Domace kino
Domace kino
Ahojte!
Mam domace kino, ktore nefunguje. Je k nemu 5 reproduktorov a 1 subwoofer, ktore su funkcne a chcel by som sa spytat ci neexistuje nejaky sposob ako by as tieto reproduktory dali zapojit aby mohli normalne hrat bez potreby toho prijimaca alebo ako sa to nazyva.
DK: Philips HTR 5000
Mam domace kino, ktore nefunguje. Je k nemu 5 reproduktorov a 1 subwoofer, ktore su funkcne a chcel by som sa spytat ci neexistuje nejaky sposob ako by as tieto reproduktory dali zapojit aby mohli normalne hrat bez potreby toho prijimaca alebo ako sa to nazyva.
DK: Philips HTR 5000
Re: Domace kino
potrebujes receiver (zosilovac)
a nejaka lacnejsia moznost asi neexistuje ci?
Lacny receiver (zosilovac)
..bez toho to nepojde no ..
..bez toho to nepojde no ..
to uz za cenu toho receivera mam nove 5.1 repraky.... asi kupim radsej tie oplatilo by sa to viac?
Vsetko je otázka kvality aku mas a chces mat.. Receiver mozes pozriet aj na bazosi ..prípadne aj nejake AiO kino...mohl by si definovat kolko je to lacnejšie?
50€ asi viac by som do toho asi nechcel dat
-
Ryan Giggs
VIP
Kup si z bazaru nejake kino a repraky nechaj tie ktore budu hrat lepsie.
Domace blue ray 5.1 kino vs magio/xbox 360
Ahojte,
Riesim nasledovnu vec...
Chcel by som rozbehat 5.1 zvuk na xbox 360 cez domace kino, Xbox je zapojeny do toho kina cez HDMI a zasa ide HDMI kablom do TV.
Cize vlastne Xbox je zapojeny do jedneho z HDMI vstupov domaceho kina tak ako aj magio setbox, problem ale je, ze v obidvoch pripadoch
mi ide zvukovy signal iba z TV. Je mi jasne ze 5.1 ide iba na par kanaloch to ma tak nehreje skor mi ide o ten xbox
Je nutne riesit nejaky iny typ prepojenia ako je HDMI ?
Pripadne, ma to byt zapojene inac ? Ma s tym niekto skusenost ? alebo potrebujem reciever ?
Domace kino je toto Pioneer MCS 838
Riesim nasledovnu vec...
Chcel by som rozbehat 5.1 zvuk na xbox 360 cez domace kino, Xbox je zapojeny do toho kina cez HDMI a zasa ide HDMI kablom do TV.
Cize vlastne Xbox je zapojeny do jedneho z HDMI vstupov domaceho kina tak ako aj magio setbox, problem ale je, ze v obidvoch pripadoch
mi ide zvukovy signal iba z TV. Je mi jasne ze 5.1 ide iba na par kanaloch to ma tak nehreje skor mi ide o ten xbox
Je nutne riesit nejaky iny typ prepojenia ako je HDMI ?
Pripadne, ma to byt zapojene inac ? Ma s tym niekto skusenost ? alebo potrebujem reciever ?
Domace kino je toto Pioneer MCS 838
-
Ryan Giggs
VIP
Este raz ci som spravne pochopil. Mas to pripojene ako na obrazku, ale zvuk Xboxu ti nejde z repro kina ale len z TV?
Ak ano, tak mas asi zapnute HDMI audio through. Treba to vypnut. V navode to mas napisane. Staci citat, nemqs ho zo srandy.
Ak ano, tak mas asi zapnute HDMI audio through. Treba to vypnut. V navode to mas napisane. Staci citat, nemqs ho zo srandy.
povodne som chcel napisat dik, ale za tie chytracke reci na konci prispevku sa nebudem unuvat, samozrejme tvoju gramatiku nema zmysel ani hodnotit...Ryan Giggs napísal:Este raz ci som spravne pochopil. Mas to pripojene ako na obrazku, ale zvuk Xboxu ti nejde z repro kina ale len z TV?
-
Ryan Giggs
VIP
Tie chytracke reci su pravda. Ak ju nedokazes zniest, to je tvoj problem. Clovek sa snazi pomoct a este si drzy. Prajem Aby sa ti to raz nevratilo. Snad dovtedy dostanes rozum.
Moja gramatika je v poriadku, nauc sa citat. Aj manualy sa nauc citat.
To je rada do buducna. Keby si nebol lenivy, mohol si to mat vyriesene za par minut.
Moja gramatika je v poriadku, nauc sa citat. Aj manualy sa nauc citat.
To je rada do buducna. Keby si nebol lenivy, mohol si to mat vyriesene za par minut.
offtopic warning....
mozno by si si pri tvojej chytrosti nestihol vsimnut, ze na citanie 100 stranoveho manualu som nemal cas, a miesto toho som zvolil jednoduchsiu cestu opytania sa tu na fore s domnenim, ze tu ma niekto s tym skusenost,...
mozno by si si pri tvojej chytrosti nestihol vsimnut, ze na citanie 100 stranoveho manualu som nemal cas, a miesto toho som zvolil jednoduchsiu cestu opytania sa tu na fore s domnenim, ze tu ma niekto s tym skusenost,...
-
Ryan Giggs
VIP
A to je hadam problem niekoho ineho ze ty nemas cas? To sa mame my ostatni prehrabavat tym 100 stranovym manualom? Na arogantne reci si si cas nasiel.
Napisal som ti konkretne na co sa mas pozriet. Na to nie je treba precitat 100 stran. Trva to par minut kym si to tam najdes resp. preklikas menu. Tak o co ti presne ide?
Skusenost s tym niekto mat na AVR moze, ale tazko najdes niekoho s rovnakym modelom kto by ti napisal presne kde v menu sa to nachadza.
Napisal som ti konkretne na co sa mas pozriet. Na to nie je treba precitat 100 stran. Trva to par minut kym si to tam najdes resp. preklikas menu. Tak o co ti presne ide?
Skusenost s tym niekto mat na AVR moze, ale tazko najdes niekoho s rovnakym modelom kto by ti napisal presne kde v menu sa to nachadza.
pocuj, aby to bolo uplne jasne...Ryan Giggs napísal:A to je hadam problem niekoho ineho ze ty nemas cas? To sa mame my ostatni prehrabavat tym 100 stranovym manualom? Na arogantne reci si si cas nasiel.
to nastavenie HDMI mi pomohlo, ale pochop jednu vec, ja som netusil CO a KDE mam hladat a netusil som vobec ze tam nejaka taka funkcia je, pretoze som v tom noob, bol som v tom ze to mam nespravne zapojene, pripadne ze mam nespravny typ kabla, to by som v navode nasiel asi tazko.
To bol aj dovod, preco som to sem napisal a dal som si robotu s tym aby som to schematicky nakreslil, to ze ta to obtazovalo na to odpisat, to mi je luto, nabuduce moju ziadost o radu proste ingnoruj, usetris si 5 minut svojho arogantneho zivota
-
Ryan Giggs
VIP
Ved som ti predsa napisal co a kde mas hladat. Takze fakt netusim co tu dookola riesis.
Clovek ti poradi a ty ho nazves arogantnym... To fakt nepotrebuje komentar.
Clovek ti poradi a ty ho nazves arogantnym... To fakt nepotrebuje komentar.