Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...
LeibnitzX
najprv si vytvor okruh kamaratok a z nich sa casom vyprofiluje jedna-dve s ktorymi si budes viacej rozumiet a sympatie budu vzajomne. A az potom mozes skusat prechod na vyssi level. Balenie na diskotekach a v kluboch s nahodnymi devami skutocne nie je pre kazdu povahu..
najprv si vytvor okruh kamaratok a z nich sa casom vyprofiluje jedna-dve s ktorymi si budes viacej rozumiet a sympatie budu vzajomne. A az potom mozes skusat prechod na vyssi level. Balenie na diskotekach a v kluboch s nahodnymi devami skutocne nie je pre kazdu povahu..
Neviem ako si on vytvorí okruh kamarátok, ked seba sameho presviedca na základe nejakeho dementneho vyskumu ze podpriemerne nizsí muži proste nemaju narok na ženu.
Len proste to by chalanisko musel vidiet tie páry ake som videl ja a ake videli aj iný aké páry behaju po Slovensku.
A to ze 165 cm chlap co má 56 kg ktorý v tvári vyzerá ako decko opichal 50 báb za rok...ale to proste niekomu nevysvetlíš.
Len proste to by chalanisko musel vidiet tie páry ake som videl ja a ake videli aj iný aké páry behaju po Slovensku.
A to ze 165 cm chlap co má 56 kg ktorý v tvári vyzerá ako decko opichal 50 báb za rok...ale to proste niekomu nevysvetlíš.
Mne ta rada prisla tiez nieco stylom:
Navod ako zabehnut 10Km pre nevycvicenych:
-Krok 1: Zabehni maraton
-Krok 2: Zabehni trat ktora ma 10Km - EASY, lebo si zabehol maraton...
Fakt, priznam sa ze bude brutalny uspech vytvorit jednu kamaratku/priatelku, ale nechcel som to napisat priamo pretoze by ma to vykreslilo akoby som sa vobec nechcel snazit ...
A co sa @Blastbit tyka: neviem, ak zacnes pisat so slovenskou gramatikou tak das svojim prispevkom nejaku hodnovernost. Podla mna je totizto to co tvrdis prvotriedny, BIO bullshit.
edit: mozes mi prosim (ty alebo hocikto iny) vysvetlit preco tu studiu povazujes za dementnu? Dan Ariely je siroko uznavany vedec (mimochodom napisal kopu skvelych kniziek pre siroku verejnost z ktorych som jednu cital (nie o tejto tematike) a bola ozaj velmi sofistikovana) tak by ma zaujimalo z akeho dovodu povazujes tu studiu za "dementnu".
Navod ako zabehnut 10Km pre nevycvicenych:
-Krok 1: Zabehni maraton
-Krok 2: Zabehni trat ktora ma 10Km - EASY, lebo si zabehol maraton...
Fakt, priznam sa ze bude brutalny uspech vytvorit jednu kamaratku/priatelku, ale nechcel som to napisat priamo pretoze by ma to vykreslilo akoby som sa vobec nechcel snazit ...
A co sa @Blastbit tyka: neviem, ak zacnes pisat so slovenskou gramatikou tak das svojim prispevkom nejaku hodnovernost. Podla mna je totizto to co tvrdis prvotriedny, BIO bullshit.
edit: mozes mi prosim (ty alebo hocikto iny) vysvetlit preco tu studiu povazujes za dementnu? Dan Ariely je siroko uznavany vedec (mimochodom napisal kopu skvelych kniziek pre siroku verejnost z ktorych som jednu cital (nie o tejto tematike) a bola ozaj velmi sofistikovana) tak by ma zaujimalo z akeho dovodu povazujes tu studiu za "dementnu".
A akou gramatikou doteraz píšem? ty si proste nechápavý tvor ktorý neustále sa tu oháňa výskumom a číslami a vlastne na každom názore sa ti niečo nepáči.
Sak okej mne je jedno su to tvoje komplexy nie moje...to ze ti tu viac ludí povie ze aj nižší muzi maju ženy a ty to stále nechapes je tvoj problem. Snád ti to dojde za mnoho rokov.
Prečo? pretoze ten výskum robil mozno na pár tisicoch muzov a ženách a nie na celej planéte...mna sa na ziadny nazor nepytal ani nikoho z mojich kamarátiek ani sestry proste nikoho ze aký muzi sa im páčia.
A je tu stará známa vec ze kazdemu jednotlivcovi ci zene ci muzovi sa páči niečo iné. ( to sa týka aj výšky)
A stačí sa pozriet vonku na ulicu, kto ským chodí...vyššia baba+nižší chalan...vysoký chalan+nízska baba, vysoký chalan+ vysoká baba, nízsky chalan+ nizska baba..proste rôzne kombinácie.
Ty ako trošku podpriemerne vysoky chalan si proste najdi ženu co je aj od teba nižšia, len furt sem pleties nejake vyskumy a pi*oviny kto jaký ch*j napísal a vyskumal, ze toto je IN a ostatné je OUT. (ani sa nedivim kedze je to Zid)
Su to proste rovnake nezmysli ten vyskum a percentá a císlice, ako to ze vysoké ženy sú pritazlivejsie ako nižšie...vysoké tým myslím nad 175 cm a nizsie okolo 165 cm.
A áno zenám sa pácia vyšší muzi, ale vyšší muzi od žien samotných a nie ze ona bude mat 165 cm a on 190 cm..proste aby bol muz od zeny trochu vyšší...čiže ked ty merias 174 cm tak zena okolo 165 cm ti bude stále nižšia od teba a ty si vyšší od nej.
Sak okej mne je jedno su to tvoje komplexy nie moje...to ze ti tu viac ludí povie ze aj nižší muzi maju ženy a ty to stále nechapes je tvoj problem. Snád ti to dojde za mnoho rokov.
Prečo? pretoze ten výskum robil mozno na pár tisicoch muzov a ženách a nie na celej planéte...mna sa na ziadny nazor nepytal ani nikoho z mojich kamarátiek ani sestry proste nikoho ze aký muzi sa im páčia.
A je tu stará známa vec ze kazdemu jednotlivcovi ci zene ci muzovi sa páči niečo iné. ( to sa týka aj výšky)
A stačí sa pozriet vonku na ulicu, kto ským chodí...vyššia baba+nižší chalan...vysoký chalan+nízska baba, vysoký chalan+ vysoká baba, nízsky chalan+ nizska baba..proste rôzne kombinácie.
Ty ako trošku podpriemerne vysoky chalan si proste najdi ženu co je aj od teba nižšia, len furt sem pleties nejake vyskumy a pi*oviny kto jaký ch*j napísal a vyskumal, ze toto je IN a ostatné je OUT. (ani sa nedivim kedze je to Zid)
Su to proste rovnake nezmysli ten vyskum a percentá a císlice, ako to ze vysoké ženy sú pritazlivejsie ako nižšie...vysoké tým myslím nad 175 cm a nizsie okolo 165 cm.
A áno zenám sa pácia vyšší muzi, ale vyšší muzi od žien samotných a nie ze ona bude mat 165 cm a on 190 cm..proste aby bol muz od zeny trochu vyšší...čiže ked ty merias 174 cm tak zena okolo 165 cm ti bude stále nižšia od teba a ty si vyšší od nej.
ide o to ze teoria a vyskumi su jedna vec, ale prax nieco ine. poviem priklad priamo z mojho sucastneho zivota. Kamoska sa do mna zalubila, netreba detaily, z mojej strany to nebolo take ako z jej, takze z toho nic viac nevzniklo a teraz vyplakava ze ma stratila a je uplne v prdeli. a co tym chcem povedat? ze pred mesiacom mi hovorila ze aky som "malinky" ze ona by chcela chlapa co ma 186cm najlepsie, (ja mam 176cm, ona cca 166cm). takze ano v najlepsom moznom pripade by chcela mat vyssieho chlapa pri sebe ale v konecnom dôsledku to vôbec, ale vôbec nerozhoduje.
takze ser na vyskumi a zacni sa stretavat s opacnym pohlavym, inak to nejde
LeibnitzX poviem ti to tak aby si to aj ty pochopil na nazornom velmi vedeckom priklade:
Vyskum: Ake znacku auta, by ste chceli mat? Odpovede: Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford...atd.
Realita: Najpredavanejsou znackou u nas je Skodovka...
chapes ten rozdiel?
Vyskum: Ake znacku auta, by ste chceli mat? Odpovede: Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford...atd.
Realita: Najpredavanejsou znackou u nas je Skodovka...
chapes ten rozdiel?
super priklad
(az na ten ford
)
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja fakt neviem aký jednoduchší návod chceš, ako tie čo tu ľudia dávali.
Chceš mi teda povedať že ani len nemáš žiadnu kamarátku? Tak aj na toto ti teda dám návod.
1. Máš dúfam teda nejakých mužských kamarátov. Tak proste vyraz s kamošmi do mesta niekde a zoznámite sa s dákou inou partiou ženského pohlavia. Čudoval by si sa ako ľahko to v takejto partii ide, obzvlášť, ak máš nejakého skúsenejšieho kamaráta v kolektíve.
2. V prípade že máš nejakých kamarátov, tak oni určite majú kamarátov, ktorých s nimi nezdieľaš, nechaj sa zoznámiť. Ak sú to naozaj kamaráti, tak by nemali odmietnuť.
3. V prípade, že pracuješ, tak sa možno aj kolegyne hádam nájdu. Ak pracuješ v čisto mužskom kolektíve, tak vynechaj. To isté platí aj pre školu so spolužiačkami. Vymysli si hocijakú blbinu za účelom nejakého stretnutia sa (káva po práci, doučovanie zo školy), hocičo. Nesmieš sa báť pozvať, odhodlaj sa.
4. Internet. Môj neobľúbený, ale našiel som si pár kamarátok a jeden vzťah cez net. Neviem či Pokec ešte funguje, ale nejaké zoznamky sa nájdu určite. Nemusí to byť také hrozné.
5. Prestaň sa vyhováraj na 3.14čoviny a začni niečo robiť. Väčšina čo ti tu radí, tak majú dosť skúsenosti na to, aby mohli radiť.
Naozaj, nerob z toho vedu. Nájsť si kamarátku je easy. Navyše je to prvý krok k nájdeniu si priateľky.
Chceš mi teda povedať že ani len nemáš žiadnu kamarátku? Tak aj na toto ti teda dám návod.
1. Máš dúfam teda nejakých mužských kamarátov. Tak proste vyraz s kamošmi do mesta niekde a zoznámite sa s dákou inou partiou ženského pohlavia. Čudoval by si sa ako ľahko to v takejto partii ide, obzvlášť, ak máš nejakého skúsenejšieho kamaráta v kolektíve.
2. V prípade že máš nejakých kamarátov, tak oni určite majú kamarátov, ktorých s nimi nezdieľaš, nechaj sa zoznámiť. Ak sú to naozaj kamaráti, tak by nemali odmietnuť.
3. V prípade, že pracuješ, tak sa možno aj kolegyne hádam nájdu. Ak pracuješ v čisto mužskom kolektíve, tak vynechaj. To isté platí aj pre školu so spolužiačkami. Vymysli si hocijakú blbinu za účelom nejakého stretnutia sa (káva po práci, doučovanie zo školy), hocičo. Nesmieš sa báť pozvať, odhodlaj sa.
4. Internet. Môj neobľúbený, ale našiel som si pár kamarátok a jeden vzťah cez net. Neviem či Pokec ešte funguje, ale nejaké zoznamky sa nájdu určite. Nemusí to byť také hrozné.
5. Prestaň sa vyhováraj na 3.14čoviny a začni niečo robiť. Väčšina čo ti tu radí, tak majú dosť skúsenosti na to, aby mohli radiť.
Naozaj, nerob z toho vedu. Nájsť si kamarátku je easy. Navyše je to prvý krok k nájdeniu si priateľky.
Co to mas za kamosku ak sa smiem spytat (vek,prostredie,etc.)? Jedna vec mi pride mat preferenciu pre vyssich chalanov, druha vec je povedat muzovi do oci "si maly" (i ked si takmer priemer). Kebyze ja poviem babe? Oh Janka, si super, mas milu povahu a tak ... ale nechcem Ta, lebo mas male kozy - vies, ja hladam zenu s kozami D/E/F.. Je to normalne? Alebo je to u zien ine? Toto by ma dokazalo nas*at kedze ta varianta muz hovori zene je totalne nepripustnamiso2911 napísal:ide o to ze teoria a vyskumi su jedna vec, ale prax nieco ine. poviem priklad priamo z mojho sucastneho zivota. Kamoska sa do mna zalubila, netreba detaily, z mojej strany to nebolo take ako z jej, takze z toho nic viac nevzniklo a teraz vyplakava ze ma stratila a je uplne v prdeli. a co tym chcem povedat? ze pred mesiacom mi hovorila ze aky som "malinky" ze ona by chcela chlapa co ma 186cm najlepsie, (ja mam 176cm, ona cca 166cm). takze ano v najlepsom moznom pripade by chcela mat vyssieho chlapa pri sebe ale v konecnom dôsledku to vôbec, ale vôbec nerozhoduje.
edit: az teraz som si precital posledny komentar, takze tento komentar nebol odpoved na tvoj
edit2: zmazane PS, kedze moze vyzniet blbo (bolo o tom, ze moja vyska je z relativneho hladiska horsia)
edit3: @vonjose cenim si tvoju snahu, ale asi si si neprecital jeden z mojich prvych prispevkov. Praca = 0 zien, Skola = < 5% rocnika (prakticky nestretnutelne - statisticky mam vacsiu sancu najst si niekoho v rocniku kebyze som gay). Kamaratov mam, ale vsetci su rovnaki loosri (co sa zien tyka) ako ja. Ono je dovod preco som tuto temu zalozil - tie jednoduche rady (na ktore som prisiel aj sam) pochopitelne nefunguju ...
Edit... Leibnitz meria v skutočnosti 171,5 cm ako som sa stihol dozvediet z jeho posledneho komentáru
Takze este si si preistotu aj prikrášlil v úvodnom prispevku svoju výšku, tak po tomto nieje fakt o čom
http://zivot.azet.sk/clanok/19006/maly- ... -aj-druhym
@Blastbit tak no offense, ale ty si dobra brzda.
Vsetky merania (3x) som robil vecer neskoro, kedy je clovek trocha nizsi -> 173.0 som nahradil 174.0.
Dalej, v P.S. som napisal relativne - nauc sa citat s porozumenim. Kedze v mojom prostredi zeny nemaju ako na slovensku priemer 166.5 ale 168 je to RELATIVNE akoby som bol na slovensku a mal ja o 1.5 menej. Teda ano, prinajhorsomsom akoby 171.5 cm muz na Slovensku.
I ked tie vypocty mozu byt trocha mimo, v Prahe je vdakabohu kopa sloveniek
i ked nie ze by sa ma to priamo dotykalo 
edit: pre tych ktori si myslia, ze sa zaoberam malymi cislami nech si precitaju tu statistiku hore. stovky tisic eur koli "len" 5 centimetrom (2inch). Cim viac sa nad tym zamyslam tym viac ma to hneva
Vsetky merania (3x) som robil vecer neskoro, kedy je clovek trocha nizsi -> 173.0 som nahradil 174.0.
Dalej, v P.S. som napisal relativne - nauc sa citat s porozumenim. Kedze v mojom prostredi zeny nemaju ako na slovensku priemer 166.5 ale 168 je to RELATIVNE akoby som bol na slovensku a mal ja o 1.5 menej. Teda ano, prinajhorsomsom akoby 171.5 cm muz na Slovensku.
I ked tie vypocty mozu byt trocha mimo, v Prahe je vdakabohu kopa sloveniek
edit: pre tych ktori si myslia, ze sa zaoberam malymi cislami nech si precitaju tu statistiku hore. stovky tisic eur koli "len" 5 centimetrom (2inch). Cim viac sa nad tym zamyslam tym viac ma to hneva
Po precitani celej temy a snahe uzivatelov ti poradit, som vedeckym vyskumom
zistil preco ta ziadna zena nechce, ty nemas problem s vyskou ty si skratka ch*j.
Leibnitz...bla bla bla samé pi**oviny...vieščo myslel som si ze ti tu znovu napíšem spršku argumentov ktoré sú overené z mojho života a života dalších ludí nielen tu na fore ale aj v reálnom živote ale nechám tak...ty to proste nepochopíš, resp. tvoje EGO to nepochopí.
Ja neviem ci si tak natvrdnutý alebo si fakt robís srandu ale ked som ti 3 krát písal ze si teda hladaj babu co má okolo alebo po 165 cm takby si neriesil ci más 171,5 cm v noci alebo 173-174 cm za deň.
Inak s penisom nemas ziadne problemy?
tam si spokojný? 
Ja neviem ci si tak natvrdnutý alebo si fakt robís srandu ale ked som ti 3 krát písal ze si teda hladaj babu co má okolo alebo po 165 cm takby si neriesil ci más 171,5 cm v noci alebo 173-174 cm za deň.
Inak s penisom nemas ziadne problemy?
vek ona 24, ja 25 (co to je za kamosku to je nepodstatne)LeibnitzX napísal:
Co to mas za kamosku ak sa smiem spytat (vek,prostredie,etc.)? Jedna vec mi pride mat preferenciu pre vyssich chalanov, druha vec je povedat muzovi do oci "si maly" (i ked si takmer priemer). Kebyze ja poviem babe? Oh Janka, si super, mas milu povahu a tak ... ale nechcem Ta, lebo mas male kozy - vies, ja hladam zenu s kozami D/E/F.. Je to normalne? Alebo je to u zien ine? Toto by ma dokazalo nas*at kedze ta varianta muz hovori zene je totalne nepripustna
ked to povedala, ze aky som krpaty tak ja viem presne ako to myslela a vôbec som sa neurazil neviem preco by som mal ked viem ze nie som najvysii, nemam z toho vôbec komplex takze som to absolutne neriesil. A s tymi kozami, no ona ich ma male a jasne ze som jej to povedal ked sme sa dotahovali atd, a tiez sa na mna neurazila lebo vedela ze to myslim v pohode. Nejde o to co povies, ale ako to povies, ked nemas taky komplex ako ty, tak si v pohode
strata času, keď chceš iba sex...gogo956 napísal:LeibnitzX
najprv si vytvor okruh kamaratok a z nich sa casom vyprofiluje jedna-dve s ktorymi si budes viacej rozumiet...
Sex je na 99,9% fyzická záležitosť. Jediné čo k nemu potrebuješ je žena, ktorá ťa bude priťahovať a ktorú budeš priťahovať ty. Ak to nepose***, tak ti na 99,9% dá. Ak to pose***, tak stále je dosť iných žien.
Ak ti ide o sex, tak jej to musíš naznačiť, ibaže nikdy nie priamo. Ženy sú rady dobývané a ocenia trpezlivosť, ale zároveň si musíš zachovať nadhľad. Tzn. že nesmieš jej dať hneď najavo, že urobíš čokoľvek, aby ti dala, nadržaným zúfalcom dá len máloktorá. Musíš pôsobiť sebavedomo, že vieš čo chceš...
Štýl sa cibrí praxou, ako lyžovanie alebo plávanie. Pokiaľ nevojdeš do vody, nenaučíš sa plávať. Darmo budeš analyzovať, čo si robil zle, z tohto pohľadu môžeš byť dobrý štatista ale nikdy nie hráč. Víťaz musí vedieť najprv prehrávať, aby sa naučil vyhrávať. Predovšetkým sa netreba báť odmietnutia, ale ani sa netreba púšťať do nezmyselného balenia jednej za druhou...
Na ine sa aj tak neodvazim ... Trik je ale v tom ze tie zeny (150-160, mozno aj troska viac) su same o sebe hrozne nesebavedome pretoze ku kazdemu musia tocit hlavu hore (co je symbol podriadenosti = deti tocili hlavu hore k rodicom, vychovavatelom, starsim skusenejsim rovesnikom, etc. [1]) - teda ako k zenam tak i k muzom.hladaj babu co má okolo alebo po 165 cm
Proste predstav si, ze sa citis (155cm) super malicky od kazdeho. Potom si to chcu vykompenzovat na priatelovi aby tu ich strasnu zranitelnost vykompenzoval. Toto som si uvedomil az vcera. Rada "bal 165ky" je super nie koli tomu ze je velmi platna ale koli tomu, ze rada bal 170+ je s prepacenim nahovno. Pointa je, ze nejaka cast zien (netusim ako velka) nebude chciet od muza ten standardny vyskovy rozdiel (priblizne 12cm) ale povie ze chce aspon 20,25,30.
Takze ti dvojmetrovi buchaci ktori by sa mali postarat o tie modelkovske vysky zien (~180) castokrat skoncia so 150kami 160kami (muzi zeny koli vyske neodmietnu) a kedze tie co nechali (~180) tiez hladaju radsej vyssieho, pre malych toho ostane malo. Teda ak je ~10% zien 160- z toho dajme tomu 1/2 volna (koli odhadu zo vseobecnej populacie) tak to cislo moze byt realne 1/3 alebo menej pre ich vysku ... teda sme na cisle 3%.
Toto nie je vyhovorka, len zhrozene konstatovanie ze ma kopa krpatych zien odmietne vylucne koli vyske, nie sebavedomiu. Taka 175ka by 178
neodmietla (resp je to menej pravdepodobne) kedze sama o sebe je dost sebavedma ...
[1] - Sexuoložka Laura Janáčková: Vyšší muži častěji randí a mají hezčí holky (http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... holky.html)
@kayko Vdaka za radu! Po case nieco konstruktivne
@Bobr hoci je tvoj komentar negativny, napriek tomu ma uprimne rozosmial
temu si zalozil 5.12., dnes je 16.12., s kolkymi zenskymi si sa za tych 11 dni bavil?
s jednou aj to iba tu v tejto teme 
Psychologa tu nemame ? Nie som sice odbornik, ale myslim si, ze toto je pomerne bezna ludska reakcia. Najdeme si jeden dovod, ktory nevieme ovplyvnit a hodime mu absolutnu dolezitost. A kedze ho nevieme ovplyvnit, ospravedlnime si vsetko ostatne. Nemusime vyjst z nase komfortnej zony - cely problem je v tom jednom, nicom inom. V tvojom pripade vyska. Je jednoduchsie to hodit na vysku, ako sa pokusit zmenit nieco, co sa zmenit da - ale vtedy musis opustit komfort - si zbabelec, prepac.
Vyska nie je tvoj problem. Tvoj problem je v tvojej hlave.
A este na zaver, jednu radu. Ak chces spoznat dievca, musis spoznat dievca. Velmi jednoduche
Vyska nie je tvoj problem. Tvoj problem je v tvojej hlave.
A este na zaver, jednu radu. Ak chces spoznat dievca, musis spoznat dievca. Velmi jednoduche