Zámok na "trezore"
Zámok na "trezore"
Zdravím vospolok, u babky som v pivnici našiel trezor, vskutku starý, orajbaný. V tej miestnosti už nikto nebol roky. Nikto o tom trezore ani nevedel. Nikto ani nevie kde by bol kľúč. Rozmýšlal som, že to skúsim otvoriť sám, no je tam taký vskutku nevýdaný zamok... Neporadili by ste mi ako na to, poprípade neodporúčili niekoho, kto sa do toho trocha viac vyzná? Dík moc vopred 
Re: Zámok na "trezore"
tresni ho poriadne o zem z vacsej vysky
to nie je trezor, ale stara pokladnica resp. kasa, a velmi pekna
a potrebujes k nej samozrejme kluc k nej urceny, vydobkane okolo dierky na kluc prezradza ze majitel to pouzival dost casto, ak chces vediet rodinne tajomstvo, ktore ukryva, kup si k nej kluc, na ceskom inzertnom by si to nasiel
Alebo vyvrtat alebo v spoji spodnej a dolnej casti to prebehnut flexkou.
A bez kľúča by sa to nedalo nejako vyšperhákovať bez poškodenia? Som fakt nedočkavý a kým vybavím kľúč k nej, tak to potrvá 
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aspon tam nieco hrkoce alebo budes prekvapeny z nicoho nic ? Radsej by som si zohnal klucik a nechal si tu krabicku, urcite nebude mat menej ako 20 rokov tak aspon nejake dedicstvo..
-
tacosi
Moderátor
CheZteR ma pravdu,je to kasa. Nieje az tak stara,aby sa povazovala za starozitnost.
a ze
Bolo to dost casto pouzivane a tiez prenasane. "Poklady" by som tam urcite nehladal.
a ze
to tiez nie,,bol to bezny zamok aj na sekletare,klasicke skrinky a komody.vskutku nevýdaný zamok
Bolo to dost casto pouzivane a tiez prenasane. "Poklady" by som tam urcite nehladal.
ja osobne by som ju nenicil 
Ja ju nechcem zničiť len otvoriť... Dík
-
tacosi
Moderátor
nj,,jeden som este nasiel,,ten kluc je sice od väcsieho zamku,ale princip je ten isty
A k tomu kupeniu kľúča, tych pokladníc bolo vyrobenych určite veľa, čiže sa do nich davalo veľa typov zámkov, ako budem vedieť, aký kľúč? Dikičko
Skus zavolat nejakemu zamocnikovi kolko by stalo otvorenie, pripadne to tam rovno zober nech na to pozrie. Zda sa mi ze za otvorenie bezpecnostnych dveri sa berie 20-30 eur, takze pri takomto zamku by ti mohol spravit lepsiu cenu.