The Sims 4 - menší problém
The Sims 4 - menší problém
v simse 4 keď sa chcem pripojiť do knižnice/galérie tak mi to nejde, kliknem na pripojiť, pripája ma, načítava, ale nič z toho, po pár minútach to zruším... hru mám stiahnutú, nie kúpenú, može to byť tým?
Re: The Sims 4 - menší problém
S najväčšou pravdepodobnosťou je to práve tým.
-
Solo_Kamen
King
V poslednom čase je velmi rozšírené zámerné zavádzanie bugov, ak hra detekuje, že nie je legálne zakúpená.
. Treba sa poradit na warez fórach, nie tu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne by bolo dobre upadnut hru poslednym patchom a pouzit k tomu prislusnu "medicinu", to by mozno pomohlo.
a po lopate povedané...?hojko napísal:Pripadne by bolo dobre upadnut hru poslednym patchom a pouzit k tomu prislusnu "medicinu", to by mozno pomohlo.
-
Bad.boy
Medium Professional
hmm..to ked su vianoce tak radime aj o wareze?
Kazdopadne priatelke som nainstaloval Simsa 4 + patche (vtedy boli tusim von prve 3?), warez verzia a galeria jej v pohode ide, aj sa daju stahovat izby 
ja som tiež prednedávnom robila jeden update
aaa už mi to ide, treba len mať počas hrania otvorený origin!!
ale ďakujem za ochotu
ale ďakujem za ochotu
Jednoduchsie riesenie nie je kupit to? Ja som to frajerke kupil prvy tyzden jak to vyslo, a nemusel som sa ondit s tymito hotfixami a podobnymi kravinami nastastie 
-
Bad.boy
Medium Professional
A kupis jej nasledne aj kazdy jeden datadisk? 
Asi hej.. 
Tak napr. Sims 3 stojí so všetkým cez 550 € a to si pamätám, že bol ešte drahší
http://store.steampowered.com/app/47890
//tak 549,81€ za DLC a + 40 € za hru
http://store.steampowered.com/app/47890
//tak 549,81€ za DLC a + 40 € za hru
-
Pigesko
King
Na origine sa dala väčšina dlc kúpiť za 5,99€ pri rôznych akciách počas celého roka...len to musel človek pravidelne sledovať
Mladej som to postupne kupoval a myslím že ma to nestálo viac než 150€ vrátane základnej hry 
// btw Starter Pack či ako sa to volalo stál nejakých 12€ a obsahoval základnú hru + tuším 3 dodatky a 2 kolekcie, takže už tam sa dalo slušne ušetriť
// btw Starter Pack či ako sa to volalo stál nejakých 12€ a obsahoval základnú hru + tuším 3 dodatky a 2 kolekcie, takže už tam sa dalo slušne ušetriť
Vsak jasne ze to nebudem kupovat vsetko/v plnej cene z originu hned jak to vyjde. Pre mna je to proste pohodlnejsie dat jej to stahovat legit, ako sa kazdy pol rok srat s tou instalackou, ktora je casovo aj datovo velmi narocna