Martin Daňo a Rudolf Vaský

Diskusie na politické témy...
Sled0
Novice
Novice

Martin Daňo a Rudolf Vaský

Príspevok od používateľa Sled0 »

Čaute,sleduje niekto Daňa?Teraz zakladá politickú stranu GINN priama demokracia
Tu je link na jeho videá:
https://www.youtube.com/user/martindano
Čo vy nato?
Naposledy upravil/-a Gothar v 05 sep 2016, 12:55, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: premenovana tema, pretoze uz Dano uzko spolupracuje s Vaskym
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Martin Daňo

Príspevok od používateľa hojko »

Sledujem. Uspech vo volbach jeho strane nepredpokladam, skor to vidim na fiasko.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Dano je jeden z mnoha, ktory mi pride ako absolutny saso, velmi podobny Matovicovi. Staci si pozret jeho par videi a snahu o poukazanie na neschopny system, nekompetentnu policiu atd atd, kde to miestami az moc prehana, clovek nevie ci sa ma smiat alebo plakat.
To ze sa snazi zalozit stranu ma neprekvapuje, ale ako bolo spomenute vyssie, nema sancu, s jeho pristupom, az moc je zaslepeny nenavistou k systemu a niekedy mu unikaju dolezitejsie veci
Nehadam sa, ze poukazal na par veci, ale ten zvysok hovori jasne v jeho neprospech, naozaj by mu pomohlo keby bol trochu "nad vecou"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak ako pises mystique, sprava sa niekedy ako saso. Odhalil mnoho zaujimavych veci, mnoho poruseni zakona, klientelizmu a pod., az na ten prejav. Zial, kym je sudtnictvo, prokuratura a policia v stave v akom je, tak s tym nic neurobi ani ked bude mat politicku stranu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pridávam sa k mystique a iba dodám, že Daňo mi pripomína ďalšieho z podobného hnutia - Tibora Pospíšila. Ten "bojuje proti systému", ale riešenia v podstate žiadne, nič reálne, nič, čo by ekonomicky a spoločensky nekľaklo po niekoľkých hodinách. Nehovoriac o tom, že čo vlastne dosiahne - aj AK by sme boli optimisti a prekonal by hranicu piatich percent, dostal by sa do parlamentu a čo potom? Ako by bojoval za tú svoju "priamu demokraciu"? Stal by sa dokonalou súčasťou systému, proti ktorému naoko bojuje. Aj ak by mal 10 percent, aj ak by mal 15 percent - aj tak by nedokázal prehlasovať zvyšok parlamentu v pokusoch o akýkoľvek ústretový krok voči "priamejšej" demokracii. K nej vedie iba jediná cesta - referendum, niečo také, ako teraz usporiadal katoliban. Ibaže na niečo také je treba veľkú kampaň a dostatok financií a Daňo nie je ani RKC a nemá za sebou žiadnu finančnú skupinu (zatiaľ).
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Na Danovi nevidim nic zle, okrem toho, ze nevie vystupovat pred ludmi. Napady fajn, realizacia akcna, ale kvoli problemom s vystupovanim vyzera ako bezzuby akcny hrdina so striekacou pistolou v ruke, kvoli comu si z neho protivnik akurat utahuje. Zial je malicky a nema prirodzenu autoritu.
Ale napriek tomu, ze ma nalozene v gatiach ide stale dalej a do novych pripadov a za to pred nim treba dat kalap dole.

Pri pozerani niektorych videi sa citim aj ja trapne, ked sa zajakava a chyta dych, ale kazdopadne mu drzim palce, nech robi dalej, co robi. Takych ako on sa da asi na prstoch ruky spocitat.

Vystupovanie mu vela ludi uz vycitalo a on na to aj odpoveda, ze si toho je vedomy, aj ze na tom pracuje.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

sledujem jeho aktivity, ktore zial si myslim viacmenej sluzia na vlastnu sebaobranu pred prusermi z minulosti, staci si pozret ORSR, aj nieco o jeho kolegovi Puskarovi.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

je to buhužial tak a bude to len horsie... čo sa týka takého puškara ktorý je bratom znamej moderátorky bol zverejnení ako biely kôn. Samozrejme to je všetko proti nemu vyrobene lebo sa politici boja ako tvrdí to by malo zmysel keby ma volicsku podporu aspoň 3% čo nema podobný prípad je daňo tiež ma kadejake firmy čo ani on nevie načo slúžia.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kompi co si chcel napisat tym tvojim prispevkom? Nech citam ako citam, ani na tretikrat sa mi to nedati rozlusknut. Skus to po sebe precitat a opravit si to fo zrozumitelnej formy.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Makovnik napísal:Na Danovi nevidim nic zle, okrem toho, ze nevie vystupovat pred ludmi. Napady fajn, realizacia akcna, ale kvoli problemom s vystupovanim vyzera ako bezzuby akcny hrdina so striekacou pistolou v ruke, kvoli comu si z neho protivnik akurat utahuje. Zial je malicky a nema prirodzenu autoritu.
Ale napriek tomu, ze ma nalozene v gatiach ide stale dalej a do novych pripadov a za to pred nim treba dat kalap dole.

Pri pozerani niektorych videi sa citim aj ja trapne, ked sa zajakava a chyta dych, ale kazdopadne mu drzim palce, nech robi dalej, co robi. Takych ako on sa da asi na prstoch ruky spocitat.

Vystupovanie mu vela ludi uz vycitalo a on na to aj odpoveda, ze si toho je vedomy, aj ze na tom pracuje.
no ja osobne Dana nemusim od casu, ked som zhliadol video o tom ako ho vecer policajti zastavili ked viezol niekoho na letisko, samozrejme spravil priestupok, ktory si odmietol priznat a potom az do rana robil problemy... na YT pak dal video v zneni ako bol sikanovany policiou, ale pritom si za to mohol uplne sam, lebo odmietal spolupracovat aj napriek faktu, ze priestupok spravil

Proste divadlo, prehnane
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Jeden čerstvý príklad prehnanosti za všetky. Ak by mal Daňo aspoň trochu fištrónu, pochopil by, že nejaký koncový člen služieb zákazníkov na telefóne o týchto veciach nemôže vedieť dohromady NIČ. Z komára somára.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

mystique napísal:
no ja osobne Dana nemusim od casu, ked som zhliadol video o tom ako ho vecer policajti zastavili ked viezol niekoho na letisko, samozrejme spravil priestupok, ktory si odmietol priznat a potom az do rana robil problemy... na YT pak dal video v zneni ako bol sikanovany policiou, ale pritom si za to mohol uplne sam, lebo odmietal spolupracovat aj napriek faktu, ze priestupok spravil

Proste divadlo, prehnane
S tým priestupkom, nezastavením na STOPke. Tu by mohol namietať, že nebol spoľahlivo zistený (IT prostriedkami), záleží ako by to zadokumentovali policajti. Ale najväčší problém vidím v tom, že Daňo naplnil skutkovú podstatu TČ Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky podľa §289 TZ, tým, že sa odmietol podrobiť dychovej skúške. A na toto nikoho neskôr neupozornil. Nefunguje to tak, že vodič si môže vybrať či bude fúkať alebo pôjde na krv. Na krv sa ide len vtedy ak vykonanie dychovej skúšky by mohlo ohroziť zdravie osoby. A tým pádom niektorí jeho zaslepený nasledovatelia sa môžu dostať do vážnych problémov. Daňo mal šťastie, že natrafil na policajtov neznalých a vďaka ich nezákonnému postupu bol obvinenie zrušené a konanie zastavené.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Podľa toho, čo som od neho videl natrafil na tolko neznalých, že už sa na to viac-menej spolieha :smt059 . Raz sa mu to ale vymstit môže...

EDIT: nefungujú citácie?

//hojko: Citacie funguju, ale musis tam mat nejaky text, aby bolo co citovat. Ty si tam ziadny nemal.

hojko: ten text sa zmazal po stlačení tlačidla odoslat. Možno zlé pripojenie alebo neviem, už som vymenil router a všetky moje problémy ustaly. :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

mna by celkom zauijimalo kto ho plati lebo zadarmo to nerobi urcite
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

preco by nemohol?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Preco by to nemohol robit zadarmo??? Moze zit z inych prijmov. Ked si pozries Obchodny register, tak je napriklad konatelom v akciovej spolocnosti MOZART, ktora ma zakladne imanie cca 1 milion eur. Tiez je konatelom v spolocnosti SMER spol. s r. o., ktorej aktiva a kapital su na urovni cca 1 milion eur, v roku 2010 mali zisk 337 tisic eur. Ak dobre vidim, tak robi likvidatora, napriklad teraz v spolocnosti KRAS - BIO, a.s., ktorej zakladne imanie je 168 milionov korun. O jeho prijem by som sa teda vobec nebal, pretoze ma kopec inych aktivit.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

ale čo si pamätám, tak robil videa resp. hlasové nahrávky, kde žiadal o príspevky od ľudí na napr. novú kameru, mobil a pod. .... prečo by to robil keď tu píšeš o 6 a 7 ciferných číslach :D ? ak budeš chcieť ráno ich dohladám ....
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mozno nema zaujem kupovat techniku zo svojho. Inak nedavno na FB uviedol zoznam darcov za rok 2014, bolo to okolo 6000 eur a boli tam aj zo 2 kamery a ine.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nasiel som este toto, likvidacia spolocnosti, ktoru robi M.Dano: http://www.judr.pro/bankrot
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Stari ludia hovorievali ze "slusny clovek sa do politiky netaha" a "politika je panske huncutstvo".
Vsetcia sa tam idu v prvom rade nabalit ci uz sa bavime o parlamentnej alebo komunalnej urovni.
Rozumni ludia chapu ze nic zmenit nedokazu, pretoze politici su jednoducho mafia, nema ziaden zmysel ked sa tam dostane par naozaj ze svedomitych a uprimnych ludi proti vecsine nebudu mat ziadnu sancu.
Statny rozpocet sa tuneluje vsade aj vo vyspelych statoch, len tam to robia menej napadne a viacej sofistikovane. Teba sa zmierit s tym ze nikto nejde do politiky kvoli poslaneckemu platu ale ocakava nieco podstatne "vecsie"
Napísať odpoveď