Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
Re: Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krá
Nie, Lady Gaga tričko. 
Co by ste mi skor odporucali? MobilPC, alebo Alza? Rozdiel v cene je nejakych 5€ takze cenu neriesim len neviem co je lepsie, napr. v priade reklamacie, jednania so zakaznikom a tak..
Ahojte, objednal som pre kamarátku plyšového medveďa z tejto stránky
http://www.metoyou-eshop.sk/
Dnes mi prišiel úplne iný, menší, proste nie ten ktorého som chcel(tým pádom pre mňa nemá žiadnu hodnotu), predajca na maily neodpovedá a keď som mu volal povedal, že on vie, že poslal iného a že vráti preplatok ale neodpísal mi. Viete mi poradiť, čo môžem teraz robiť aby som získal späť svoje peniaze a aby bol nejako potrestaný? Určite nie som jediný ktorého takto oklamal. Nemôže mu to predsa len tak prejsť, keď predáva úplne niečo iné ako má v popise.
http://www.metoyou-eshop.sk/
Dnes mi prišiel úplne iný, menší, proste nie ten ktorého som chcel(tým pádom pre mňa nemá žiadnu hodnotu), predajca na maily neodpovedá a keď som mu volal povedal, že on vie, že poslal iného a že vráti preplatok ale neodpísal mi. Viete mi poradiť, čo môžem teraz robiť aby som získal späť svoje peniaze a aby bol nejako potrestaný? Určite nie som jediný ktorého takto oklamal. Nemôže mu to predsa len tak prejsť, keď predáva úplne niečo iné ako má v popise.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nejak sa s nim natahovat kvoli medvedovi nema cenu. napis mu zlu recku na heureku, to mu uskodi dost
možno hej, ale ak vypýta peniaze od XY ľudí a za 5 dní si tú stránku zruší, tak recenzia na Heureke mu vadiť nebude, skôr ide o ten hrozný princíp, človek si objedná Vianočný darček a niektorí ľudia sú naozaj bez chrbtovej kosti, spravodlivosti sa tu ale asi bohužiaľ nedovoláme
Pri nakupe cez net mas moznost tovar vratit do 14 dni bez udania dovodu. Oznam mu odstupenie od zmluvy resp. obchodu, zasli tovar naspat a peniaze ti poslat musi.
http://www.etrend.sk/financie/lehota-na ... 4-dni.html
Ak odmietne peniaze vratit, alebo ta bude ignorovat, mozes to riesit aj pravnou cestou (za toho plysaka to nestoji, ale ak ide o nezodpovedneho podvodnika, tak si to zasluzi).
http://www.etrend.sk/financie/lehota-na ... 4-dni.html
Ak odmietne peniaze vratit, alebo ta bude ignorovat, mozes to riesit aj pravnou cestou (za toho plysaka to nestoji, ale ak ide o nezodpovedneho podvodnika, tak si to zasluzi).
-
hojko
Site Admin
Mick_14: Vratit tovar a ziadat peniaze, pripadne sa obratit na Cesku obchodnu inspekciu.
-
DanielDevil
Addict
Nemáte niekto skúsenosti s www.officeshoesonline.sk ? Nepoznám ten eshop, majú však veľa pobočiek, no nič mne po ruke. A čítal som o nich nie príliš pozitívne veci http://www.omlazeni.cz/reklamace-bot-of ... 873-0.html
s eshopom nemam skusenost ale mam s nimi realnu, nevyreklamovali mi Lacoste, utrhla sa mi cela podrazka od päty na oboch topankach, z reklamacie prisli ze vraj neviem chodit, viem este o dvoch ludoch z mojho okolia, ktorym tiez nevyreklamovali inu zavadu, raz lacoste raz converse
co cert nechcel momentalne mam dalsie topanky z OfficeShoes tak tie zatial drzia.. klopklop
co cert nechcel momentalne mam dalsie topanky z OfficeShoes tak tie zatial drzia.. klopklop
-
DanielDevil
Addict
asi to nebude náhoda že toľkým ľuďom sa to stalo...a majú dosť lacné ceny, možno to nie sú ani origoš topánky...akú značku máš od nich teraz a ako dlho?
Vyreklamovat topanky v hociktorom obchode, ako v kamennom, tak aj v internetovom je velky problem. Reklamaciu aj tak nerobi samotny obchod, ale ich dodavatel. Proti tomu sa da branit len posudkom na vlastne naklady, SOI a v krajnom pripade sudnou cestou.
ja mam tieto
http://www.officeshoesonline.sk/topanky ... eller/3647 asi od septembra zatial no problem klop klop klop
inac jak tak na ne pozeram na tom obrazku su brutalne skarede
aj divne polepene, nazivo su ovela krajsie, aj na dotyk aj na pocit pri chodeni, este som nemal pohodlnejsie topanky na bezne nosenie
ale reklamovat tam by som uz asi ani neskusal, mesiac bez topanok a potom pride list ze nevies chodit, radsej si to dam opravit do obuvi za par eur... jak tie Lacoste, to lepenie podrazok ma vyslo na 16€ za obe, pri 85€ topankach... zlomok ceny, to mohli zalepit aj oni a nic by som nepovedal...
http://www.officeshoesonline.sk/topanky ... eller/3647 asi od septembra zatial no problem klop klop klop
inac jak tak na ne pozeram na tom obrazku su brutalne skarede
ale reklamovat tam by som uz asi ani neskusal, mesiac bez topanok a potom pride list ze nevies chodit, radsej si to dam opravit do obuvi za par eur... jak tie Lacoste, to lepenie podrazok ma vyslo na 16€ za obe, pri 85€ topankach... zlomok ceny, to mohli zalepit aj oni a nic by som nepovedal...
Ale nezalepili a usetrili 16€
Klasicke skusanie aku ma zakaznik bojaschopnost.
-
Stoporko
VIP
Dnes veľmi zlá skúsenosť so Sysnet.sk Mobil opakovane reklamovaný, pri druhej reklamácii volali v 30. deň o 18:00, že je mobil na ceste zo servisu. Nám ho poslali až za cca týždeň (samozrejme neopravený). Komunikácia na úrovni hojdacieho koníka. Velebnosti, jdu blejt. Nikagda viac!
V takom Deichmanne nie je vyreklamovať boty absolútne žiadny problém. Buď oprava, alebo ak si vyhádaš, že nemáš záujem chodiť so šitými topánkami, tak vrátenie peňazí alebo kus za kus. Veľa ľudí to práveže zneužíva, že si sami tie topánky roztrhnú a idú vyreklamovať, osobne takých poznám dosť - že už 3 roky neplatili za topánky a majú stále nové. Navyše tam kamarátka jeden čas robila, a povedala že im, ako predavačom je to jedno, nemajú z toho ani z*eba, ani znížený plat, nič, nikto to nerieši, tak to neriešia ani oni. Ja som to ešte neskúšal, nie som typ čo by sa takto za niečo hádal, asi by som sa cítil trápne, ale hovorím, poznám takých ľudí viac.test napísal:Vyreklamovat topanky v hociktorom obchode, ako v kamennom, tak aj v internetovom je velky problem. Reklamaciu aj tak nerobi samotny obchod, ale ich dodavatel. Proti tomu sa da branit len posudkom na vlastne naklady, SOI a v krajnom pripade sudnou cestou.
Ja som kúpil v rakúskom Deichmanne platené tenisky, po pár mesiacoch sa mi roztrhali zvnútra a aj na spičke topánky sa spravila taká dierka a predavačke som to ukázal a okamžite na pokladni sa ma spýtali či chcem vrátiť peniaze alebo si vybrať nové.
Hensym, ja mam s Deichmann rovnake skusenosti. Za letne topanky som zaplatil raz pred 2ma rokmi a odvtedy mam uz tretie, ale nie preto, ze by som si ich sam trhal, ale preto, ze sa proste taka kvalita predava. Ale vdaka pristupu k reklamaciam mi to vyhovuje. Mam proste za 20-30 eur topanky ktore bud vydriza 2 roky a budem spokojny alebo ich vyreklamujem a budem tiez spokojny 
-
Soviet
Darca
Keby si videl ako ich pobocka vyzera a funguje, tak by si si z tadial ani neobjednavalStoporko napísal:Dnes veľmi zlá skúsenosť so Sysnet.sk Mobil opakovane reklamovaný, pri druhej reklamácii volali v 30. deň o 18:00, že je mobil na ceste zo servisu. Nám ho poslali až za cca týždeň (samozrejme neopravený). Komunikácia na úrovni hojdacieho koníka. Velebnosti, jdu blejt. Nikagda viac!
-
Stoporko
VIP
Soviet - bol som tam iba raz, keď som riešil túto opakovanú reklamáciu. S firmou Sysnet už nechcem mať nič spoločné - maximálne zlý prístup. O arogantnom správaní šéfa prevádzky ani nehovorím. Objednávala to manželkina sestra, takže v tomto som z obliga 
Teraz mi od nich prišlo info, že nová reklamácia je vybavená a mám si prísť po telefón. Tak som fest zvedavý, či bude OK. Lebo už 2x reklamujem tú istú závedu, celkovo je to 3. reklamácia (1. bola na inú závadu). Proste Sysnet NIE.
p.s. dúfam, že si to googel nájde a dá na Sysnet ban
Teraz mi od nich prišlo info, že nová reklamácia je vybavená a mám si prísť po telefón. Tak som fest zvedavý, či bude OK. Lebo už 2x reklamujem tú istú závedu, celkovo je to 3. reklamácia (1. bola na inú závadu). Proste Sysnet NIE.
p.s. dúfam, že si to googel nájde a dá na Sysnet ban