stb na monitor
stb na monitor
Potrebujem poradit ci nejakym sposobom mozem zapojit stb k starsiemu monitoru co ma len vga, dvi. skusal som to redukciou ale obraz len blikal a nic sa nespustilo. alebo nejakou tv kartou cez pc ?
Re: stb na monitor
HDMI (stb) - DVI (monitor)
Mam doma hdmi to dvi adapter.skusal som zapojit adapter do monitora a prepojit hdmi kablom.ale neslo to.ked som stb restartoval menu nabehlo ale uz mal nabehnut obraz tak nic.iba preblikavala obrazovka
napoj STB na telku a skus pozriet nastavenia, zmenit rozlisenie, atd. musi to ist ak daco nieje pokazene
Skusal som aj to.mal som monitor pri telke.vsetky rozlisenia som skusil.takisto hocico v nastaveniach stb.na tv ide normalne na monitore to iba preblikava.nechapem tomu ani ja ked na zaciatku sa stb zobrazi ale obraz uz nejde.co by mohlo byt pokazene? Stb mam zapojeny na tv stale a ide.a monitor k pc tiez...
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2014, 13:01)
je rozdiel dvi to hdmi apadpter alebo hdmi to dvi ?? moze to mat vplyv na to ? ja mam totiz z dvi na hdmi tento http://www.vega-shop.sk/?cmd=tovar_detail&product=59926
malo by to nejaky iny vplyv keby som kupil ten druhy hdmi to dvi pichol to do stb a prepojil klasickym dvi kablom ??
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2014, 13:01)
je rozdiel dvi to hdmi apadpter alebo hdmi to dvi ?? moze to mat vplyv na to ? ja mam totiz z dvi na hdmi tento http://www.vega-shop.sk/?cmd=tovar_detail&product=59926
malo by to nejaky iny vplyv keby som kupil ten druhy hdmi to dvi pichol to do stb a prepojil klasickym dvi kablom ??
-
Ryan Giggs
VIP
Skor by to chcelo priamo kabel dvi - hdmi. Tie redukcie mozu sposobovat problemy.
skusil som ten kabel ale aj tak to nejde. najnizsie rozlisenie na stb zostane obrazovka zlta a na ostatnych vyssich bud preblikava obraz alebo napise ze nie je podporovane rozlisenie ? kde moze byt problem ?? inac sa jedna o monitor acer AL1917 a stb motorola vip 1003. novy monitor sa mi kupovat nechce.
-
Ryan Giggs
VIP
Problem je najskor v tom kabli. Podla toho ako su tam osadene tie piny. Co za dvi konektor je na tom kabli? Dvi-d?
Resp. v nejakom nastaveni STB.
Resp. v nejakom nastaveni STB.
tento kabel som kupoval. http://www.vega-shop.sk/?cmd=tovar_detail&product=59957
a v nastaveni stb nic take nevidim... akurat rozlisenie menit mozem a scart a hdmi moznost. inac tam nic nieje
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2015, 18:08)
a nejakou pc kartou by som to mohol spojit ? samozrejme cez pc ? aby som tam mohol zapnut do bedne ten stb ?
a v nastaveni stb nic take nevidim... akurat rozlisenie menit mozem a scart a hdmi moznost. inac tam nic nieje
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2015, 18:08)
a nejakou pc kartou by som to mohol spojit ? samozrejme cez pc ? aby som tam mohol zapnut do bedne ten stb ?