alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: alza.sk

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Pokiaľ tam máš jasne uvedené, že to pôjde dobierkou cez UPS, tak to nerieš.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

Ok dik :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

a rezervovane znamena na alze ze ked to dovtedy neprevezmes a v ten den by dakto o to prejavil zaujem daju to jemu len neviem ci to rovno znamena storno tvojej objednavky.
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Ja mam hodne dobru skusenost, rychlost odpisovania na email a poslanie tovaru v case nakupnych horucok takmer okamzite behom dna. Kupoval som klavesnicu K70 corsair gaming Full RGB co je hodne velky problem ju kupit koli nedostupnosti.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

alza ma mat uz nejake logisticke centrum/sklad alebo co na Slovensku. prave kvoli tomu sa uz neda nakupovat bez dph. chcem sa teda spytat.. preco mi vsetky zasielky zakupene na slovenskej alze chodia z ceskej republiky?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

V stredu som objednával bez DPH. :shock:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

co ma spolocne DPH a logisticke/skladove centrum na SVK ???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

prevoz cez hranice, vtedy sa to da nejak uplatnit.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Old Dirty Bastard napísal:alza ma mat uz nejake logisticke centrum/sklad alebo co na Slovensku. prave kvoli tomu sa uz neda nakupovat bez dph. chcem sa teda spytat.. preco mi vsetky zasielky zakupene na slovenskej alze chodia z ceskej republiky?
Má a už funguje - je v Senci. Ja som minule videl vďaka nálepkám na krabici, ako to bolo...

z českého logistického centra to šlo do senca a až odtiaľ to šlo na pobočku...teda mám pocit, že tam bola ešte jedna nálepka, ktorú som neidentifikoval
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cooo ??? bez dph mozes nakupit len na firmu a tym padom je jedno skade ti to alza da ci svk abo cz skladu lebo to ide cez svk pobocku. A o... s dph cez hranice tak to uz neplati ilion rokov odkedy sme v shengene ci mas pocit ze ked daco kupujes v rakusku tak to na hranici preclis ???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

neviem nechce sa mi to hladat.. proste ked si objednaval z ciech, zo zahranicia, tak ti to vedia predat bez DPH.. mali to tak aj ine eshopy. ale na akom prince to funguje neviem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked kupujes na Slovensku, tak tu DPH musis zaplatit pri kupe tovaru a teda tovar kupujes v plnej vyske. Nasledne si uplatnis odpocet DPH pri podavani DPH. Ked kupujes zo zahranicia a overia si, ze si platca DPH, tak mozes kupit rovno bez DPH, avsak mas povinnost pri podavani DPH zahrnut tam tuto DPH. V konecnom dosledku si na tom istom, ale pri kupe tovaru zo zahranicia zaplatis prevodom/kurierovi menej, zvysok doplacas pri platbe DPHcky.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

takze taky vytah toho co si povedal - ked neplatis DPH a kupujes s DPH, DPH sa ti vrati. ked neplatis DPH a nekupujes s DPH, DPH vratis ty (alebo aj nie, hehe) .
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Neodvedenie dani a poistneho ma v SR taku sadzbu, ze to radsej zrazit a zabit niekoho na aute, posediet dva roky a pohoda, nez nezaplatit dph a sediet za to napriklad 6 rokov. To je ako s marihuanou, tiez je tam podobna sadzba.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

s nejakou politickou konexiou len ti vezmú vodičák na 5 rokov
nitrous123
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nitrous123 »

hojte, mam taku otazku, chcem vratit tovar do alzy, a v podmienkach pise ze do sprievodneho listu mam napisat cislo nakupneho dokladu, ak tomu dobre rozumiem nemam posielat cely blocek ale staci ak napisem cislo ?

A este kde je to cislo ?Uplne hore je Faktura - danovy doklad a cislo...to je ono ?
Dakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Faktura, variabilny symbol, cislo blocku. Blocek neposielaj, len kopiu. Takisto fakturu, posli len kopiu.

//autoeditácia príspevku (20 Máj 2016, 14:22)
Alza konci s Heurekou - http://medialne.etrend.sk/internet/alza ... ureka.html

Mozno Alza prehodnotila svoje financie a zvazila, ze kopa ludi si radsej priplati 3 eura na doske a ma bezproblemu reklamaciu v Alze, ako usetrit 3 eura a kupit to v dakom inom obchode. Urcite sa pri tom mnozstve predanych suciastok najdu aj nespokojne reklamacie, to len ak by sa isiel niekto ohanat tymto.
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Objednal som NTB ku ktoremu bol aj darcek zadarmo (nejaky Microsoft WiDi adapter). NTB maju ho na sklade takze na centrale by mal byt zajtra. Ale pred dokoncenim objednavky mali poznamku, ze darcek momentalne nie je k dispozicii, o dostupnosti vas budeme informovat mailom. To znamena, ze teraz mam cakat aj niekolko dni kym budu mat na sklade ten darcek a az potom mi dorucia NTB?

// okej, ulavilo sa mi, dik :D
// tak moja skusenost bola, ze NTB aj s darcekom prisiel dnes (22.5.) ako som ocakaval
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

ja som objednaval tento tyzden 2x a kazdy krat som to tam mal napisane, no buduci den som si uz pre to mohol prist a aj s darcekom...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kamarat mal inu skusenost s darcekom. Kupoval zostavu, cena okolo 1200 eur, ku grafike mala byt daka hra zadarmo. Zostavu objednal, zaplatil vopred a caka, tyzden nic neprislo. Potom tam vola, ze kde to viazne a povedali mu, ze nemaju tu hru co ma mat zadarmo, tak mu to este cele neposlali.
Napísať odpoveď