Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa brm »

A hlavne, že tie telefonáty sú stále z iného čísla, raz Bratislava, raz Nitra, raz Čechy.. nestíham si ich dávať do spamu! :(

Inak, zľakol som sa, či tie nové pravidlá platia aj na eMax karty, ale dnes mi došiel email, že sa to týka iba karty v rámci mKonta..

:)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak to je sok! Tusim ze zrusit ucet sa da len pisomne.

Je mozne zrusit kartu online a potom bude ucet nadalej zdarma? Znamym tam chodia peniaze, ale kartu nepouzivaju pravidelne. To budu musiet odovzdat kartu, alebo je mozne nahlasit stratu karty?

Inak mne mbank poslala novu kartu a zle ju zaregistrovali, takze je pre mna nepouzitelna - nemozem s nou platit, takze by som musel platit poplatok. Kvoli ich chybe pouzivam ZUNO kartu.

Super, teraz obvolavat znamych a strapnovat sa, je to hanba, ved to bola jedina vyhoda oproti inym bankam, dokazali tak fungovat roky, tak to nechapem.

EDIT: este ma napadlo, ked mam kartu zle zaregistrovanu, neviem ci sa bude dat zablokovat. Takze telefonaty na mlinku, spoplatnene, nervy, cas, ach, toto nedomysleli, mali to spravit naopak, kto si neaktivuje kartu nanovo, bude mu zablokovana - ved mnoho tych ludi ktori si spravili ucet len kvoli bonusu, nema ani kartu, ani papiere, nevie mozno ani heslo, zrazu im pride nejaka faktura a kto bude na vine? Ti ktori ich zaregistrovali, rozhadaju vsetkych svojich klientov, toto je horsie ako Skylink!
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Neviem presne,ale silno pochybujem ze kartu musis fyzicky vratit /inde ot netreba/. A ziadost o zrusenie mozno staci zaslat iba emailom.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja to idem zrusit osobne. Vie mi niekto povedat, aky je tam poplatok (ak je?) ? Stale mam Zuno a ak si mam vybrat medzi Zuno a spoplatnenym Mbank, zrusim Mbank a necham Zuno (pouzivam to iba ako rezervu na platenie cez internet, kedze hlavnou kartou nechcem nic platit online).
gogo956
Redeemer
Redeemer

icefiresr

zrusenie uctu je myslim zadarmo,preco nechces hlavnou kartou platit nic online?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

icefiresr - poplatok by byt nemal, ale neviem ci sa da osobne zrusit, ci netreba nejaku ziadost vypisovat a posielat...

gogo956 - ked toto v emaili nevysvetlili, hlavne ze zvyraznili cervenym co je zadarmo, vlastne mnoho ludi si ani nevsimne ze je vedenie karty spoplatnene.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mne dnes poslali email kde uviedli:
"Pri zostavovaní nového sadzobníka sme sa snažili vyjsť v ústrety Vašim požiadavkám a ako novinku Vám tak prinášame jeden výber z akéhokoľvek bankomatu na Slovensku alebo v zahraničí zadarmo, a to bez akýchkoľvek podmienok.
Sme radi, že našu platobnú kartu využívate. Pokiaľ s ňou aj naďalej budete platiť minimálne 20 EUR mesačne, bude pre Vás karta stále zadarmo. V mesiaci, kedy kartu nepoužijete, alebo utratíte menej ako 20 EUR, zaplatíte 1 EUR za vedenie nepoužívanej karty."

Co je myslim dost jasne a ferovo napisane. Inac prilis nechapem ten zhon a povyk kvoli 1€ pritom bezne ludia minaju mesacne na nepotrebne veci poodstatne vyssie sumy..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

musis doniest vyplnenu ziadost o zrusenie uctu ktoru najdes na webe
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kam doniest? do najblizsieho kiosku?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

@Dreamer - a co znamena zle zaregistrovana karta? Neverim ze ak chyba v nejakom procese vznikla na strane mBank, ze ti ju aj zadarmo neodstrania...
Neviem, za tych niekolko rokov co mam mBank som nikdy nic neriesil s operatorom, vzdy mLinka (ked som si blokol IB) resp. web. Jediny raz som nieco reklamoval, a to ked som si zapol nejaku vec v IB co malo za nasledok automaticku aktivaciu SMS notifikacneho balicka. Okamzite som to reklamoval, kedze nikde nie je ziadne upozornenie, zrazu len strhnuty poplatok v historii transakcii. Reklamaciu vybavili k mojej spokojnosti, bez zbytocneho natahovania.
Chapem tento krok zo strany mBank, vobec mi nevadi, a ak ma niekto zaujem nechat si mBank aj nadalej, spravit 20e transakcii kartou nie je vobec ziaden problem, resp. zrusit kartu a ponechat len ucet (ak to niekomu vyhovuje, zalezi na co sa ten ucet pouziva)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 - prave to ze zvyraznili to co je zadarmo je zle, mnoho ludi si povie, super, opat 1 vyber zdarma a ani poriadne neprecitaju zvysok. Este v predoslom maili pred par dnami bolo ze vedenie uctu bolo a vzdy bude zadarmo alebo nieco take.

mbank tymto nastve VSETKYCH klientov!

Ti co kartu nepouzivaju, mozno nemaju ani prihlasovacie udaje, mozno ani kartu, mozno zmenili mail, tak maju bud zbytocne starosti, alebo im pride nejaka faktura, no a na koho sa obratia, na znameho ktory ho zaregistroval!

Ti co kartu pouzivaju a v dobrej viere odporucili mbank znamym, tym zacnu teraz pred sviatkami a mozno aj pocas nich vyvolavat ludia, nadavat, ze co maju teraz robit, nevedia ako sa prihlasit, niektori im zavolaju az neskor, ked im pridu faktury.

Absolutne tu nejde o sumu, ale proste rozhadaju ludi teraz pocas sviatkov a kedze stale tvrdili ze to bude zadarmo, tak je to klamstvo a IMHO podvod, podobny ako Skylink, v tomto pripade ludia pridu len o velmi malo penazi, alebo o ziadne, ale o to viac starosti a problemov im to prinesie!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

klamstvo to nebolo, lebo nikde nepisali, ze bezplatnost je garantovana navzdy a na zmenu podmienok maju narok
gogo956
Redeemer
Redeemer

V nicom neklamu-vedenie uctu je zadarmo,karta je za poplatok. To ze si niektori ludia poriadne necitaju text je iba ich chyba. Ked sa davali za zalozenie uctu peniaze zadara tak vsetcia si nabalachali kvoli tomu znamych a rodinu aj z piateho kolena ale zrazu ked maju platit jedno smiesne eurko tak uz je zle. Ja sa Mbank nezastavam,ale ked sa niekomu nepaci tak nech si ucet zrusi a moze ist si zriadit do kamennej banky kde budu aj trochu ine poplatky.. :wink: Banka musi tiez z niecoho platit svoju cinnost,zamestnancov, nie je to charita.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

STomko - mozno by mi ten problem s kartou odstranili, ale kolko casu a nervov by ma to stalo, kedze som mal aj ZUNO, tak som to preto neriesil.

Ja naopak ten krok nechapem, resp. aspon sposob - ved mbank bola vzdy zadarmo, to bolo jej hlavnou vyhodou, absolutne nechapem, ze na jednej strane davaju obrovske peniaze za odporucania a teraz idu takto nestastne riesit mrtve karty.

Ako som pisal, preco to nespravili NAOPAK? Od 1.3. by bola povinna znovu-aktivacia karty, kto tak nespravi, bude mu zablokovana, prip. ak sa karta nepouziva 6 mesiacov, zablokuju ju automaticky, prip. ak nie je ziadny pohyb na ucte, tak poslat mail, ze ak do 30 dni nedojde k pohybom na ucte, tak ten bude zruseny.

Som presvedceny ze velky pocet klientov ucet ani kartu nepouziva a velka ich cast nema prihlasovacie udaje a vznikne vela neprijemnosti, nedorozumeni, hadok, medzi klientom a mbank ale aj medzi klientom a klientom-odporucatelom - a toto urcite nepomoze ani mbank!

To je ale vianocny darcek, mbank.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ano bud odniest alebo poslat postou do BA
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer

"Som presvedceny ze velky pocet klientov ucet ani kartu nepouziva a velka ich cast nema prihlasovacie udaje"

-a naco su banke taki klienti? nie je z nich vobec ziaden uzitok, to si si fakt myslel ze vsetko bude vecne zadarmo? firma ma generovat zisk to je ucel preco existuje.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal:Dreamer

"Som presvedceny ze velky pocet klientov ucet ani kartu nepouziva a velka ich cast nema prihlasovacie udaje"

-a naco su banke taki klienti? nie je z nich vobec ziaden uzitok, to si si fakt myslel ze vsetko bude vecne zadarmo? firma ma generovat zisk to je ucel preco existuje.
Tak naco im davali peniaze za registraciu? Za tych neaktivnych klientov si mozu sami, oni si ich vytvorili a vedome, lebo museli tusit ze ze len zlomok novych bude aktivnych.

Uz som to pisal, stacilo to spravit inak, NAOPAK - POVINNA znovu-registracia karty (alebo zablokovanie dlhsie neaktivnych kariet), to by vyriesilo vsetky problemy, zostali by aktivne len karty ktore klienti vyuzivaju...

...ale takto nahnevaju neaktivnych klientov, ti nasledne svoj hnev presunu na tych, ktori im mbank odporucali a ti opat na mbank, takze je to NAJHORSIA mozna reklama, takto pride aj o vernych a aktivnych klientov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer

skus im navrhnut Tvoje riesenie, mozno Ti ponuknu aj miesto :)
apropo cim viacej ludi odide tym lepsie pre tych co zostanu-budu ich ofukovat jedna radost :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslim ze uz je neskoro, ale k tomu ze "cim viacej ludi odide tym lepsie pre tych co zostanu" - nemyslim, mbank opustia aj verni klienti, prave preto co som pisal, neziskaju takto ani ziadnych novych - a kam pojdu vsetci stari, verni, aj novi? Ku konkurencii - a ta snad nebude tak hlupa aby spravila to iste, ked moze situaciu vyuzit na ziskanie velkeho poctu klientov.

//autoeditácia príspevku (18 Dec 2014, 22:16)
Inak viete ze banky si informacie o klientoch zdielaju - a aj kvoli nezaplatenemu 1 Euru, aj nevedomky, moze byt klient na nejakej ciernej listine a moze mat problemy pri uzatvarani uveru a pod.??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kvoli 1 euru urcite nie.
Napísať odpoveď