Nevhodne vianocne darceky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nevhodne vianocne darceky

Príspevok od používateľa pinco »

Lub0$, však áno, nože Victorinox by potešili aj mňa, ale si chlap a je to taká chlapská vec. No a neviem, ako ty, ale ja až toľko času netrávim pri sporáku. Samozrejme, že aj ja rád varím, ale to je tak raz za týždeň a väčšinou je žena tá, ktorá je viac v kuchyni a varí. Ak nie teraz, tak v budúcnosti to tak isto bude, že časom bude žena vládnuť pri sporáku. Navyše chlap je viac praktický a poteší ho hocičo. Žena, myslím si, skôr uvíta na Vianoce, alebo keď má svoj sviatok, niečo len pre ňu. Či už šperk, niečo na oblečenie, topánky, parfém, kozmetika a pod. A myslím si, že každého z nás poteší darček taký viac osobný, ako praktický.

Keď daruješ hrnce ženskej, s ktorou si zariaduješ byt a sú to jej prvé hrnce, tak má z toho samozrejme radosť, lebo je to pre ňu všetko "wauw, budeme si mať v čom variť", ale keď niečo také daruješ žene, ktorá má kuchyňu zariadenú, varí dlhé roky a so svojim chlapom sú už manželia niekoľko rokov, majú deti, tak si myslím, že čaká iný darček a nie sadu hrncov. Tak ako píšem, potom to vyznie akože "si žena a tvoje miesto je pri sporáku, tu máš nové hrnce, aby si nepindala a var". Akú z toho môže mať radosť, ona osobne?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nevhodne vianocne darceky

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak, za mna, ked sa vratim k predchadzajucej stranke :)

-Alkohol: Na vianoce velmi nie... este by som zobral nejake limitovane edicie, superspecialne vybery a tak... ako to niekto nazval, zberatelska hodnota.
Na narodeniny, navstevy a tak, to beriem. A kludne aj zene, ak vies co pije - borovicku pije asi maloktora, ale povedzme nejaky konak, nieco na styl Baileys pripadne vino.

-Ponozky: tacosi, dones, vymenim :D mna to potesi vzdy, kedze ich pomerne vysokym tempom stracam a nicim... takze doplnenie zasob potesi.

-Kuchynske nacinie: Ja osobne by som sa potesil, ale urcite to nie je darcek pre kazdeho... to ze ja za prve rad varim, a za druhe uvazujem uz smerom ze si to mozno onedlho vezmem do vlastneho. samozrejme nie kazdy je tomuto nakloneny.
Napísať odpoveď