Btw. Zaujímavá vec ohľadom toho "prenajímania" reklamných plôch. Páči sa mi to
HockeyArena Slovenska Hra
Re: HockeyArena Slovenska Hra
Lebo ja som čítal na diskusii že to vlastne nijak nepomôže tak nwm.. dal som na 105 obe a zatiaľ tak mi to vyhovuje.
ako musis uznat ze zvysenie napriklad z 80% na 90% bolo citit minimalne, naopak ked si mal na urovni 40% a neskor na 90% tak to uz bol rozdiel...rovnako si myslim ze na forach budu ine cisla ked hraci dosiahnu 200-250...bol by to fake keby to nefungovalo...je to maximalne nakladne takze je to podla mna aj aby to rozlisilo hracov z prvych lig (kde si to mozu dovolit) od nizsich...
Vytiahnem tuto staru temu dufam ze to nikomu nebude vadit
hrava to este niekto ? Zacal som nedavno ak by niekto chcel moze sa pridat.
Ja ju stále hrávam. Momentálne som na 1. mieste v lige VII.16 a rozmýšľam (ako už asi 2 či 3. sezónu) či postúpiť, alebo nepostúpiť vyššie. Uvidím 
-
mirak2
Hardcore addict
ja to hravam uz asi 8 rokov, ale odkedy hravam PPM, tak toto hram len zo zotrvacnosti, nedavno som zistil, ze sa mi rozpadol zaklad timu a ze mam 1,2 miliardy penazi...
ten tvoj brankar je uplna lama, mizerna rychlost, ziadna kontrola puku, ziadne sebaovladanie
ten tvoj brankar je uplna lama, mizerna rychlost, ziadna kontrola puku, ziadne sebaovladanie
Tak tak.. za veľa ho nepredáš. + Musím sa pochváliť, môj odchovanec (sorry za kvalitu obr)
-
mirak2
Hardcore addict
posli screen taktickych profilov toho hraca, nejak sa mi zda zbytocne vysoka nahravka
musim sa aj ja pytat, snat to este niekto hrava
ako je mozne, ze prehravam vsetko co sa da? v kazdom zapase supera prestrielam, ale on dava goly. (napr. posledny zapsa 53:17 a vyhral som 3:2sn) Hracov mam lepsich ako super (ked si porovnam IS). hracov do zostavy som daval podla systemu aky by mali hrat
viete mi niekto poradit?
ako je mozne, ze prehravam vsetko co sa da? v kazdom zapase supera prestrielam, ale on dava goly. (napr. posledny zapsa 53:17 a vyhral som 3:2sn) Hracov mam lepsich ako super (ked si porovnam IS). hracov do zostavy som daval podla systemu aky by mali hrat
viete mi niekto poradit?
-
mirak2
Hardcore addict
tie taktiky formacii je dobre menit. lebo ked pride niekto so slabsimi hracmi, tak si pozrie tabulku protitaktik a nastavi na lajny protitaktiky a ma znacnu vyhodu. a snaz sa mat prvu lajnu nabombovanu. brankari maju podla mna nizku rychlost vzhladom na branku. neviem ale presne. ha hram sice 9 rokov ale posledne roky uz len zo zotrvacnosti, som v piatej lige, mam 1 miliardu penazi a nechce sa mi sediet nad tym a hladat hracov na trhu