Vymazanie uctu Hojko
Vymazanie uctu Hojko
Dobry den, hladal som v FAQ aj pravidlach aj mojom profile ale naozaj neviem najst sposob ako vymazat svoj (tento) neaktivny ucet. Mozete mi prosim povedat kam mam kliknut pre zmazanie? Dakujem 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vymazanie uctu Hojko
Nikde, ucty nemazeme. Ak chces, mozem ti ucet zablokovat.
3 roky si ho nepouzival, mozes v tom pokracovat
no keď nemažete, môžete začať .. to predsa nie je moje privilégium, ale moje právo
nemám šajnu prečo by ste potrebovali zadržiavať mnou napísany akýkoľvek text
deal with it
-
audiotrack
VIP
Nie je to tvoje privilégium, ale právo? To je zaujímava veta, a aký je teda podľa teba význam slova privilégium, keď nie právo?sun0oc napísal:no keď nemažete, môžete začať .. to predsa nie je moje privilégium, ale moje právo
A tebou napísaný text a užívateľský účet sú dve rôzne veci. Pokiaľ viem, pýtal si sa na vymazanie účtu. A zrazu tu splietaš niečo s tebou napísaným textom? Aleb budiž, keď nemáš šajnu, možno by si si mal znova prečítať pravidlá s ktorými si súhlasil. Potom sa ja spýtam teba prečo by sme mali tvoje príspevky a tvoj účet pomazať, keď neodporujú žiadnym pravidlám.
Ako už bolo napísané, ak nechceš využívať svoj účet, tak ho nepoužívaj presne tak, ako si to robil doteraz. Na tvojich príspevkoch som nenašiel nič, prečo by mali byť zmazanéPravidlo 25:
O zamykaní a mazaní príspevkov/tém rozhoduje vedenie fóra. Nepíšte a nežiadajte, že by ste danú tému zamkli alebo vymazali. Ak si myslíte, že daná téma alebo príspevok porušuje niektoré pravidlo(á) fóra, použite tlačítko na oznámenie a oznámte to vedeniu fóra, ktoré rozhodne o ďalšom postupe.
Ak ste autorom témy, môžete požiadať o uzamknutie Vašej témy. Nemusí Vám však byť vyhovené, ak moderátor usúdi, že téma môže mať prínos aj pre iných užívateľov. V prípade kategórie Bazár, budú všetky témy, ktoré ich autor oznámi na uzamknutie, uzamknuté. Zneužívanie alebo časté posielanie neoprávnených oznámení (reportov) bude potrestané.
-
Andi_Cibula
Addict
On sa rozčuluje že mu nechcete vyhoveť žiadosti o trest. 
Právo je nárokové, privilégum nie je. Ale dotyčný nevie čo znamená ani jedno.
Právo je nárokové, privilégum nie je. Ale dotyčný nevie čo znamená ani jedno.
Máš tu 13 príspevkov za celú dobu registrácie. To ti robí taký veľký problém si každý jeden rozkliknúť, kde môžeš v príspevku daný text zmazať a napísať miesto neho aj bodku? V pravom hornom rohu tvojho príspevku je možnosť "upraviť".
to nie je dobry napad, v niektorych temach by sa mohol stratit kontext
uplne jednoducho staci ten ucet nepouzivat
uplne jednoducho staci ten ucet nepouzivat
Tak keď sa chce silou mocou dožadovať nejakého svojho práva na zmazanie svojich príspevkov, tak ich jednoducho môže prepísať. Ako vôbec nechápem, načo tu začal trollovať s takýmto niečim. Buď sa veľmi nudil alebo si musí niečo dokázať, či kompenzovať.
-
Digital
Guru
príspevok starší ako neviem kolko dní už nevymaže
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak sa nemylim, tak po 14 dnoch uz nemozes svoje prispevky upravovat. Aspon takto to vcelku sedi, lebo prispeovk z 6teho decembra uz upravit nemozem, no zo 7dmeho este ano.
pokiaľ nie si v kontexte možností tak sa neozývaj, pretože môžeš vyznieť ako idiot
tie príspevky sa nedajú mazať ani editovať, pretože sú staré
--
pokiaľ nemá hojko server v číne, tak všetok text napísany mnou je môj majetok,
dokým sa nevzdám práv (platí pre zvukový aj obrazový obsah rovnako)
a to, že si niekto napíše pravidlá, že viem lietať, nemôžem voliť alebo je vražda legálna je síce cool,
ale naznamená to že po akceptnutí prestanú platiť zákony a ústava
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2014, 11:01)
ako som už povedal,
chcem zmazať môj účet so všetkými príspevkami a dôvody prečo vás absolutne nemusia trápiť
nepreruší to žiadny kontext témy (vzhľadom na povahu tých 10 príspevkov),
ani to nespôsobí nikomu žiadnu ujmu
tie príspevky sa nedajú mazať ani editovať, pretože sú staré
--
pokiaľ nemá hojko server v číne, tak všetok text napísany mnou je môj majetok,
dokým sa nevzdám práv (platí pre zvukový aj obrazový obsah rovnako)
a to, že si niekto napíše pravidlá, že viem lietať, nemôžem voliť alebo je vražda legálna je síce cool,
ale naznamená to že po akceptnutí prestanú platiť zákony a ústava
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2014, 11:01)
ako som už povedal,
chcem zmazať môj účet so všetkými príspevkami a dôvody prečo vás absolutne nemusia trápiť
nepreruší to žiadny kontext témy (vzhľadom na povahu tých 10 príspevkov),
ani to nespôsobí nikomu žiadnu ujmu
-
hojko
Site Admin
V tom pripade sa obrat na sud