Nový LETSPLAYER na youtube

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Zajdo
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Nový LETSPLAYER na youtube

Príspevok od používateľa Zajdo »

Ahojte, moje meno je Zajdo a začal som robiť letsplaye na PC hry, chcel by som Vás všetkých poprosiť o zdieľanie, popípade aj odber môjho youtube kanála
: https://www.youtube.com/channel/UChjBS4 ... fqNnBDQSew Facebook: https://www.facebook.com/pages/Zajdo/85 ... 26?fref=ts
Zatial som spravil letsplay z FC3 a teraz robim na Outlast, čo niesu úplne nové hry, ale s chcel som začať s nimi, ale určite po novom roku mám na pláne hry ako: Mirror´s edge, Thief 4,
Tom Clancy´s division, Dying light atd. Samozrejme že som s tým začal z nudy ale baví ma to neskutočne. Takže kludne komentuje, čo sa vám páči a čo nie, keď tak nejaké rady ak robím niečo zle, budem za všetko veľmi vďačný. Ďakujem
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Nový LETSPLAYER na youtube

Príspevok od používateľa jackb »

trapne a s krizkom po funuse. pred 2-3 rokmi by si bol in, no teraz je to len obycajny pajc

radsej sa uc. mas len par tyzdnov na vylepsenie znamok na polroka
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

preco by ma malo bavit pozerat sa na to ako sa hras a do toho nieco meles ?
sorry - nieje to mierene na teba, ale vseobecne na lets play.

mne osobne by sa lubilo keby sa niekto na scene zameral konecne na "RECENZIE" hier.

pri novych hrach by to bolo hru co najskor ziskat, prejst a video zostrihrat do takej podoby, preco ano, preco nie,
nielen po obsahovej ale aj po technickej stranke...
proste nejak ma presvedcit, toto je zabava preto..., alebo toto nehrat pretoze...

pripadne si viem taketo recenzie s nejakym dobrym komentarom prestavit aj na OLD School hry, kde by si "presviedcal" ze toto by si mal kazdy zahrat pretoze....
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

jackb
Redeemer
Redeemer

Forsaken, mne tiez nie ale je vela ludi ktorych ano, tak preco nie.
aj ked do povedomia mnohych sa to dostalo az ked SouthPark urobili celu epizodu o tychto videach.

ale aj tak. pred rokom by to este nebolo tak od veci, lebo to bola len rocna vec. ale teraz je to ako objavit vodu v kosi.
chlopcok sadol na kona z druhej strany
Zajdo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zajdo »

Forsaken,
niečo také mám aj v úmysle.... rozhodne mám v pláne hrať novšie hry(napr. taký Thief 4,Mirror´s edge, tom clancy´s division,alebo čo mi ludia napíšu...)zatial sa len učím čo a ako aj ten komentár k hre zlepšiť, a na druhú stranu aj pobaviť. ... jackb: zo školy som už pár rokov vonku a pol ročné vysvedčká som ale vôbec nemusel
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nechcem ti brať nádeje, ale pokiaľ nie si "vtipná osobnosť" (tým myslím, že ti vtipné vyjadrovanie ide prirodzene od brcha), tak tie komentáre vynechaj. Pozrel som si kúsok, ale naozaj ti to nejde. Kludne videá ďalej toč ale skús sa zamerať skôr recenziu hry, easter eggy, zaújmavosti, tipy - triky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Zajdo napísal: jackb: zo školy som už pár rokov vonku a pol ročné vysvedčká som ale vôbec nemusel
a ten hlas a pseudovtipne hlasky ti ostali aj do tvojej tridsiatky, co? ty drtic a nahodny okoloiduci :roll:

se stim smir a icinkaj si citat knizku, alebo sa hrajuskaj sam.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

jackb: S tým South Parkom to vôbec nie je pravda. Ja síce Let's playe nechápem absolútne, ale pred 1-2 rokmi boli LP v najväčšom boome, na vrchole, tá epizóda South Parku je pár týždňov stará, dnes už to práveže dosť pokleslo a na YouTube letia už o dosť iné veci. (Aj keď Let's playe sú stále, a vymýšľať nové je odveci).
jackb
Redeemer
Redeemer

IMHO, aj ked mali LP boom rok-dva dozadu, mnohi o tomto druhu youberstva ani nevedeli az kym SP neurobili epizodu.
aspon to som odpozoroval na svojom okoli. realita, samozrejme, moze byt uplne ina
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Podľa mňa všetky funky lets play pokryje PewDiePie (či ako sa to), nejakú konštruktívnu kritiku AngryJoe a každý už má svojho obľúbenca na ostatné "štýly" lets playerov. Konkurencia je vysoká. Na svk je tam už tiež nejaký lámač puberťáckych sŕdc. Ťažko preraziť, ale tvoj play ma nezaujal. Snažíš sa moc komunikovať s divákom, všetko staviaš na tom. To je podľa mňa zle.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ja to dokazem oznacit len jednym slovickom: TRAPNE!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jackb: PewDiePie ma najviac subscriberov uz od polovice roku 2013, takze mozeme povedat, ze minimalne odvtedy su let's play videa na vrchole. South Park to teraz len zvyraznil. A plati to iste co v south parku, tieto videa su popularne medzi detmi :) Mna to tiez nebavi pozerat, z let's play ma zaujal akurat birgirpall, ale on robil hlavne blbiny v battlefield 3, neskor aj v inych hrach, zameriava sa skor na bugy a tak.
Toto tu zajdove je nuda, taketo videa uz skusaju robit stovky ludi a na ziskanie uspechu treba zaujat niecim inym. Presne ako svojho casu PewDiePie - videa su dobre zostrihane, je pridana hudba, on ma vtipne a prirodzene zahrane reakcie, atd.
Napísať odpoveď