Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Nikde nenapísal, že mu nebude vadiť predaj aj inde. Zjavne mu vadí to, že jedine Pantha Rhei mu ponúka toľko priestoru na propagáciu, autogramiády atď. Nemyslím, že by článok vznikol keby sa tie knihy povaľovali len tak na policiach kníhkupectva.
neviem ci sledujete ten boj medzi mediami, ale autor tohto komentara to zhrnul celkom vystizne
http://www.zemavek.sk/articles/view/mej ... nspiratori
mna zaujima, co za spisknutie je, ze ani autor toho diela sa nepodpisal svojim menom.
rovnako, na FB pod diskusiami na Nku, sme ale aj "doma" na FB SV sa skryvaju pod vymyslene mena. co im brani prezentovat svoje nazory pod ich obcianskym menom?
rovnako, na FB pod diskusiami na Nku, sme ale aj "doma" na FB SV sa skryvaju pod vymyslene mena. co im brani prezentovat svoje nazory pod ich obcianskym menom?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kde Marian Jánoš hovori o Rusku, USA, alebo veciach co su v tom clanku spominane?butthead napísal:neviem ci sledujete ten boj medzi mediami, ale autor tohto komentara to zhrnul celkom vystizne
harri, neviem kde sa tam spomyna Janos, ja to skor chapem ako cistu ilustraciu.
co sa tyka anonymity, ani ty nevies zarucit, ze vystupujes pod pravym menom, bol by si ochotny oskenovat OP a zverejnit ho ? (ba dokonca po zoskenovani OP vies zfalsovat, v editore pozmenis meno a pod.)... asi tazko, miera anonymity prakticky neexistuje, ci uplne vymyslene meno, alebo skutocne nie je vymyslene, zverejnis ho a potom je to uz len na baze dovery dotycneho. cize dobre mozem ti verit, ze ty vystupujes pod menom Jakub Bernadic, ale je to vobec dolezite ? minimalne pre mna niejackb napísal:mna zaujima, co za spisknutie je, ze ani autor toho diela sa nepodpisal svojim menom.
-
harrison314
Hardcore addict
Spomina sa tam Rostas, a "utoky" nanho, zacalo to https://projektn.sk/3411/tibor-e-rostas ... -rakovine/butthead napísal:harri, neviem kde sa tam spomyna Janos, ja to skor chapem ako cistu ilustraciu.
napriklad pri Lovcoch sarlatanov ti anonymita vadila a tu zrazu nie?butthead napísal:co sa tyka anonymity, ani ty nevies zarucit, ze vystupujes pod pravym menom, bol by si ochotny oskenovat OP a zverejnit ho ? (ba dokonca po zoskenovani OP vies zfalsovat, v editore pozmenis meno a pod.)... asi tazko, miera anonymity prakticky neexistuje, ci uplne vymyslene meno, alebo skutocne nie je vymyslene, zverejnis ho a potom je to uz len na baze dovery dotycneho. cize dobre mozem ti verit, ze ty vystupujes pod menom Jakub Bernadic, ale je to vobec dolezite ? minimalne pre mna nie
no dobre ked uz si zacal konspirovat, idem aj ja, tie utoky na rostasa boli daleko davno, ale tym sa zaoberala mala skupinka ludi... tym, ze nejaku dobu vznika projektN (pracuju na stranke) je teraz vacsi priestor pre blogerov, clanky su hned na uvode hned ako sa nacita stranka, tak to ma ten efekt, ze to sleduje viac ludi a logicky boj sa vyostruje, chyby sa ukazuju na oboch stranach, hlavne co moze byt paranoja okolo cenzury na projektN ako sa nedaju pridavat komentare atd, to by sa mozno dalo vysvetlit tym, ze stranka ma bugy...
kedy a kde mi vadila anonymita lovcov ? nespomynam si, ukaz prispevok. a keby mi vadila, tak sem nechodim a neprispievam.
kedy a kde mi vadila anonymita lovcov ? nespomynam si, ukaz prispevok. a keby mi vadila, tak sem nechodim a neprispievam.
pre buttheada
post2052666.html#p2052666
post2052666.html#p2052666
-
harrison314
Hardcore addict
To, ze su tam zakazane komentare by som aj chapal, tabol ZaV a SV ma vela trolovbutthead napísal:no dobre ked uz si zacal konspirovat, idem aj ja, tie utoky na rostasa boli daleko davno, ale tym sa zaoberala mala skupinka ludi... tym, ze nejaku dobu vznika projektN (pracuju na stranke) je teraz vacsi priestor pre blogerov, clanky su hned na uvode hned ako sa nacita stranka, tak to ma ten efekt, ze to sleduje viac ludi a logicky boj sa vyostruje, chyby sa ukazuju na oboch stranach, hlavne co moze byt paranoja okolo cenzury na projektN ako sa nedaju pridavat komentare atd, to by sa mozno dalo vysvetlit tym, ze stranka ma bugy...
A je rozdiel medzi utokom, cenzurov a kritikov.
Priblizne tu post2052666.html?hilit=Lovc*#p2052666butthead napísal:kedy a kde mi vadila anonymita lovcov ? nespomynam si, ukaz prispevok. a keby mi vadila, tak sem nechodim a neprispievam.
Konšpirácie naše každodenné
Srsly? Zverejnit ludom, ktori sa ucitelovi Fararikovi vyhrazaju zastrelenim (gulkou do hlavy), vyhadzovanim aut do vzduchu odporcom (zdroj diskusia na SV ku Fararikovi) rodne cislo a cislo obcianskeho? Nech si na moje meno naberu pozicky a nech ma exekutor pripravi aj o ponozky. Dobre vymyslenebutthead napísal:harri, neviem kde sa tam spomyna Janos, ja to skor chapem ako cistu ilustraciu.
co sa tyka anonymity, ani ty nevies zarucit, ze vystupujes pod pravym menom, bol by si ochotny oskenovat OP a zverejnit ho ? (ba dokonca po zoskenovani OP vies zfalsovat, v editore pozmenis meno a pod.)... asi tazko, miera anonymity prakticky neexistuje, ci uplne vymyslene meno, alebo skutocne nie je vymyslene, zverejnis ho a potom je to uz len na baze dovery dotycneho. cize dobre mozem ti verit, ze ty vystupujes pod menom Jakub Bernadic, ale je to vobec dolezite ? minimalne pre mna nie
ano jednoducha analyza, avsak nepisem, ze mi to vadi, to len niektori sa ohanaju tym, ze tu niekto vystupuje anonymne, co pre mna nie je smerodajneharrison314 napísal: To, ze su tam zakazane komentare by som aj chapal, tabol ZaV a SV ma vela trolov
A je rozdiel medzi utokom, cenzurov a kritikov.
Priblizne tu post2052666.html?hilit=Lovc*#p2052666
jackb vsak som napisal "asi tazko" by si zverejnil svoje OP, co ale na druhej strane znizuje faktor doveryhodnosti, takze kazda minca ma 2 strany. staci len vediet citat a skusit pochopit aj druhu stranu, nic viac.
-
harrison314
Hardcore addict
Budem ta citovatbutthead napísal:ano jednoducha analyza, avsak nepisem, ze mi to vadi, to len niektori sa ohanaju tym, ze tu niekto vystupuje anonymne, co pre mna nie je smerodajne
nenapisal si to sice explicitne, ale ...Tak pozrime sa tam, autor schovavajuci sa za Lovci šarlatánov. cize doveryhodnost tychto stranok je niekde dole...
ok, nebudem ta tahat za slovicka
ok dik. nehovoriac o tom, ze je to bol len komentar, viacmenej subjektivny pohlad k niecomu, s ktorym sa viacmenej stotoznujem.
Farárik na to aj reagoval.
https://projektn.sk/7866/slobodny-vysie ... zmyslov-2/
Naozaj krásne vyjadrovanie sa zo strany stáda SV. Anonymní internetoví hrdinovia, ktorí sa vyhrážajú niekomu smrťou...tomu hovorím tá správna sloboda názorov a alternatíva k tomu strašne zlému mainstreamu. Oh wait...smrdí tu pokrytectvo. Údajne sa má dávať priestor každému názoru, ale musí to byť ten správny, že?
By som bol zvedavý, koľko z tých zakomplexovaných hrdinov má odvahu aj v reálnom živote sa pred niekoho postaviť a svoj názor obhájiť a nielen sedieť a honiť doma zalezený pri počúvaní tých sr*čiek.
https://projektn.sk/7866/slobodny-vysie ... zmyslov-2/
Naozaj krásne vyjadrovanie sa zo strany stáda SV. Anonymní internetoví hrdinovia, ktorí sa vyhrážajú niekomu smrťou...tomu hovorím tá správna sloboda názorov a alternatíva k tomu strašne zlému mainstreamu. Oh wait...smrdí tu pokrytectvo. Údajne sa má dávať priestor každému názoru, ale musí to byť ten správny, že?
By som bol zvedavý, koľko z tých zakomplexovaných hrdinov má odvahu aj v reálnom živote sa pred niekoho postaviť a svoj názor obhájiť a nielen sedieť a honiť doma zalezený pri počúvaní tých sr*čiek.
to daval BH do temy o SV
kto pozna Petra Fararika, pride mu riadne od veci, ze sa prave jemu vyhraza alternativa zabitim. sice pisal s velkym uspechom pre sme, teraz (ako mnohi) presiel na N-ko.
Peter je ucitel, ktory tvori ucitelsku alternativu a aspon svoj predmet drzat s dobou a nenasilne bojuje so zastaralymi praktikami v pedagogike.
okrem skolstva priamo posobi nepriamo edukativne aj v BB, pre ktoru robil viacero interktivnych map a kvizov.
to daval na svoju obhajobu aj do diskusie na FB SV, ked mu hrdina za nickom napisal: "co si dosiahol ty bradaty zidko? Norovi nesiahas ani po paty!"
a opat trosku hudbicky. konflik uz nepocuvam, lebo si seru to ust, no toto je vyrecne
kto pozna Petra Fararika, pride mu riadne od veci, ze sa prave jemu vyhraza alternativa zabitim. sice pisal s velkym uspechom pre sme, teraz (ako mnohi) presiel na N-ko.
Peter je ucitel, ktory tvori ucitelsku alternativu a aspon svoj predmet drzat s dobou a nenasilne bojuje so zastaralymi praktikami v pedagogike.
okrem skolstva priamo posobi nepriamo edukativne aj v BB, pre ktoru robil viacero interktivnych map a kvizov.
to daval na svoju obhajobu aj do diskusie na FB SV, ked mu hrdina za nickom napisal: "co si dosiahol ty bradaty zidko? Norovi nesiahas ani po paty!"
a opat trosku hudbicky. konflik uz nepocuvam, lebo si seru to ust, no toto je vyrecne
Áno, práve to o ňom v tej diskusii čítam, čomu sa venuje, keďže som ho nesledoval. Je fajn, že sa tam nájdu aj ľudia, ktorí vedia inteligentne reagovať, aj keď ich vidím fakt len zopár. Všimol som si aj zaujímavý fenomén "oni a my". Mám pocit, že niektorí ľudia by už vážne potrebovali odbornú pomoc a že im konšpirácie začínajú prerastať cez hlavu.
ked clovek sleduje jeho pracu kazdy den, zacne si zelat, aby kazda skola mala aspon jedneho Fararika.
vlastne na jeho popud som vlastne pred rokom tiez vytvoril edukativnu pomocku a vyzera to, ze sa podla nej skutocne uci a v neposlednom rade zviditelnil som sa tak v odbore...
vlastne na jeho popud som vlastne pred rokom tiez vytvoril edukativnu pomocku a vyzera to, ze sa podla nej skutocne uci a v neposlednom rade zviditelnil som sa tak v odbore...
Aspoň človek, čo niečo užitočné robí. Na rozdiel od tých anonymov bez fotky, ktorí keď sa nedokážu rozumne obhájiť, prejdú do ad hominem.
-
harrison314
Hardcore addict
fenomén "oni a my" je jeden zo zakladnych nastrojov demagogie, je v kazdom spravnom manipulativnom clanku
Alebo v každej správnej komunite konšpirátorov
Hlavne tam som si to všimol pri niektorých komentoch.