Google Android OS
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Na L9 II vysla pred mesiacom opravna aktualizacia na kitkat, ktora celkovo system zrychlila a aj zlepsila ram managment
S novou aktualizaciou mi telefon bezi rovnako plynulo ako na 4.1.
No ja som uz svoju L9 II predal,takze uz to nesledujem.Ale 3 mesiace som mal na nej 4.1.2 a vtedy som bol max spokojny,az na tu citlivost signalu...Asi najkompaktnejsi telefon s 4,7" displejom 
-
hojko
Site Admin
tyler91: Telefon nemas, o opravenych chybach nevies, ale reci mas ako koza bobkov, co???
hojko: To clovek ma akoze pol roka pouzivat telefon ktory funguje na 70% ? A modlit sa ci pride nejaky opravny update ?
Pomale a nepresne GPS,fotak po case sa zacal sam vypinat,pomale rekacie,odflaknuty RAM manazment,na Androidforum.cz mas o tom cez 20 stran.
Pomale a nepresne GPS,fotak po case sa zacal sam vypinat,pomale rekacie,odflaknuty RAM manazment,na Androidforum.cz mas o tom cez 20 stran.
tyler91.. nikto Ťa nenútil používať ten mobil, hojko narážal len na to, že asi väčšinu chýb, ktoré si popisoval, už bolo odstránených updatom..
brm: Nikto ma nenutil ho pouzivat,ale ked da clovek zanho nemale peniaze,tak ocakava aby slapal tak ako ma,na svoje moznosti...
Ale uz to neriesim,presiel som na inu znacku na ktoru nemam ani jedno krive slovo
Ale uz to neriesim,presiel som na inu znacku na ktoru nemam ani jedno krive slovo
zdravim, presiel som na easy od telekomu a pri kontrole spotreby dat som narazil na subor odstranene aplikacie, ktore mi z dat zobrali 25mb,na pozadi.. vysvetli mi niekto co to vlastne je a ci sa to da vypnut. dik
Za casove obdobie, ktore si si meral spotrebu dat, si mal nainstalovane niektore aplikacie, ktore stiahli uvedene data a potom si appky odinstaloval. Nezobrazuje sa to teda ako konkretna aplikacia, ale proste odisntalovane aplikacie.
vdaka za vysvetlenie
Caute, poradi niekto nejaku aplikaciu na upratanie po odinstalovanych aplikaciach? Pouzivam CCleaner na cistenie, ale cez ten to nejde. Dik 
Skusal niekto framaroot ? mam huawei g700 a rad by som sa zbavil predinstalovanych aplikacii ako napr. Google +,filmy google, gmail a dalsich asi 10. len.ma zaujima ci to neposkodi telefon a tiez ci sa da spravit tak ze spravim root,odinstalujem apps a spravim unroot ???
Tak unroot sa spraviť dá vždy ale keď už ten root máš tak neviem prečo ho zmazať keď s ním máš celkom pekné výhody.
Nerobí sa unroot tak, že vlastne do mobilu nahráš komplet celú oficiálnu romku od výrobcu mobilu aj so všetkými jeho aplikáciami? Aspoň na mojej súčasnej LG G2 to tak je (na predchádzajúcich smartfonoch som root/unroot neskúšal). Každopádne, ak už máš root, nemusíš sa báť zneužitia nejakých údajov. Nie každá aplikácia dostane root práva.. iba tá, ktorej to Ty priamo cez SuperSU povolíš. Samozrejme, v prípade rootu môžeš mať problém s aktualizáciami androidu od výrobcu. Odporúčil by som Ti xda developers alebo aspoň androidforum.cz a pohľadať si diskusiu k svojmu mobilu, tam sa určite dozvieš viac podrobnejších údajov

brm práveže si nepamätám ako som to mal u xperii to s tým unrootom. Možno aj preto lebo vždy keď som tam nahral firmware od výrobcu tak som cez flashtool nahodil nový kernel ktorý už mal recovery takže som hneď šiel do recovery a flashol som si rom podľa potreby ..
Ale mne sa zdá že Clean Master to vie zmazať aj bez rootu.
Ale mne sa zdá že Clean Master to vie zmazať aj bez rootu.
Clean Master dokáže akurát narobiť bordel v mobile. Na mazanie aplikácií od výrobcu je dobrý Titanium Backup.. 
-
Sarger
Guru wannabe
Otázka na používateľov appky Gmail.
Mám pridané 2 gmail účty a notifikácie mi chodia len z jedného, z druhého sem tam alebo vôbec. V nastaveniach mám notifikácie zapnuté, ale nemá to žiadny efekt.
Čo s tým?
Mám pridané 2 gmail účty a notifikácie mi chodia len z jedného, z druhého sem tam alebo vôbec. V nastaveniach mám notifikácie zapnuté, ale nemá to žiadny efekt.
Čo s tým?
Myslíš nastaveniach Gmailu pri tom druhom konte máš zapnuté Upozornenia? Potom tam máš ešte voľbu Zvuk a vibrácie doručenej pošty, kde môžeš zaškrtnúť Upozorniť na každú správu..
-
Sarger
Guru wannabe
To všetko mám.
-
qwerty-xyz
podobny problem, notifikacie mi chodia len na prednastaveny mail od samsungu, ... jeho nastavenim sa nic nezmeni, notifikaie na GMAIL aplikaciu nechodia vobec, jednoducho aj ked je to vsetko zapnute, je to akoby mrtve, .... problem je rovnaky uz od pouzivania SGS2 ky, ... na S4 LTE toto iste, ..... rad by som pouzival GMAIL, ..... ale jednoducho neda sa, lebo to proste neide .... 
//// vyriesene.
online navody moc nepomohli, az jeden cesky, ktory na to siel najjednoduchsie. ist do nastaaveni, vyhladat gmail, vymazat jeho udaje, vymazat jeho aktualizacie, resetnut telefon, a z obchodu nainstalovat najnovsiu verziu. (aktualizuj sa ta z tovarenskeho nastavenia) a BUM HO, ide to ....
//// vyriesene.
online navody moc nepomohli, az jeden cesky, ktory na to siel najjednoduchsie. ist do nastaaveni, vyhladat gmail, vymazat jeho udaje, vymazat jeho aktualizacie, resetnut telefon, a z obchodu nainstalovat najnovsiu verziu. (aktualizuj sa ta z tovarenskeho nastavenia) a BUM HO, ide to ....
Mam otazku na Android 5. Mam tu znameho Nexus 7, ak dobre vidim, je to druha generacia. Tento vikend tam skocil update na Android 5.0.2 a robi to problemy. V Chrome niektore veci nezobrazuje, napriklad ak je na webe rollovacie okno v ponuke, po klilnuti ostane farba pisma rovnaka ako pozadiu, takze nevidiet moznosti. To iste aj aplikacia sme.sk, tam tiez zobrazuje pismo rovnakou farbou ako pozadie. Ako ste to riesili? Factory reset alebo len reinstalovanie aplikacie? Alebo len zmazat cache a udaje aplikacie? Dakujem.