Vianočná súťaž
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vianočná súťaž
za prvý súťažný deň sa zapojilo do hry 170 hráčov, boli nájdené tri ceny (Sphinx vyhral dnes, ale 1. deň počítam ako 24 hodín od spustenia) a bolo otvorených celkovo niečo málo cez 28000 tém a najaktívnejší "hľadač" bol muffi-u35643.html ktorý navštívil až 95 rôznych tém
Navštívil 95 tém, kým sa mu zobrazila tá hra? 
-
audiotrack
VIP
to ja neviem, evidujem iba témy ktoré user navštívil aby som vedel zabezpečiť že sa mu v jednej téme nezobrazí dvakrát. Neevidujem ale údaj o tom, v ktorej téme sa mu hra zobrazila. Možno ju našiel hneď v prvej, a zvyšných 94 je len dôsledok jeho zvedavosti 
Hurá, som slávny
Nuž je pravda, že som včera strávil na fóre dlhší čas, než obvykle ale nebudem popierať ani fakt, že keď som zbadal súťaž zúrivo som rozklikal rôzne témy pevne rozhodnutý rozbiť bank a málo ich veru nebolo
Nuž je pravda, že som včera strávil na fóre dlhší čas, než obvykle ale nebudem popierať ani fakt, že keď som zbadal súťaž zúrivo som rozklikal rôzne témy pevne rozhodnutý rozbiť bank a málo ich veru nebolo
-
Scorpion90
King
Ja to sice nepocitam, ale asi nebudem daleko od Muffiho. Kedze ale uz od minuleho roku je v platnosti dohoda medzi mnou a kartickami o nevyhravani, tak tie stranky otvaram len z cirej zvedavosti 
-
audiotrack
VIP
ty sa na neho vôbec nechytáš, otvoril si len 53 tém, z toho včera iba 28. Ani nie tretinu z toho čo muffiScorpion90 napísal:Ja to sice nepocitam, ale asi nebudem daleko od Muffiho. Kedze ale uz od minuleho roku je v platnosti dohoda medzi mnou a kartickami o nevyhravani, tak tie stranky otvaram len z cirej zvedavosti
-
Scorpion90
King
Myslel som, ze ked otvorim jednu temu viackrat, ze sa rata aj to, ale uz som zistil, ze tomu tak nie je. Ale dik za statistiky 
-
AllGoneDead
Medium Star
Mozno by sa mohol zaviest specialny darcek, pre najpoctivejsieho hladaca
(v posledny den by ho dostal ten kto pootvaral najviac tem pocas sutaze)
-
Silmer
Darca
A potom nebudes nic ine robit len otvarat a zatvarat temyAllGoneDead napísal:Mozno by sa mohol zaviest specialny darcek, pre najpoctivejsieho hladaca(v posledny den by ho dostal ten kto pootvaral najviac tem pocas sutaze)
-
lekoklatik
VIP
To radšej klikaj na reklamu, tým pomôžeš a nejaký darček zato dostaneš od ježiška.AllGoneDead napísal:Mozno by sa mohol zaviest specialny darcek, pre najpoctivejsieho hladaca(v posledny den by ho dostal ten kto pootvaral najviac tem pocas sutaze)
-
Fabo
Hardcore addict
tak ja som dostal karticky na druhej teme kam som klikol. Neviem ci to nebola prave tato 
No niekomu pomoze, niekomu nie, ako sa to vezme.lekoklatik napísal: To radšej klikaj na reklamu, tým pomôžeš a nejaký darček zato dostaneš od ježiška.
Ak som vyhral niečo čo nevyužijem tak jednoducho iba nemám o odpovedať na tu správu? 
Tak napis radsej, ze sa vzdavas ceny a nech ju daju spat do sutaze.
-
Scorpion90
King
Co si vyhral tu eroticku hru? 
Áno presne tú 
-
drop
Medium Star
mozes mi ju darovat ja ju mam s kym vyuzit 
Nech sa páči kludne si ju zober 
Žiadne také, hry sa nevracajú, hry sa nedarujú.. musíš urýchlene nájsť niekoho, s kým si ju budeš môcť zahrať.
Alebo ju daj rodičom pod stromček.. ale do vianoc asi nedôjde.
Alebo ju daj rodičom pod stromček.. ale do vianoc asi nedôjde.
-
lekoklatik
VIP
Hoď ju naspäť do žrebovania, na tú si brúsim chrup aj ja ^_^~