V ktorom vozni je Wi-Fi?
Re: V ktorom vozni je Wi-Fi?
Jasne len mne išlo o kúpenie miestenky aby som ju mal v tom s wifi a ako bolo spomenuté že vraj to je v treťom aj podľa radenia vozňov na stránke to malo byt v treťom tak som si kúpil miestenku doňho no v ňom wifi nebolo bol to iný typ no tiež otvorený. Tak cestou do Ba som to už neriešil a cestou z BA som si sadol do iného s wifi
A wifi ide v pohode no asi čím bližšie na východ tým to bude horšie
Pozerám že fakt to malo byť v 3. vozni. Nebola vedená nejaká náhradná súprava? (ak bola výluka alebo čo, tak sa to stáva).
nie možno to je novým grafikonom a zvyšovaním kapacity. Tak pridali nejaké vozne a sa to pomenilo alebo neviem no
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
To radenie na oficiálnej stránke je asi ešte spred vlakov zadarmo, posilnenia a zmeny grafikonu a moc sa neunúvajú to meniť.
Nevieš aké označenie mali tie vozne, v ktorých je WiFi?
Nevieš aké označenie mali tie vozne, v ktorých je WiFi?
ake oznacenie?
su to vozne bmpeer, je na nich ruzove logo wifi, su to otvorene vozne bez kupeciek a zvonku su na voznoch digitalne napisy nazov vlaku a stanice, neprehliadnutelny vozen
su to vozne bmpeer, je na nich ruzove logo wifi, su to otvorene vozne bez kupeciek a zvonku su na voznoch digitalne napisy nazov vlaku a stanice, neprehliadnutelny vozen
jakub: Radenie z webov ako vagonweb je vždy aktuálne, aj teraz je to aktuálne, respektíve, vidím tam radenie do 13.12., novšie asi ešte nestihli nahodiť.
cestou do BA som bol tiež v otvorenom no tam wifi nebolo, tie boli ladené do modra...tie s wifi sú do orandžova...inač Wifi z BA po ZN v pohode, ďalej už takmer nešlo
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja viem, že WiFi je v Bmpeer, no písal, že je WiFi v 4-5 vozňoch a nechce sa mi moc veriť, že by jeden vlak mal 5 Bmpeer-ov.
//edit:
Dnes poobede museli nahodiť nové radenie a fakt sú tam tri Bmpeer. Po novom ale nie je každý R600 radený rovnako, tak ako tomu bolo doteraz, takže sa treba dopredu uistiť. A okrem jedného tam tie ostatné nemusia byť, pokiaľ budú zrovna na nejakom IC vlaku. Takže odteraz WiFi naisto len vo štvrtom vozni.
//edit:
Dnes poobede museli nahodiť nové radenie a fakt sú tam tri Bmpeer. Po novom ale nie je každý R600 radený rovnako, tak ako tomu bolo doteraz, takže sa treba dopredu uistiť. A okrem jedného tam tie ostatné nemusia byť, pokiaľ budú zrovna na nejakom IC vlaku. Takže odteraz WiFi naisto len vo štvrtom vozni.
dnes som už vo 4. vozni a wifi ide v pohode aj pred ZN