http://kubovahra.chytrak.cz
OT/Vtipne weby
Re: Vtipne weby
ja som to takmer vypol na predposlednej ked som zistil ze mam len 25 z 300 zatial.
Dal som to aj ja už, má to 26 levelov 
Ak by niekto mal nervy, môže skúsiť aj toto anglické http://n.nfshost.com/1.html
Ak by niekto mal nervy, môže skúsiť aj toto anglické http://n.nfshost.com/1.html
poradte pls ohladom "abcčdďefghchijklmnňoprřsštťuvwxyzž" 
Pozri si to ešte raz a choď písmenko po písmenku, verím, že na to prídeš.Boccaccio napísal:poradte pls ohladom "abcčdďefghchijklmnňoprřsštťuvwxyzž"
Ja mám problém s číslom 64. Skúšal som snáď všetko.
To bolo zo vsetkych 25 snad najjednoduchsie. 
Aky vztah ma aktualny 8 level k cislu 64? Podla toho si lahko odvodis co bude v 9-tom.
Aky vztah ma aktualny 8 level k cislu 64? Podla toho si lahko odvodis co bude v 9-tom.
Ja som k tomu pripočítal 9
, zamenil 6 a 4 za písmená a ďalšie veci, ale toto ma nenapadlo. Tuším som to aj delil
a dával jednociferné riešenia.
uz to mam, ja som chodil praveze az prilis podrobne, lebo mi tam chybalo ľ (z makcenovych pismen)
Mozno maly hint pre vsetkych - ta hra je v cestine, myslite na to 
este porad, ako napisem do URL tuto kartumelonSVK napísal:Mozno maly hint pre vsetkych - ta hra je v cestine, myslite na to
- Prílohy
-
- zolikova_karta_srdcovy_chlapec.png (13.95 KiB) 1784 zobrazení
ja stojim na 16 lvli, a asi to bude docinenie s cestinou, lebo.. je*ne ma
uz 1.5 dna sa neviem pohnut... ale neradte mi, budem to povazovat za zlyhanie 
K tej karte, trochu napoviem, lebo toto autor hry spravil podľa mňa zle. Všetci vedia, že riešenie je karta J. Čo by znamenalo buď po anglicky (jack alebo jocker/joker), alebo po česky, tuším "kluk". Lenže autor hry z nejakého dovodu za správnu odpoveď považuje "spodek", slovenský "dolník", ktorý pokiaľ viem je v sedmových kartách - s týmto levelom som sa babral asi pol hodinu.
A áno, nezabúdajte že je to Česká hra a v češtine, při každej otázke si toto pomyslite, inak vám to bude kvůli banalite trvař dlhšie. A tiež nezabúdajte, že VŠETKO je malými písmenami.
A áno, 16-ka je zabiják, ja som "vďaka" nej pozrel dokopy asi dve hodiny videí o židoch a hebrejskej abecede.
Zbytočne.
// sorry za ten český autocorrect
mám to tu dočasne takto nastavené a nechce sa mi to menť. 
A áno, nezabúdajte že je to Česká hra a v češtine, při každej otázke si toto pomyslite, inak vám to bude kvůli banalite trvař dlhšie. A tiež nezabúdajte, že VŠETKO je malými písmenami.
A áno, 16-ka je zabiják, ja som "vďaka" nej pozrel dokopy asi dve hodiny videí o židoch a hebrejskej abecede.
// sorry za ten český autocorrect
Na 16tke som aj ja asi 1 deň stál, potom som sa nejako dopátral k hebrejčine 
Musim sa priznat, 16tku som po asi dvoch hodinach a skusani vsetkeho mozneho vzdal, napisal som si kratky PHP skript, ktory mi po chvilke nasiel link do levelu 19 
Jak sa hovori, sikovnym patri svet nie?
Jak sa hovori, sikovnym patri svet nie?