Bozky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Alexandra33
Novice
Novice

Bozky

Príspevok od používateľa Alexandra33 »

Ahojte, mam takýto problem s priateľom sme spolu chodili 2 roky potom sme sa rozišli lebo sme sa vela hádali. Následne sme si povedali ze budeme len friends with benefits. Neskôr odišiel na mesiac do Holandska kvôli robote. Vtedy som si uvedomila ako velmi ho ľúbim. Vrátil sa spat a tak som sa rozhodla ze mu poviem ze to chcem este raz skúsiť. Súhlasil. No odkedy sme sa znova dali dokopy absolútne ma jeho bozky nevzrušujú. Nikdy to tak nebolo nás sex aj predohra vzdy boli dokonale. Teraz ani nemám na nho chuť. Ľúbim ho áno neskutočne velmi ale jeho bozky ma skratka nevzrušujú tak ako ma vzrušovali počas tých dvoch rokov a aj počas toho ked sme boli len kamaráti. Skratka ako sme prišli znova do vzťahu tak to začalo. Prosim poraďte mi nechcem ho stratiť a ani ubližovať mu. Je nejaké riešenie ako sa to bude dať zlepšiť ? Ci si myslite ze uz to pôjde dole vodou len ? Som zúfalá prosim poradte
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bozky

Príspevok od používateľa jin »

Nuž pokiaľ je to vyslovene iba vec bozkov a ostatné veci fungovať dokážu, tak to vidím na psychický blok.
Ale je tu toľko nezodpovedaných otázok.
On má podobný problém? Nie je tam z Tvojej, či jeho strany niečo skrývané / potláčané? Fungovalo to ešte tesne po tom, ako ste sa dali opäť dokopy? Kvôli čomu ste sa toľko hádali predtým ako odišiel?
Skús to troška rozpísať, aby sme videli troška pod povrch... :)
Alexandra33
Novice
Novice

Áno su to len bozky ale ja sa neviem tak pri ňom uvoľniť tympadom. On cíti niečo podobne ze tie bozky nie su take ako predtým ale až taký veľký problem u nebo nerobía ako u mna. Určite nie je z mojej sní z jeho strany nic skryvane veríme si na 100%. Ako vravím odkedy sme sa dali dokopy tak tie bozky su take. No hádali sme sa hlavne kvôli tomu ze on bol strašne nervózny prišiel o robotu a pokial začať robit druhu tak bol doma nevedel co ma robit bol skratka nervózny a to nás rozhádalo. Začali sme sa dost hádať až to skončilo rozchodom. Potom si našiel druhu robotu dokonca lepšiu ako tu prvú vsetko bolo super začali sme sa znova stretávať spávali sme spolu vsetko super skratka bolo povedal mi ze na mesiac musí ist do Holandska kvôli práci tak som to nejak neriešila no ako bol preč uvedomila som si ze to je práve ten človek s ktorým chcem byt vrátil sa hned som prišla na druhý deň za ním a povedala mu ze ked bol preč uvedomila som si co k nemu citim vedela som ze povie ano ze chce tiez sa dať dokopy lebo on to sam navrhol asi 3krat predtým. Tak teda ako suhlasil dali sme si pusu a odvtedy ten bozk je ako zmeneny. Radila som sa aj s kamarátkou co si o tom mysli ona mi povedala ze to je normalne ze po čase v dlhom vzťahu sa to vytratí ze vtedy ked sme boli len ako kamaráti tie bozky boli ine lebo neboli sme spolu a ako sa vraví ze zakázané ovocie najviac chuti. Ona na vzťah 7 rokov a ze ona to ma tiez take iste. Neviem bojím sa ze sa odcudziime takto
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Alexandra...no je to v tvojej hlave ako spomenul Jin.
- zacni sa venovat niečomu co ta robí stastnou a šport, začni piť zázvorový čaj a napriklad aj jesť zeler, zvyšuju chut do sexu.
- rozprávaj sa snim o sexe, doberajte sa, atd zlepsuje to náladu obom.
- mozno by pomohlo keby ta priatel rozpáli v predohre ked sa ti napätie v mozgu uvolní, tak jeho bozky ta budu vzrušovať a hlavne nemysliet pocas toho nato ze vzrusí ma to/ nevzrusí ma to ?
Alexandra33
Novice
Novice

Blastbit:
Ako ma mat rozpalit ked ani jeho bozky ma nevedia rozpáliť :( ja viem ze na predohru potrebujem vela bozkov a bozkávať sa ale ked to pri tom bozkávaní tak nejde
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alexandra
No ved najprv ta rozpáli tak ze ti bude telo bozkávat a ked budes vyrajcovaná, tak potom sa bozkávajte s perami a jazykom
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Omg Blastbit, Rady ptáka loskutáka
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Naozaj. Takéto záležitosti radšej nechaj skúsenejším, lebo je to viac úsmevné ako užitočné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre tak nože dajte jej nejaké vaše rady
pinco
Darca
Darca

Niekedy je proste lepšie nenapísať nič.

A moja rada? Rozísť sa s ním. To, že si si vtedy uvedomila, že ti chýba, je len pocit samoty. Keby sa v tom čase objavil iný nápadník, tak si na neho ani nespomenieš. Ten pocit nastane takmer vždy pri rozchode, lebo zrazu nevieš čo so sebou, čo s časom, rozmýšľaš prečo sa to stalo a nechceš, aby si náhodou našiel nejakú inú. To, že ste ostali kamaráti s výhodami bola podľa mňa len chyba, pretože ani jeden ste to nemali v hlave urovnané a obaja ste sa chceli k sebe vrátiť a týmto ste si to ešte viac zamotali. Tak buď ste mali byť spolu a vyriešiť si problémy, alebo sa rozísť a každý si ísť svojou cestou. To chceš žiť s niekým, kto ťa nevzrušuje, len preto, lebo si myslíš, že ho ľúbiš? Dá sa takto šťastne žiť? Tie hádky z minulosti a tvoja neistota, prečo sa toto všetko deje, budú nakoniec dôvodom vášho rozchodu, skôr či neskôr. Polož si jednoduchú otázku a odpovedz si racionálne. Si v takomto vzťahu šťastná?

Mimochodom, chodili ste spolu dva roky a už ťa nevzrušuje. Kamarátka ti poradila, že po čase v dlhom vzťahu je to normálne. Dva roky teda rozhodne nie je dlhý vzťah. Vieš si predstaviť, čo to bude po piatich, siedmych rokoch, ak spolu vôbec vydržíte?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No dobre ty jej radíš to aby sa s ním rozišla...lenže sama povedala to, že ked ostali len ako kamaráti s výhodami, že ju vedel vzrušiť...akonáhle sa dali opät do vztahu tak uz nie...miluje ho ale nedokaze ju vzrušiť bozkami zrejme pri bozkávaní.
Ja som jej chcel zdelit to, ze aby sa najprv povenoval jej telu ako za čias ked spolu chodili a to napätie sa v nej uvolní, ze začne mat chut aj po jeho bozkoch...podla mna si ona sama nieco vsugerovala do hlavy...mozno ju tolko vecí podvedome trápi ze vo vedomí si to neuvedomuje...dá sa stýmto jej problemom niečo robit.
pinco
Darca
Darca

Lebo je to tak ako píšem. Čo vlastne cítime k druhej osobe si často uvedomíme, až keď o ňu prídeme. Ale akonáhle sa nám tá osoba vráti, tak si tým nie sme až tak istý, či to bolo správne rozhodnutie. Proste chceme to, čo nemôžeme mať, ale akonáhle to máme, tak nás to svojim spôsobom prestáva tešiť. Keď sa s niekým rozídeš a ty si ten, ktorý rozchod vlastne ani nechcel, tak ťa to trápi a tá osoba, aj napriek všetkým problémom, ti pripadá, ako tá najúžasnejšia osoba na svete. Je to preto, lebo láska je svojim spôsobom závislosť a mozog zrazu vyhodnotí, že si o niečo prišiel, že ti niečo chýba. Časom sa však závislosť vytratí a človek zistí, že takto to je lepšie. Že sa to vlastne malo stať a je dobré, že sa to stalo.

Človek vždy hľadá svoje šťastie, aj vo vzťahoch a pokiaľ má pochybnosti, tak s tým treba niečo robiť. To, že jeden druhého nevzrušujú, je podľa mňa veľký problém. Teraz pociťuje veľkú lásku k nemu, závislosť, lebo dlhšiu dobu nebola s ním, ale časom sa to vytratí, práve kvôli tomuto problému, ktorý majú. A čím skôr to vyrieši, tým lepšie pre oboch. Problém je v jej hlave a ten nevyrieši zázvorom, zelerom alebo športom, ako si jej ty radil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Lenze ona ho lubi bezohladu nato ci bola snim alebo nebola...ale lubi ho aj vtedy ked bola sním vo friend with benefits...a ako sa daju do vztahu co je len formálna zalezitost aby kazdý vedel ze su spolu, tak ju zrazu nic nevrusuje...áno hádky su problem vo vztahu ale mala aj ona jeho pochopit a maju si to vydiskutovat zakazdým a by sa nerozisli.
A ja som písal to, ze sport a zelenina jej vráti CHUT na sex a on by ju mal najprv rozpáliť tak ako ked spolu spávali ked spolu chodili. Ale fajn tvoj nazor, ja mam svoj nech sa Alexandra rozhodne a bolo by dobré keby tu ona zacne písat ako sa to vyvíja.
pinco
Darca
Darca

Ale ona chuť má, ona sa chce bozkávať, chce mať sex, len práve on ju nevzrušuje, čo určite nenapovedá nič dobré. Dokonca písala, že aj on pociťuje niečo podobné. Ale však chlap to až tak nerieši. Bohužiaľ je ona práve tá, ktorá vo vzťahu ľúbi viac a tak ju to aj viac trápi a o to to bude mať horšie, keď sa rozídu.
alien04
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alien04 »

podla mna tym chcel blastbit povedat aby sa dotycna v prvom rade uvolnila. ak je to psy blok ako naznacil jin, casom sa to zvykne prirodzene vykristalizovat aj same. moze a nemusi. resp aby presli na inu techniku, jej Partner ju skusil vzrusit inak a behom sa mozu dostavit aj vasnive bozky. (autorka az po jeho reakcii doplnila, no bozky = Zero predohra)

a pinco, podla mna ho ona zu nelubi, len si to nechce priznat. ani on ju, ale jemu narozdiel od autorky k obstojnemu sexu staci jej p**a. taka je realita
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no mozno ju bozkava na zlych miestach, mal by ju bozkat na hoteli, v prirode, na maledivach, v Rime ci v Parizi.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

a nezabudnite na alkohol. ten pomoze vzdy
Napísať odpoveď