Google Chrome
Re: Google Chrome
Zdravim, mam problem, ktory myslim ze sa tyka vseobecne Chromu. Doteraz som myslel, ze chyba je vo facebooku lebo mi vsetko dlho nacitava a niekedy mi nechce ukazat spravy v okienku no zistil som ze mi to robi pri viacerych strankach, napr.teraz som sa chcel vyhlasit z obedu v skole a klikol som na (X) ze dam odhlasit, a vzdy ked kliknem tak sa pod tym zobrazi koliesko ktore sa kruti cca 2 sekundy a hned mi napise ze vasa strava bola odhlasena, no teraz som na to klikol, koliesko sa toci mozno minutu a potom z nicoho nic prestane a nic sa nedeje, ani ma neodhlasi. Treba precisit cache alebo nieco v chrome? Ako sa to robi alebo kde moze byt chyba?
Mám túto novinku v Chrome, bolo by to super, lebo je tam režim hosťa, čiže by som hocikomu mohol zapnúť hosťovský režim a nemal by prístup k mojim heslám a údajom, avšak neviem kde si pre seba nastavím heslo, neviete niekto?
google chrome
Zdravim, mam problem, ked dam v chrome informácie o prehliadači tak mi tam pise ze Aktualizácie zakázal správca. Samozrejme spravca celeho nb som ja a predtym som to tam nikdy nemal a takto ani nemam ako aktualizovať chrome. Viete mi nejako poradiť ako to spraviť aby mi to tam neukazovalo ? dakujem
To naozaj nikto neviete čo s tym ???
To naozaj nikto neviete čo s tym ???
- Prílohy
-
- Bez názvu.gif
- (21.08 KiB) 612 stiahnutí
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Môže Chrome zapĺňať miesto na HDD? Mal som voľné miesto na C 66,1GB a po trochu surfovaní, pozretí pár videí mi kleslo miesto na 65,8GB.
Samozrejme, že áno.. tak isto ako všetky ostatné prehliadače (teda ak si si nezapol okno Inkognito). Vymažeš ich buď cez nejaký čistič ako Ccleaner alebo priamo v Chrome cez Nastavenia - Zobraziť rozšírené nastavenia - Súkromie - Odstrániť údaje prehliadania (teda myslím, že táto voľba to odstráni, ak nie, tak Ccleaner určite).
Aj cez Históriu môžeš zvoliť Odstrániť údaje prehliadania
ale musis mat chrome zavrety
Nedokážem otvoriť stránku ukáže mi to len jej "ikonku" či ako sa to volá a nič len biele. Neviete čo to môže robiť?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno ide to odstrániť aj priamo cez Chrome, ale zbytočne. Aj tak si to zaberie miesto a nebudem stále mazať históriubrm napísal:Samozrejme, že áno.. tak isto ako všetky ostatné prehliadače (teda ak si si nezapol okno Inkognito). Vymažeš ich buď cez nejaký čistič ako Ccleaner alebo priamo v Chrome cez Nastavenia - Zobraziť rozšírené nastavenia - Súkromie - Odstrániť údaje prehliadania (teda myslím, že táto voľba to odstráni, ak nie, tak Ccleaner určite).
To už je na Tebe, ako veľmi si háklivý na miznutie voľného miesta na disku.. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Všimol som si to len náhodou lebo som inštaloval nejaké programy. Skúšal som dnes vymazať na mojom druhom PC históriu a uvoľnilo to niečo cez 1GB. Na históriu sa mi to zdá dosť
Len som sa chcel uistiť, či to nieje nejaký vírus alebo niečo podobné 
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2015, 22:56)
Dá sa niekde v chrome vypnúť to prepínanie osôb ? Nič som tu nemal a zrazu to nabehlo
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2015, 22:56)
Dá sa niekde v chrome vypnúť to prepínanie osôb ? Nič som tu nemal a zrazu to nabehlo
aj mne to zrazu nabehlo.. z nicoho nic
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak bude to aktualizáciou to je jasné, ale nevidím v tom žiadne výhody 
neviem ani som to neskusal perpinat na inu osobu, ale ja som si nic neaktualizoval.. je mozne ze to spravilo automaticky? 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Chrome sa aktualizuje automaticky na pozadi. Instalacia prebehne hned po tom co Chrome vypnes.
A vyhody to ma, napr na HTPC, kde chcem byt prihlaseny, no ak tam pride niekto iny, nemienim aby videl vsetky moje zalozky a historiu.
A vyhody to ma, napr na HTPC, kde chcem byt prihlaseny, no ak tam pride niekto iny, nemienim aby videl vsetky moje zalozky a historiu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zdá sa mi to, alebo sa v chrome zmenilo písmo ? Napr. písmo v nastaveniach, písmo záložiek...
-
Michaelo
Hardcore addict
Nic sa nezmenilo. Minimalne u mna nie...
U mna sa taktiez zmenilo, trik so zakazanim DirectWrite v chrome://flags nefunguje...
Verzia 41.0.2272.76 m (64-bit)
Verzia 41.0.2272.76 m (64-bit)
-
Michaelo
Hardcore addict
Ahm, ja ho nemam este aktualizovany, mam verziu: Verzia 40.0.2214.115 m
To bude tym, ze ja PC restartujem tak 2x do mesiaca...
To bude tym, ze ja PC restartujem tak 2x do mesiaca...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ten trik funguje. Ale nie na písmo prostredia chromu, len na písmo internetových stránok 
Zdravím, neviem čím to je, ale asi od kedy som preinštaloval win mám nasledujúcu chybyčku. Keď načítam youtube a začnem písať do vyhľadávača, text mám spočiatku presne v tej lište, ale potom mi skočí o trošku vyššie... Najprv som to neriešil ale teraz ma to už naozaj dosť irituje. Nevie niekto ako to napraviť?