.[17]
Nonetheless, on a cultural level in Post-industrial society, a sociological relationship between height and perceived attractiveness exists. This cultural characteristic, while applicable to the modernized world, is not a transcendental human quality.[18] Quantitative studies of woman-for-men personal advertisements have shown strong preference for tall men, with a large percentage indicating that a man significantly below average height was unacceptable
O peniazoch:Ariely found that a 5'4" man would need to make $229,000 more than a 6' man to have equal appeal; a 5'6" man would need $183,000 more; a 5'10" man would need $32,000 more
A co sa Britanie tyka - WTF? To akoze seriozne?1.8-percent increase in wages accompanies every additional inch of height. They also found that men's wages as adults could be linked to their height at age 16. The researchers found that on an average an increase in height by one inch at age 16 increased male adult wages by 2.6 percent. This is equal to increase of approximately $850 in 1996 annual earning
Podla toho co si napisal sa nestiham divit. Je rozdiel len v promiskuite? Resp. preco je to ine ako u nas ?!?kebyze vies ako sa zije a tr*ka v zapadnom svete bol by si zhrozeny
ak si zdedil aj JV pigment, tak ten akcent zahraj.
pozri, ked mozu slovenske zeny podlahnut caru Turkov, ktori su priemerne nizsi, ci Spanielov, pri ktorych sa aj o 1-2cm vyssi ako ty citim vysoky, tak prestan robit sheldonizmi a skutocne to zahraj na zakladnu biolu.
pozri, ked mozu slovenske zeny podlahnut caru Turkov, ktori su priemerne nizsi, ci Spanielov, pri ktorych sa aj o 1-2cm vyssi ako ty citim vysoky, tak prestan robit sheldonizmi a skutocne to zahraj na zakladnu biolu.
Este tak zo skusenosti jedna rada
... ked nemas zo zaciatku vela odvahy, skusaj si tu komunikaciu niekde v bare/na diskoteke so zenami, ktore uz su v nalade, ktore uz toho dost vypili. Tie su vacsinou ovela zhovorcivejsie a otvorenejsie. Taku by som teda nechcel ako partnerku, ale na trenovanie komunikacie so zenami su to dobre obete.
A v takom prostredi sa neraz stane, ze sa ti aj sama prihovori nejaka zenska bez toho, ze by si nieco pre to urobil.
Btw. napisal si, ze si spravil za posledne dni vyrazny krok dopredu. Co to bolo ak sa smiem spytat ?
A v takom prostredi sa neraz stane, ze sa ti aj sama prihovori nejaka zenska bez toho, ze by si nieco pre to urobil.
Btw. napisal si, ze si spravil za posledne dni vyrazny krok dopredu. Co to bolo ak sa smiem spytat ?
Ano je to tak, a preco? No rozdiely medzi zapadom a vychodom su dost velke, na zapade ludia ziju inac, maju ine nazory na zivot a ine hodnoty (ked nejake maju). Upustena moralka, zla vychova, bez nabozenstva, ziadne duchovno, nepoznaju svoju cenu, hodnoty nikde, co ti budem rozpravat...len som tym chcel povedat, ze problem nieje v tvojom fyzickom tele, ale v tvojej hlave, cim skor si to uvedomis tym lepsie.LeibnitzX napísal: A co sa Britanie tyka - WTF? To akoze seriozne?
Podla toho co si napisal sa nestiham divit. Je rozdiel len v promiskuite? Resp. preco je to ine ako u nas ?!?
Lub0$
"Upustena moralka, zla vychova, bez nabozenstva, ziadne duchovno"
-ach jaj
Ak je vraj zapadny svet promiskuitny tak ten nas je prakticky uplne rovnaky len s tym rozdielom ze tu sa to viacej "tutle". Nehovoriac o tom ze sexualny zivot je kazdeho osobna vec,pokial niekto chce cely zivot poznat iba jedneho sex.partnera je jeho osobna volba rovnako ako ked niekto iny chce mat niekoho noveho kazdy vikend. Nezijeme /nastastie/uz v stredoveku a rigidne cirkevne dogmy nepatria do tejto doby.
"Upustena moralka, zla vychova, bez nabozenstva, ziadne duchovno"
-ach jaj
Ak je vraj zapadny svet promiskuitny tak ten nas je prakticky uplne rovnaky len s tym rozdielom ze tu sa to viacej "tutle". Nehovoriac o tom ze sexualny zivot je kazdeho osobna vec,pokial niekto chce cely zivot poznat iba jedneho sex.partnera je jeho osobna volba rovnako ako ked niekto iny chce mat niekoho noveho kazdy vikend. Nezijeme /nastastie/uz v stredoveku a rigidne cirkevne dogmy nepatria do tejto doby.
Kebyze mas dceru ktora ti v 14tich pride domov tehotna, buchal by si si hlavu o stenu kvoli nabozenskym 'dogmam'
Mal som moznost zit aj na Slovensku, aj v UK dost dlhu dobu, aby som to vedel porovnat, a budem tvrdit, ze na Slovensku to este take strasne nieje a budem si za tym stat. Co sa robi tu je da sa povedat az nechutne. Je bezne, ze matky (rozumej dospele zeny ktore maju doma male deti) idu na noc na diskoteku, vyskocia na stol, a zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec. Alebo najviac ''teen-mamiciek'', ktore nedokoncia kvoli tehotenstvu ani zakladnu skolu (mal som sam v triede taku spoluziacku). Alebo dospela zena v strednom veku, ktora ma dceru v 18tich, jej ide pytat kondomy na sexualnu kliniku (tu ich davaju zadarmo), nech si jej dcera uziva kym je mlada, a ked jej povies, ze to nieje boh vie co, ti vynada, ze preco nemoze dcere dopriat rozkos...tak to uz je chore. Vsetka antikoncepsia je tu zadarmo, vratane kondomov, tabletiek, teliesok, injekcii a podobne, a aj tak sa mnozia v 15tih ako zajace, a je tu asi najviac tehotenstiev v teen veku. Takze prosim skus vykuknut za hranice svojho mesta, a potom nieco pis. Tak isto som zazil a s otvorenou hubou som cumel na 2 DETI na zakladnej, chlapec a dievca, ako sa 'rozchadzali' (zrejme tvorili pred tym par), obaja mohli mat tak do 14-15 rokov, hadali sa pri tom, a chlapec holke hodi do ksichtu, ze seriem na teba, ale aspon som si fajne zaje*al, s hnusnym usmevom na tvari...
Mal som moznost zit aj na Slovensku, aj v UK dost dlhu dobu, aby som to vedel porovnat, a budem tvrdit, ze na Slovensku to este take strasne nieje a budem si za tym stat. Co sa robi tu je da sa povedat az nechutne. Je bezne, ze matky (rozumej dospele zeny ktore maju doma male deti) idu na noc na diskoteku, vyskocia na stol, a zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec. Alebo najviac ''teen-mamiciek'', ktore nedokoncia kvoli tehotenstvu ani zakladnu skolu (mal som sam v triede taku spoluziacku). Alebo dospela zena v strednom veku, ktora ma dceru v 18tich, jej ide pytat kondomy na sexualnu kliniku (tu ich davaju zadarmo), nech si jej dcera uziva kym je mlada, a ked jej povies, ze to nieje boh vie co, ti vynada, ze preco nemoze dcere dopriat rozkos...tak to uz je chore. Vsetka antikoncepsia je tu zadarmo, vratane kondomov, tabletiek, teliesok, injekcii a podobne, a aj tak sa mnozia v 15tih ako zajace, a je tu asi najviac tehotenstiev v teen veku. Takze prosim skus vykuknut za hranice svojho mesta, a potom nieco pis. Tak isto som zazil a s otvorenou hubou som cumel na 2 DETI na zakladnej, chlapec a dievca, ako sa 'rozchadzali' (zrejme tvorili pred tym par), obaja mohli mat tak do 14-15 rokov, hadali sa pri tom, a chlapec holke hodi do ksichtu, ze seriem na teba, ale aspon som si fajne zaje*al, s hnusnym usmevom na tvari...
Lub0$
Kazdej dcere by mali rodicia vysvetlit pouzivanie kondomov uz v detskom veku a napokon prebera sa to aj v skole.
Nechapem co je na tom zle ze matka ide pytat pre 18rocnu dceru prezervativy?
Tiez mi uprimne nie je jasne co je na tom take poburujuce ked dospela zena ide na diskoteku? A odkial vies co tam robia ked predpokladam ze ty ako slusne vychovany moralny clovek nechodis na miesta kde citujem "zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec."? /chodil si ich na to Wc sledovat co presne robia a nerobia?/
A teraz nieco osobne,nemusis odpovedat,kolko mas prosim Ta rokov?
ďakujem za odpovede
Kazdej dcere by mali rodicia vysvetlit pouzivanie kondomov uz v detskom veku a napokon prebera sa to aj v skole.
Nechapem co je na tom zle ze matka ide pytat pre 18rocnu dceru prezervativy?
Tiez mi uprimne nie je jasne co je na tom take poburujuce ked dospela zena ide na diskoteku? A odkial vies co tam robia ked predpokladam ze ty ako slusne vychovany moralny clovek nechodis na miesta kde citujem "zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec."? /chodil si ich na to Wc sledovat co presne robia a nerobia?/
A teraz nieco osobne,nemusis odpovedat,kolko mas prosim Ta rokov?
ďakujem za odpovede
Pozri nemam potrebu ti to vysvetlovat, pohybujem sa medzi domacimi ludmi, pracujem s nimi, chodim s nimi obcas von, aj do krcmi ci na diskoteku do mesta, pripadne idem v piatok von na pivo so sestrou, svagrom, s priatelkou a podobne a vidim co sa deje, Briti nemaju problem povedat co robili v piatok vecer a ako skoncili s niekym na zachode. Chodili sme von s kolegami par krat do roka a dialo sa tam vselico. Takze daj mi pokoj, vidiet, ze si fakt asi nevystrcil nos z mesta. Vek nehraje v tejto debate ziadnu rolu, alebo ano?
A ked tebe pride uplne normane, aby napriklad tvoja manzelka sla v piatok vecer von, v strede podniku pred 200 ludmi vyskocila na stol a vyzliekala sa do naha a podobne je len tvoj problem, a uprimne, je mi ta luto.
//toto video je smutna parodia na zivotny styl aj Britov:
A ked tebe pride uplne normane, aby napriklad tvoja manzelka sla v piatok vecer von, v strede podniku pred 200 ludmi vyskocila na stol a vyzliekala sa do naha a podobne je len tvoj problem, a uprimne, je mi ta luto.
//toto video je smutna parodia na zivotny styl aj Britov:
Ma potom vobec vyznam chodit na miesta toho typu (diskoteky,kluby)? Pocas puberty som tam bol 0-krat, dokonca som sa vyzul aj z triednych vecierkov/dozvukov pocas strednej. Inak povedane - tie miesta su pre mna absolutne neatraktivne a kebyze mam frajerku tak tam nevkrocim ani omylom.
Otazka je teda ci to (s ohladom na spomenutu skutocnost) stoji za to, "trenovat" si rozhovor na nejakych ... otaznych dievcatach. (hlavne ak som 100% triezvy)
Otazka je teda ci to (s ohladom na spomenutu skutocnost) stoji za to, "trenovat" si rozhovor na nejakych ... otaznych dievcatach. (hlavne ak som 100% triezvy)
Lub0$
Ale do toho ta nic nie je ako ini ludia travia svoj cas a ake maju zivotne priority. To ze ta tak velmi poburuje zivot druhych ludi je iba znakom toho ze sam nemas vysporiadanu danu oblast,preto som pytal na vek.Na Slovensku sa deju rovnake veci ako v GB, mladi si uzivaju castokrat aj vo velmi mladom veku a niekedy aj natom Wc na diskoteke. A dufam ze Ti je jasne ze sa to dialo aj v minulosti,mozem Ti potvrdit ze ano
LeibnitzX
rada je jednoducha:ked chces tak do klubov a na disky chodievaj,ked nechces tak nechod,nikto sa za Teba nerozhodne to musis iba ty sam.
Ale do toho ta nic nie je ako ini ludia travia svoj cas a ake maju zivotne priority. To ze ta tak velmi poburuje zivot druhych ludi je iba znakom toho ze sam nemas vysporiadanu danu oblast,preto som pytal na vek.Na Slovensku sa deju rovnake veci ako v GB, mladi si uzivaju castokrat aj vo velmi mladom veku a niekedy aj natom Wc na diskoteke. A dufam ze Ti je jasne ze sa to dialo aj v minulosti,mozem Ti potvrdit ze ano
LeibnitzX
rada je jednoducha:ked chces tak do klubov a na disky chodievaj,ked nechces tak nechod,nikto sa za Teba nerozhodne to musis iba ty sam.
Tak si daj nieco aj ty. Nevravim aby si sa opil, ale nejake to pivko alebo poldecak ked si das, od toho sa ti nic nestane a trosku ti to mozno povoli zabrany.
Gogo, nechapem co vlastne riesis, autor temy sa pytal, v com je rozdiel, tak som mu odpisal, zrejme nedocitavas moje prispevky, nikde som o sebe nic netvrdil, nevyjadril som sa, ze som ten s moralkou a podobne...len som vyjadril svoj nazor, preco si myslim, ze to tu tak je, takze na mna nechod s tym, ze do toho ma nic nieje. Odpovedam na otazky.
Mozem ti potvrdit, ze to na SR az take nieje, a tom som si tiez prezil svoje aj tu aj tam. A na SR som nic take nezazil z toho co v UK. Viem ze nikto nieje svaty a podobne, niesom naivny, ze po SR behaju svatci, no az tak upustena moralka tam nieje, a to ti rucim.
Tak isto neodsudzujem to, ze ma niekto viac sex-partnerov za zivot, clovek nevie co ho v zivote postihne, a hlavne nie kazdy ma to stastie, ze na prvykrat natrafi na spravnu osobu pre zivot. Ale je tam rozdiel, ja si cenim, zeny, a aj chlapov, ktory maju svoje zasady a maju svoju hrdost a cest, to, ze si mal viac partneriek, lebo ti nevysli vztahy je okej, ale, nechcel by som napriklad partnerku, ktora nemala ziadny vztah, ale 200 muzov, z toho 150 si ani velmi nepamata...taky clovek nemoze mat cest, nieto hrdost, a preto mi to pride hlboko pod uroven. (aspon pod moju, tebe by to mozno nevadilo, kedze sa vyjadrujes ako kebyze si v pohode s tym, ze tvoja manzelka je kur*a, co rozdava za panaka a za cigu na diskoteke, a pritom jej doma place male dieta, lebo ho nenakojila)
Mozem ti potvrdit, ze to na SR az take nieje, a tom som si tiez prezil svoje aj tu aj tam. A na SR som nic take nezazil z toho co v UK. Viem ze nikto nieje svaty a podobne, niesom naivny, ze po SR behaju svatci, no az tak upustena moralka tam nieje, a to ti rucim.
Tak isto neodsudzujem to, ze ma niekto viac sex-partnerov za zivot, clovek nevie co ho v zivote postihne, a hlavne nie kazdy ma to stastie, ze na prvykrat natrafi na spravnu osobu pre zivot. Ale je tam rozdiel, ja si cenim, zeny, a aj chlapov, ktory maju svoje zasady a maju svoju hrdost a cest, to, ze si mal viac partneriek, lebo ti nevysli vztahy je okej, ale, nechcel by som napriklad partnerku, ktora nemala ziadny vztah, ale 200 muzov, z toho 150 si ani velmi nepamata...taky clovek nemoze mat cest, nieto hrdost, a preto mi to pride hlboko pod uroven. (aspon pod moju, tebe by to mozno nevadilo, kedze sa vyjadrujes ako kebyze si v pohode s tym, ze tvoja manzelka je kur*a, co rozdava za panaka a za cigu na diskoteke, a pritom jej doma place male dieta, lebo ho nenakojila)
Lub0$
ja som reagoval na TVOJE konkretne vyjadrenia:
"Alebo dospela zena v strednom veku, ktora ma dceru v 18tich, jej ide pytat kondomy na sexualnu kliniku"
" Je bezne, ze matky (rozumej dospele zeny ktore maju doma male deti) idu na noc na diskoteku, vyskocia na stol, a zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec. "
Ked clovek nieco do diskusie napise, tak by mal vediet to aj neskor obhajit alebo sa aspon snazit vysvetlit ako to myslel v pripade ak niekomu druhemu to nie je jasne. A logiku to naozaj nedava, ked najprv pises nieco o upadajucej moralke, potom ze sa citujem "mnozia v 15tih ako zajace" a nasledne to zaklincujes tym ze sa rozhorcujes ze matka sa ide pytat na kondomy pre 18rocnu dceru. Pre mna osobne je to dost tazko pochopitelne.
ja som reagoval na TVOJE konkretne vyjadrenia:
"Alebo dospela zena v strednom veku, ktora ma dceru v 18tich, jej ide pytat kondomy na sexualnu kliniku"
" Je bezne, ze matky (rozumej dospele zeny ktore maju doma male deti) idu na noc na diskoteku, vyskocia na stol, a zacnu sa cele vyzliekat a strkat svoj pohlavny organ popodnos muzom ,ktory ich proste vezmu na hajzel, nechutne ich pretiahnu, a idu prec. "
Ked clovek nieco do diskusie napise, tak by mal vediet to aj neskor obhajit alebo sa aspon snazit vysvetlit ako to myslel v pripade ak niekomu druhemu to nie je jasne. A logiku to naozaj nedava, ked najprv pises nieco o upadajucej moralke, potom ze sa citujem "mnozia v 15tih ako zajace" a nasledne to zaklincujes tym ze sa rozhorcujes ze matka sa ide pytat na kondomy pre 18rocnu dceru. Pre mna osobne je to dost tazko pochopitelne.
Necitas cele prispevky a v tom je problem, ja som sa vyjadril, ze je tu rozpustena moralka viac nez dost, a podlozil som to zazitkami, a skusenostami. Nestaci?
Takze pride mi ze clovek, ci uz zena alebo muz, ktory sa vyzlieka na verejnosti, pripadne na verejnosti sulozi, nema moralku.
Tak isto mi pride, ze deti, ktore maju deti, tiez nemaju moralku.
A tak isto, matka, ktora sa vyjadri, ze ide pre kondomy, nech si jej dcera poriadne ''zajebe'' (vyjadrenie matky), mi pride tiez nemoralne.
A cele toto, som napisal z dovodu, ze autor temy sa opieral o prieskumy a cisla zo zapadneho sveta, kde spominal USA ci Britaniu, kedze mam skusenost s Britaniou, dovolil som si statistiku vyvratit s odovodnenim na vyssie spomenute body. On sa ma opytal, preco si myslim, ze to tak v UK a zapadnom svete je, a preco si myslim, ze je to ine ako na SR, vlastne ze co je dovodom. Na to som tiez reagoval vyjadrenim o upadnutje moralke, nabozenstve, hodnotach a duchovne...lebo si myslim, ze vsetky tieto veci dokopy tvoria nejaky celok, ktory ovplyvnuje nasledne konanie cloveka v jeho zivote, a absencia moralky, hodnot a podobne, ma z mojho pohladu zapricinu konanie ludi, ktorych som opisal vyssie.
Myslim, ze som sa vyjadril dost zrozumitelne, a stale ja nechapem o co ide tebe, a preco mas potrebu ma napadat
Takze pride mi ze clovek, ci uz zena alebo muz, ktory sa vyzlieka na verejnosti, pripadne na verejnosti sulozi, nema moralku.
Tak isto mi pride, ze deti, ktore maju deti, tiez nemaju moralku.
A tak isto, matka, ktora sa vyjadri, ze ide pre kondomy, nech si jej dcera poriadne ''zajebe'' (vyjadrenie matky), mi pride tiez nemoralne.
A cele toto, som napisal z dovodu, ze autor temy sa opieral o prieskumy a cisla zo zapadneho sveta, kde spominal USA ci Britaniu, kedze mam skusenost s Britaniou, dovolil som si statistiku vyvratit s odovodnenim na vyssie spomenute body. On sa ma opytal, preco si myslim, ze to tak v UK a zapadnom svete je, a preco si myslim, ze je to ine ako na SR, vlastne ze co je dovodom. Na to som tiez reagoval vyjadrenim o upadnutje moralke, nabozenstve, hodnotach a duchovne...lebo si myslim, ze vsetky tieto veci dokopy tvoria nejaky celok, ktory ovplyvnuje nasledne konanie cloveka v jeho zivote, a absencia moralky, hodnot a podobne, ma z mojho pohladu zapricinu konanie ludi, ktorych som opisal vyssie.
Myslim, ze som sa vyjadril dost zrozumitelne, a stale ja nechapem o co ide tebe, a preco mas potrebu ma napadat
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Morálka je len spoločenský prežitok. Dávaš jej vyššiu hodnotu ako si zaslúži.
mam len malinku poznamocku ku UK a Britom: tu v Skotsku to nevidim az tak biedne. skor naopak az konzervativne. ak napriklad vidis na ulici v Edinburghu bozkavajuci sa par, su to na 99,9% turisti, lebo tu sa to nenosi. dokonca ani vodenie sa za ruku.
rovnako pocas klubovania v hlavnom meste Skotska som nemal pocit, ze by boli devy ochotne co len opatovat usmev nie to este ponuknut svoje telo...
rovnako pocas klubovania v hlavnom meste Skotska som nemal pocit, ze by boli devy ochotne co len opatovat usmev nie to este ponuknut svoje telo...
Dve veci. Prva - kombinaciou odpovedi tu, googlenia lokalnych for (temy o vyske muza - ak chcete vidiet ako to bezi v US, pozrite si reddit.com/r/short) a prestudovania par clankov som si uvedomil ze hoci zeny vsade budu mat radi vysku u muza, nebudu za nou hladiet tak prisne ako v Spojenych Statoch (odkial som cerpal prakticky 100% materialov behom poslednych mesiacov, co mi absolutne zabilo akekolvek sebavedomie). Teda narozdiel od US si lokalna ceska/slovenka o mne nebude mysliet ze som bezcenny muz len koli tomu ze som nizsi ako ona/ vyssi len o 5cm/ nizsi ako lokalny muz. priemerBtw. napisal si, ze si spravil za posledne dni vyrazny krok dopredu. Co to bolo ak sa smiem spytat ?
Druha - Pocet interakci. Musim sa citit komfortne pri rozhovore s cudzimi zenami - nie ze by to tak nebolo (ak sa mam rozpravat o pracovnych/technickych veciach - hocico NIE osobne/sexualne/romanticke tak som OK). Pri osobnych/sexualnych/romantickych temach mam podvedomo nazor ze si zeny nezasluzim/nemam na ne a teda snazit sa nejaku zbalit je akoby kradnut v obchode - clovek ziskava nieco na co nema pravo co je odsudenia hodne a ludia sa tomu budu smiat
Kopa ludi tu spomenula bary a diskoteky - kedze mam voci tym miestam averziu tak neviem ci je to najlepsi napad (i ked sa vravi - "Life begins at the end of your comfort zone" tak by bolo mozno na mieste prehovorit sa).
Niekolko krat som bol bezat v spolocnosti (vacsinou 5-30 clenne skupinky) kde byva 40-80% zien, ale vzdy som sa zubami nechtami vyhybal kontaktu s nimi (teda okrem toho ocneho ked som bezal schvalne na konci skupinky a mal som doslova bohovsky vyhlad
no, tak sme sa dostali ku tomu, co som ti pisal hned: hladaj intelektualky. tie sa nezbiehaju na diskotekach; plus nekladu doraz prilisny na fyzicky zjav (rozumej vysku); aj tam ale mozes bodovat ako cudzinec