Microsoft Office 2010

Informácie o software, ankety...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Microsoft Office 2010

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte mam notebook s Win 8, a mám office 2007 problém je v tom, že som si kúpil Office 2010 a počas inštalácie mi vyhodí chybu hláška chyby je 1935 čo som sa dočítal je to net framework. Už som skúsil update net framework ale píše, že mam najnovšiu verziu. Odinštalovať neviem lebo ich neviem nájsť v odoberanie progamov, skúsil som už všeličo a nič nepomáha. Na konci píše ešte chybu 0x80071a91 čo je niečo s updateom. Viete mi poradiť ako to spojazdniť ? PS skúsil som odinštalovať aj office 2007 a nič ten mi pustí aj nainštalovať naspať ale už 2010 a tiež ani office 365 nie.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Microsoft Office 2010

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=42642
Odinštalovať a prečistiť registre môžeš cez ten program.
http://www.filehippo.com/download_ccleaner
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

dik ccleaner som skúšal ale tiež mi zase vyhodilo chybu, offline installer som skúsil ale pol hodinu mi to stálo na začiatku a nikde sa to nepohlo tak som to vypol. Čo som našiel môže to by chyba aj update windowsu na 8.1, a tiež som našiel aj chybný sektor na HDD. Ale možno spravím jednoduchú vec a dám recovery systému. Ale najprv musím zalohovať svoje veci.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Ahoj, v office 2010 konkretne vo Worde ak skopirujem rovnicu z jedneho suboru do druheho (docx) a v druhom subore ju potom idem upravovat tak VZDY pri napisani medzery, ciarky, bodky, plus, minus, hvizedicky... napise chybu, ktoru som odfotil nizsie. Chybu prakticky nenapise LEN pri zadani pismena alebo cisla, pri kazdom inom znaku ju okamzite vyhodi. Skusal som nastavenia tych makier podla postupu v pomocnikovi, ale ziadne nastavenie nepomaha, stale to vypisuje tu chybu. A uz mam z toho take nervy, ze by som to najradsej cele vyje*** do hajzla. Dakujem za pomoc.

Oprava: robi to aj pri vytvoreni noveho dokumentu a naslednom vlozit > rovnica a okamzite to pise tie errory.
Prílohy
efrtgzjukiopúô§.png
Napísať odpoveď