F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Asi si sám zhodnotil, že už na to jednoducho prestáva mať a tomu tempu pomaly nestíha. Hoci nevyhral nikdy titul PL, tak vždy bude jeden z najväčších hráčov histórie tejto súťaže, aspoň môj názor a to zrovna Liverpoolu nefandím. Už teraz si zahrá len taký pohodičkový "futbal bez stresu" niekde v Amerike a bude si užívať život. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
legenda a vsetko, ale podla mna mal ostat este rok dva a potom to zabalit uplne v livepoole a nie teraz saskovat v MLS. podla Rodgersa mu ponukli zmluvu s tym, ze nebude dostavat tolko priestoru ako doteraz vzhladom na jeho vek a s tym nesuhlasil.
podla mna mu trosku chyba sudnost. Staci sa pozriet na Tottiho ktory tiez nehrava pravidelne a neodisiel nahanat dolare aj ked mohol.
podla mna mu trosku chyba sudnost. Staci sa pozriet na Tottiho ktory tiez nehrava pravidelne a neodisiel nahanat dolare aj ked mohol.
Stevie uz na to nema aby hral kazdy zapas a on ich chce hrat... kebyze potiahne este sezonu, tak by hral dvakrat menej co hra teraz... tak ako to skonci je pre kazdeho asi najlepsie, aj ked mozno, legenda ako on by si zasluzila skoncit v Liverpoole...
http://www.premierleague.com/en-gb/news ... eased.html
Falcao uz na 99% v Chelsea.
Falcao uz na 99% v Chelsea.
-
guess.whoo
Redeemer
fakt posila
uz ma za zenitom
Hej ne... takeho nam bolo treba
Ja len dufam ze z neho Mou spravi znovu strelca.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak Costa uplne stacil s Hazardom
Falcao prisiel predat par dresov a dost. keby chceli strelca brali by inych
Falcao prisiel predat par dresov a dost. keby chceli strelca brali by inych
-
jason007x
Light Professional
Falcao určite nie je za zenitom, len má slabšie obdobie a anglická liga mu vôbec nesedí. Nemal nikdy opúšťať Pyrenejský polostrov.
-
guess.whoo
Redeemer
uvidime tuto sezonu. odkedy sa zranil v Monaku boli jeho vykony viac ako otazne za tie peniaze, ktore za neho pytali
-
DanielDevil
Addict
Firminho do Liverpoolu a to si myslím, že je veľká posila, radšej by som ho videl u nás v United 
No ale zas 40 M je naozaj veľa, nemyslím si, že je toľko hodný. A navyše je typologicky rovnaký, ako Coutinho, takže buď pôjde Coutinho preč alebo bude tréner zabíjať talent jedného z nich.
-
guess.whoo
Redeemer
Firminho je ale skor utocnik ako CAM nie? 40 mil bolo prestrelene mediami. stal okolo 20 mil libier, co je tiez celkom dost, ale nie je to 40 mil eur.na trhu s utocnikmi su ale dostupnejsie vacsie esa ako on.
som zvedavy kde skonci taky Higuain, Cavani, Remy, Lacazzette, Berahino, Van Persie...zo Spurs odchadza Soldado, zaujem je v Galatasarayi. Zatial k nam pribudli len obrancovia Trippier a udajne aj stoper z Kolina Wimmer. tiez Alderweireld oznamil, ze sa stahuje k nam co by bola masivna posila do obrany k Vertonghenovi. Zaloha je poriesena dobre, tam by som nic nemenil a do utoku ku Kane-ovi este nejakeho partaka a sezona moze zacat
som zvedavy kde skonci taky Higuain, Cavani, Remy, Lacazzette, Berahino, Van Persie...zo Spurs odchadza Soldado, zaujem je v Galatasarayi. Zatial k nam pribudli len obrancovia Trippier a udajne aj stoper z Kolina Wimmer. tiez Alderweireld oznamil, ze sa stahuje k nam co by bola masivna posila do obrany k Vertonghenovi. Zaloha je poriesena dobre, tam by som nic nemenil a do utoku ku Kane-ovi este nejakeho partaka a sezona moze zacat
-
jason007x
Light Professional
Kde sú tie časy, keď hrali za Spurs Bale, Modrič. Van Der Vaart.....
-
DanielDevil
Addict
Firminho nie je typický hroťák, ale skôr podhrot, vie tvoriť hru a rozdávať finálne prihrávky. Neviem koľko za neho dali, ale za 20 mega by som ho bral všetkými desiatimi. Videl som pár zápasov Hoffenheimu a nechápal som, ako ešte môže hrať v takom klube. Myslím, že o ňom bude ešte počuť.
-
guess.whoo
Redeemer
uvidime ako si zvykne v PL. nie je to sutaz sita pre brazilcanov
za VdV mi az tak smutno nie je. viem, fans ho maju radi a vsetko, ale mne trochu vadilo ked nevydrzal hrat dlhsie ako 60 minut a tiez toho vela nenabranil a nenabehal. tych par golov z priamych kopov teraz naklada Eriksen a keby si mam vybrat medzi nimi, tak beriem Eriksena aj 20tom poldeci.
Modric a Bale su ina pesnicka..posral to Baldini s tymi jeho nakupmi. Paulinha kupit po jednej lepsej sezone za take peniaze bola blbost, Soldado vyzeral ako dobra kupa no nepresadil sa, Capoue ma potencial ale je velmi casto zraneny, Chiriches strasna bieda..z Lamelu mam stale zmiesane pocity. Casto sa utapa v kluckach, neskoro dava loptu z nohy, ale pritom vidno ako bojuje kazdy zapas a ide az na hranicu.
Snad sa tuto sezonu trosku chyti a zacne davat rabona goly aj v lige
Chadli bola velmi dobra posila, zlepsuje sa kazdy mesiac a vidim ho s Kane-om, Llorisom a Eriksenom na top hracov na svojich poziciach
za VdV mi az tak smutno nie je. viem, fans ho maju radi a vsetko, ale mne trochu vadilo ked nevydrzal hrat dlhsie ako 60 minut a tiez toho vela nenabranil a nenabehal. tych par golov z priamych kopov teraz naklada Eriksen a keby si mam vybrat medzi nimi, tak beriem Eriksena aj 20tom poldeci.
Modric a Bale su ina pesnicka..posral to Baldini s tymi jeho nakupmi. Paulinha kupit po jednej lepsej sezone za take peniaze bola blbost, Soldado vyzeral ako dobra kupa no nepresadil sa, Capoue ma potencial ale je velmi casto zraneny, Chiriches strasna bieda..z Lamelu mam stale zmiesane pocity. Casto sa utapa v kluckach, neskoro dava loptu z nohy, ale pritom vidno ako bojuje kazdy zapas a ide az na hranicu.
Snad sa tuto sezonu trosku chyti a zacne davat rabona goly aj v lige
Chadliho mam rad super hrac
inak 20 za Firminha je podla mna dobra cena teraz dufat ze sa presadi v PL.
-
jason007x
Light Professional
Ja nakoľko fandím Realu a Tottenhamu, tak mi až tak prestup Modriča a Bala do Realu nevadili, keďže sa len presunuli v mojom ponímaní
Ale aj tak by som bral viac, keby tam ostali. Súčasná kvalita hráčov nedosahuje požadovanú úroveň schopnú uhrať pozíciu do 4.miesta pre LM. Soldado som si myslel, keď prestúpil, že bola top kúpa Spurs za posledné roky, ale bol to veľký omyl. Absolútne vyhodené peniaze. Nehrá vôbec nič. Nesedí mu BPL absolútne. Keby ostal vo Valencii, určite by za nich stále sypal góly.
-
guess.whoo
Redeemer
on ako keby nevedel najst tu pohodu. dostaval sa do pozicii ale proste prestrelil alebo netrafil pricom z rovnakych pozicii vo valencii daval goly s prstom v zadku. potom prisla urcite psychicka deka a bolo po nom
Tak nová sezóna bude naozaj zaujímavá, vyzerá to tak, že by sa do boja o titul mohol vrátiť aj červený Manchester. Celkom sľubné prestupy v podobe Darmiana, Schweinyho, Depaya a dnes aj Schneiderlina dávajú United imho šancu pobiť sa o titul.
Inak Sterling za vyše 60 M do City, trošku prestrelené na takého chlapca, čo potrebuje 10 šancí na 1 gól. Ale prestup si vydupkal sám, takže som zvedavý, ako sa chytí.
Inak Sterling za vyše 60 M do City, trošku prestrelené na takého chlapca, čo potrebuje 10 šancí na 1 gól. Ale prestup si vydupkal sám, takže som zvedavý, ako sa chytí.
-
guess.whoo
Redeemer
Sterling sa pochoval minulu sezonu. v City si podla mna ani neskrtne. Milner, Navas a Nasri su lepsi kridelnici ako on. navyse na kridle obcas hrava aj Silva a 60 mil je otrasne premrstene. ma hodnotu tak do 20 mil. eur aj to s prizmurenym okom. minulu sezonu nezahral absolutne nic a v tej predtym ho tahal Suarez.
United pre mna stale nie su muzstvo so sancou na titul. kladiem pred nich aj Arsenal, aj City a hlavne Chelsea. Schweiny je dobra kupa, skvely zaloznik..ale bolo ho ozaj treba popri Carrickovi, Fellainim, Herrerovi? To iste Depay - je tam Valencia, Mata, Di Maria (este stale je tam), Januzaj.
Darmian asi vela sanci nedostane, Schneiderlin este nie je isty, ma o neho zaujem viac klubov a znova stredny zaloznik...nechapem ich. Tlaci ich topanka v obrane a nakupuju zaloznikov a predavaju utocnikov
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2015, 9:36)
ok Morgan vraj uz podstupil medical...takze dalsi zvlastny krok od united..asi bude v zaklade jeden utocnik, dvaja obrancovia a zvysok zaloha
United pre mna stale nie su muzstvo so sancou na titul. kladiem pred nich aj Arsenal, aj City a hlavne Chelsea. Schweiny je dobra kupa, skvely zaloznik..ale bolo ho ozaj treba popri Carrickovi, Fellainim, Herrerovi? To iste Depay - je tam Valencia, Mata, Di Maria (este stale je tam), Januzaj.
Darmian asi vela sanci nedostane, Schneiderlin este nie je isty, ma o neho zaujem viac klubov a znova stredny zaloznik...nechapem ich. Tlaci ich topanka v obrane a nakupuju zaloznikov a predavaju utocnikov
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2015, 9:36)
ok Morgan vraj uz podstupil medical...takze dalsi zvlastny krok od united..asi bude v zaklade jeden utocnik, dvaja obrancovia a zvysok zaloha