hucanie ntb
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hucanie ntb
caute, dalsi problemik sa tyka mojho ntb lenovo y500. ten asi kazde dve minuty zacne na niekolko sekund hucat akoby bola pustena nejaka aplikacia, ktora zatazuje ntb naplno. potom to prestane a znova to iste.
pozeral som v spravcovi uloh vytazenie a nie je tam nic podozrive - vid obrazok. pc som presiel esetom aj bitdefenderom a nic.
uz som upodozrieval zo zaciatku aj to, ze by ho bolo dobre rozobrat a prepastovat, lenze mi to robilo aj pred par tyzdnami a potom to prestalo a teraz sa tento jav objavil zas.
moze to byt nejaky spyware alebo nieco podobne, ktory nezachytili tieto antiviraky?
pozeral som v spravcovi uloh vytazenie a nie je tam nic podozrive - vid obrazok. pc som presiel esetom aj bitdefenderom a nic.
uz som upodozrieval zo zaciatku aj to, ze by ho bolo dobre rozobrat a prepastovat, lenze mi to robilo aj pred par tyzdnami a potom to prestalo a teraz sa tento jav objavil zas.
moze to byt nejaky spyware alebo nieco podobne, ktory nezachytili tieto antiviraky?
-
vladenko007
VIP
Re: hucanie ntb
Tam treba ešte kliknut na CPU a by ti tie procesy zoradil podľa vyťaženia procesora. Od najväčšieho po na jmenšie.
Vyťaženie je 15 celkovo a navrchu budeš mať proces ktorý vyťažuje procesor najviac.
Vyťaženie je 15 celkovo a navrchu budeš mať proces ktorý vyťažuje procesor najviac.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez tam nevidim nic podozrive 
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2014, 11:47)
spravil som screen priamo v akcii. skusal som uz aj vypnut SLI a nepomohlo to.
ntb je proste v idle kde ma vytazenie do 4% a zrazu to skoci na viac ako 9% a pritom huci
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2014, 11:59)
teraz ma este napadlo prepnut rezim na herny a hucanie prestalo
problem to ciastocne vyriesilo, ale stale ma zaujima preco zacina hucat ked je na balanced alebo power saver...ideas?
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2014, 11:47)
spravil som screen priamo v akcii. skusal som uz aj vypnut SLI a nepomohlo to.
ntb je proste v idle kde ma vytazenie do 4% a zrazu to skoci na viac ako 9% a pritom huci
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2014, 11:59)
teraz ma este napadlo prepnut rezim na herny a hucanie prestalo
problem to ciastocne vyriesilo, ale stale ma zaujima preco zacina hucat ked je na balanced alebo power saver...ideas?
-
vladenko007
VIP
Celkom zvláštne prečo sa zapína ventilátor naplno pri 9 percentnom zaťažení.
Výduch ventilátoru máš v poriadku? Či to nieje zanesené prachom.
Výduch ventilátoru máš v poriadku? Či to nieje zanesené prachom.
-
guess.whoo
Redeemer
nie je, mam tam soft na precistenie a pravidelne to pustam
precistenie od prachu sa robi rucne, nie softom...
-
vladenko007
VIP
-
guess.whoo
Redeemer
pytal sa, ci nemam zanesene odvetravacky a tie nemam pretoze ich pravidelne vyfukujem softom a mam na ne vyhlad z bokov..staci?
z bokov vidis prd..
len ci ten soft nahodou nesposobuje samovolne zvysovanie otacok
len ci ten soft nahodou nesposobuje samovolne zvysovanie otacok
Myslím si že hovorí o Lenovo Energy Managment a tam je možnosť zapnúť odstránenie prachu.
Inak toto sa stávalo aj mne teda aj stáva pokiaľ mám ntb položený na posteli ako neviem čo s tým má zrovna postel ale tam vyfúkne a nič a potom zas fučí a nič.
Inak toto sa stávalo aj mne teda aj stáva pokiaľ mám ntb položený na posteli ako neviem čo s tým má zrovna postel ale tam vyfúkne a nič a potom zas fučí a nič.
-
guess.whoo
Redeemer
moj je stale na chladiacej podlozke. myslim, ze keby to bolo prachom tak prave pri high performance rezime by hucal najviac nie?