koniec obedovat.sk
koniec obedovat.sk
neviem ci niekto pouzivate obedovat.sk, ja som vyuzival ich aplikaciu hlavne kvoli obedovemu menu. teraz vsak presli pod zomato.com a je to strasna bieda, jedna sa o sluzbu viditelne urcenu turistom.
predtym som mal v aplikacii nastavene oblubene podniky a na jednej stranke som videl vsetky obedove menu na aktualny den. teraz si sice viem ulozit podnik do oblubenych ale pre zobrazenie kompletneho denneho menu musim na kazdy podnik samostatne tuknut a potom este raz na obedove menu, otrava.
poznate niekto nejaku slusnu alternativu? restauracie.sme.sk maju dobru aplikaciu ale znejakeho dovodu tam chyba velmi vela podnikov, ktore na obedovat.sk boli.
obavam sa ze aktualne nic take na trhu neexistuje... aspon o tom neviem.
predtym som mal v aplikacii nastavene oblubene podniky a na jednej stranke som videl vsetky obedove menu na aktualny den. teraz si sice viem ulozit podnik do oblubenych ale pre zobrazenie kompletneho denneho menu musim na kazdy podnik samostatne tuknut a potom este raz na obedove menu, otrava.
poznate niekto nejaku slusnu alternativu? restauracie.sme.sk maju dobru aplikaciu ale znejakeho dovodu tam chyba velmi vela podnikov, ktore na obedovat.sk boli.
obavam sa ze aktualne nic take na trhu neexistuje... aspon o tom neviem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: koniec obedovat.sk
Aplikacia od Sme bola katastrofalna, mal som s nou len problemy a tak som to uplne vyhodil. Aj tak tam prevazne boli len podniky z Bratislavy a inych vacsich miest. Na obedovat.sk som nenachadzal tie, kde som zvykol chodit. Nakoniec pozeram na regionalnej stranke, kde je vacsina restauracii z mesta.
-
Fabo
Hardcore addict
V praci to inak ako po*bane Zomato nenazveme. Obedovat.sk bolo oproti tomu krasne prehladne, hlavne appka.
Pozeral som aj na to, ze by som postavil na Zomato API nahradu, ale ani to sa neda, kedze API nemaju... Povodne Obedovat API by malo fungovat, zatial, otazka dokedy. Takze skus najst starsiu verziu appky, moze pomoct.
Pozeral som aj na to, ze by som postavil na Zomato API nahradu, ale ani to sa neda, kedze API nemaju... Povodne Obedovat API by malo fungovat, zatial, otazka dokedy. Takze skus najst starsiu verziu appky, moze pomoct.
v CR to iste..
Pouzivali sme lunchtime, potom to prehodili na nieco nove, horsie, a teraz toto, najhorsie.. hold, nik tam uz nechodi, stoji to za prd..
no uz som si zacal robit skript co taha udaje priamo zo stranky (na co API
) len debili zomato maju celu stranku cez https a to ma corporate firewall nepusti...
Tak toto ma minule pekne nas*alo, mal som tam x oblubenych podnikov (ktore momentalne ani v databaze nemaju) a videl som vsetky menu na jednej strane a rychlo som si vedel vybrat... takto vacsinou restiky zverejnuju menu vacsinou len na Fb stranke takze sa mi to vacsinou nechce studovat... urcite sa im oplatilo investovat do tejto sluzby, ked ju ludia prestali pouzivat. U nas v praci to pouzivalo cca. 15 ludi a teraz nikto. 
-
hojko
Site Admin
Mozno je to novy priestor pre takyto web. Web, ktory tu bol a ktory zanikol. Len by trebalo nieco take naprogramovat, minimalne mailom oslovit restauracie, pripadne neskor telefonicky a cakat, ci sa uchyti. Tazko povedat aku mali na obedovat.sk navstevnost, ale tak prijem z reklamy by neskor nemusel byt zly, ci uz samotna reklama alebo potom platene restauracie, ktore by sa zobrazovali vzdy hore.
Mimochodom, obedovat.sk bolo predane indiciek skupine za 720 tisic eur: http://www.dsl.sk/article.php?article=15986
Mimochodom, obedovat.sk bolo predane indiciek skupine za 720 tisic eur: http://www.dsl.sk/article.php?article=15986
Hojko, ved pribliznu navstevnost mas v tom clanku co si pridal 
BTW. ideme do toho?
BTW. ideme do toho?
-
hojko
Site Admin
Ja som clanok necital, cital som o tom davnejsie na zive.sk alebo sme.sk, uz si nepamatam. Takze som to dal len do Googlu a skopiroval odkaz, ktory naslo.
Myslim ze obedovat profitovalo najma z prijmu od restauracii. Neplatilo sa len za zvyraznenie restiky ale aj za ine sluzby. Cena balika stredneho balika bola cca 600€ rok. No pouzili jednu fintu ktora bola zaujimava pre vacsie podniky a tie brali najvyssie baliky. Takisto planovali rozbehnut na slovensku bookio, preto ma prekvapilo ze to predali.
aku fintu?cssco napísal:Myslim ze obedovat profitovalo najma z prijmu od restauracii. Neplatilo sa len za zvyraznenie restiky ale aj za ine sluzby. Cena balika stredneho balika bola cca 600€ rok. No pouzili jednu fintu ktora bola zaujimava pre vacsie podniky a tie brali najvyssie baliky. Takisto planovali rozbehnut na slovensku bookio, preto ma prekvapilo ze to predali.