Ako by ste sa zachovali?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
@ndrejko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako by ste sa zachovali?

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Teraz sa mi stala taka nepriemna vec. Ponahlal som sa s autom prec a pozdlzne sme parkovali 3 auta. ja som bol v strede a s kazdej strany som mal cca 30cm miesta. pri cuvnuti som buchnul do auta za mnou a ulomil sa mu drziak spztky. Pri fabii by sa mi to nestalo ale pol metra manevrovacieho priestoru pre sedmicku je trochu malo. Kedze som pri sebe nemal papier ani pero tak som mu aspon spz polozil na stierac.
Ako by ste sa v tejto situacii zachovaly? Bolo by vam jedno alebo by ste nechaly kontakt odkaz?
celkom mi to neda pokoja lebo nemam rad ked mi niekto akokolvek poskodil auto ale zaroven ma hneva aj arogancia nektorich soferov pri parkovani ked je im jedno ako ten druhy odyde.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako by ste sa zachovali?

Príspevok od používateľa hojko »

Stalo sa mi nieco podobne, bol som zakecany a tukol som auto pri cuvani, ktore stalo viacmenej bokom. Bola to moja chyba, lebo som sa nepozrel poriadne do praveho spataku, nakolko som sa rozpraval. Majitel nikde, cakal som chvilu, nikde nic, naokolo vela aut (administrativna budova). Hladat majitela by bolo nemozne, tak som napisal na listok cislo. O dva ci tri dni mi vola zena, ktora s tym listkom jazdila tie dva ci tri dni a za jazdy pouzivala stierace, ze ona si nic nevsimla, ze az jej kolega videl tuknute auto a nasla si ten listok. Prvotne si myslela, ze je to reklamny letacik a v dazdi sa jej to nechcelo davat prec. Ale potom tam nasla cislo, zavolala, stretli sme sa, spisali zaznam o skodovej udalosti, ospravedlnil sa, zaplatil jej kavu a dzus... a isiel som. Potom som vygooglil, ze je to pravnicka, co som vlastne vedel uz z jej titulu na papieri pre poistovnu.

Takze by som sa zachoval tak ako som napisal, nechal tam aspon listok s mojim menom a cislom.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak by ta obet bol nejaky ko*ot, mozes mat problem za utek z miesta nehody. a ako vieme, ko*ot je momentalne strasne vela.ja osobne by som tiez nechal papierik
podobna tema: tukes-na-parkovisku-t160594.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kamoska tak prisla o vodicak. problem bol, ze ju na parkovisku videla bezpecnostna kamera
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Priznám sa, záležalo by od škody. Nejakú maličkosť, či odretý lak by som neriešil, rovnako ako ho neriešim ja, keď si tak nájdem auto.
A teraz poďte do mňa :D
Jako držiak špz-tky stojí koľko? 1,7€ ?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

to co mas za "sedmicku" ked tam nemas senzory? :shock:
amozoneSK
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa amozoneSK »

Bobr napísal:to co mas za "sedmicku" ked tam nemas senzory? :shock:
tie rozbil uz davnejsie
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

amozoneSK napísal: tie rozbil uz davnejsie
:mrgreen:
ak sa tam postavil az po tebe, tak by som mu nechal papierik ale s odkazom ze 30cm bolo fakt malo na vycuvanie ako vidi.. tie senzory, vcera som cuval na dvojkovej octavii (autoskola) a senzory pipali ked bola za mnou budova 15m... pri aute 1-2m odo mna nic..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

begbeee napísal:Priznám sa, záležalo by od škody. Nejakú maličkosť, či odretý lak by som neriešil, rovnako ako ho neriešim ja, keď si tak nájdem auto.
A teraz poďte do mňa :D
Jako držiak špz-tky stojí koľko? 1,7€ ?
No ja ti neviem, ale mne keby niekto aj len škrkol auto, tak vyskočím z kože (obrazne napísané). To, že to tebe nevadí je síce pekné, ale kvôli tomu zasa nemôžeš očakávať, že druhí majitelia sa tomu budú nebodaj tešiť alebo nad tým mávnu rukou, keď im niekto akokoľvek poškodí auto. Ja som ešte našťastie nikomu nepoškodil auto, no už x krát som si na parkovisku našiel sekanec od dverí, či škrabanec na niektorom z blatníkov. A môžem ti povedať, že keď som mal auto pár dní po lakovaní celej zadnej časti a našiel som si poškriabaný nárazník, ktorý bol ešte aj vytrhnutý z držiakov, tak som očakával infarkt. Keby som videl toho, čo to spravil, asi by som dostal podmienku za ublíženie na zdraví.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Njn, mňa to tiež nasralo keď som si našiel červený šrám, ale čo už. A v niektorých oblastiach (parkoviskách) sa tomu nevyhneš..
Napísať odpoveď