Mobil ako pocitac
Mobil ako pocitac
Caute..mam taku mozno prihluplu otazku, ale je nejaky sposob akym mozem pouzit mobil ako pocitac? myslim ze by som pripojil cez usb do nejakej krabicky z ktorej by bol vystup na monitor, myska, klavesnica etc.
nokia 1020
Re: Mobil ako pocitac
nechapem co chces prepajat ake krabicky cez usb a podobne
ale cisto teoreticky, ak prepojis telefon s telkou a kupis si bezdrotovu klavesnicu, tak preco ne
ale cisto teoreticky, ak prepojis telefon s telkou a kupis si bezdrotovu klavesnicu, tak preco ne
Vyberiem notebook z tasky, polozim na dokovaciu stanicu kde sa pripoji v momente mam prepojeny monitor, siet, klavesnicu etc.
a teraz nejaka obdoba pre mobil kde by po pripojeni napr. vedel, ze ma zobrazovat vsetko len na monitor, pouzivat mysku a klavesnicu ktora je pripojena k "docku" zobrazovat stranky pre desktop a nie mobil
a teraz nejaka obdoba pre mobil kde by po pripojeni napr. vedel, ze ma zobrazovat vsetko len na monitor, pouzivat mysku a klavesnicu ktora je pripojena k "docku" zobrazovat stranky pre desktop a nie mobil
nie
ale ked take vymyslis podla mna zarobis
ale ked take vymyslis podla mna zarobis
Veď prenos obrazu na TV (to existuje), USB klávesnica a myš (to existuje), a máš počítač, samozrejme s Androidom alebo WP, takže to nie je prispôsobené pre takéto používanie. Inak neviem čo by si od toho ešte chcel.
Taketo zariadenie sa pred nejakym casom snazila prefinancovat firma Canonical, nakoniec to vsak nepodporilo potrebne mnozstvo ludi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_Edge
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_Edge
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chytilo sa toho ale Meizu a v Q1 2015 by sa mal na trh dostať Meizu MX4, ktorý by mal mať práve Ubuntu Touch.
Samozrejme to nie je Android a ani riešenie, kedže by musel kúpiť nový telefón.
Samozrejme to nie je Android a ani riešenie, kedže by musel kúpiť nový telefón.
Hej, len neviem o tom ze by sa MX4-ka mala spravat rovnakym sposobom ako Ubuntu Edge, t.j. ze by si po pripojeni k monitoru s klav. + myskou dostal plnohodnotny Ubuntu operac. system. Na MX4-ke ti bezi len Ubuntu Touch co ma byt konkurencia pre Android a iOS.
-
dobi235
Light Professional
ved asus robi PadFone.. z mobilu moze mat tablet a z tabletu notebook
http://www.geek.com/wp-content/uploads/ ... one-91.jpg
nerozumies ze on ma telefon s WP a z toho chcel mat kvazi stolny pocitac s windowsom? ze si bude zrkadlit obraz do telky, na telefon bezdrotovo pripoji klavesnicu s mysou a funguje
nechce androidovu hlupost ktora stoji ako vykonny ultrabook
nechce androidovu hlupost ktora stoji ako vykonny ultrabook
-
dobi235
Light Professional
ale tak ako to chce on je to uplny nezmysel...
Mna by zaujmalo vyuzitie takehoto nezmyslu... 
-
KontrafaktNavzdy
Zablokovaný
Využitie takého "nezmyslu"? Napríklad pohodlné písanie, pohodlné prehliadanie internetu, pohodlné sledovanie videí..?Bobr napísal:Mna by zaujmalo vyuzitie takehoto nezmyslu...
-
94jakub
Guru wannabe
rochedo:
Na Ubuntu Edge mal tiež bežať "len" Ubuntu Touch. Ten systém je identický na všetkých zariadeniach. Teda aspoň tých hypotetických zariadeniach, kedže zatiaľ ani jedno nie je na trhu.
To, či spustíš Desktop verziu systému záleží od výkonu telefónu. Na wiki máš potrebné špecifikácie.
Na Ubuntu Edge mal tiež bežať "len" Ubuntu Touch. Ten systém je identický na všetkých zariadeniach. Teda aspoň tých hypotetických zariadeniach, kedže zatiaľ ani jedno nie je na trhu.
To, či spustíš Desktop verziu systému záleží od výkonu telefónu. Na wiki máš potrebné špecifikácie.
Sledovanie videii urcite aspon vo full HD, aj ten internet tam bude frcat jedna radost (najma tie flashove videa a aplikacie), v podstate sen kazdeho internetoveho useraKontrafaktNavzdy napísal:
Využitie takého "nezmyslu"? Napríklad pohodlné písanie, pohodlné prehliadanie internetu, pohodlné sledovanie videí..?
-
KontrafaktNavzdy
Zablokovaný
Neviem ako Lumia 1020 ale Androidové high-end telefóny zvládnu aj 4K video a internet na nich fičí s Chromom veľmi rýchlo.. Taktiež Chrome podporuje aj na Androide interface veľmi podobný tomu na počítači takže to užívateľovi ešte uľahčuje.. 
Tak to uz ti potom iba drzim palce...
//potom nam daj ale urcite vediet ako sa ti s tym dari
//potom nam daj ale urcite vediet ako sa ti s tym dari
s androidom sme frajeri aj myjoejoe napísal:nokia 1020
jop ja viem ze som to pisal pre nokiu 1020, ide o to ze to niekto zacal robit
verim ze sa inspiruju aj na inych platformach