ahojte
spoznal som jednu babu a odvtedy si stále píšeme, rozhovor väčšinou vedie ona aj mi takmer vždy začne písať ako prvá (nakolko neviem o čom by sme si písali tak jej radšej moc nepíšem)
potom má niekolko krát zavolala s jej najlepším kamarátom von (samozrejme som išiel)
celkovo mám z jej prítomnosti dobrý pocit, je milá, vždy sa ma snaží nejako dokopať k tej konverzácii, aj jej to vychádza, ešte nikdy sa mi s niekým tak dobre nerozpravalo
myslíte že z tohto može niečo byť kedže je to hlavne z jej strany ? pravdupovediac ani neviem prečo som to práve ja ved som absolutne nezhovorčivý (aj ked s ňou sa mi kecalo dobre) a ani nie som ten typ ktorý by bavil celé okolie
ako zistím že ma nechce len za kamaráta ?
a presný vek nebudem písať (obaja 20+)
smeruje to k niečomu ???
Re: smeruje to k niečomu ???
Tažko povedat ci ta chce mať za kamaráta alebo nieco viac.
Rozhodne chce byt stebou v kontakte kedze ta voláva von a píše ti velakrát prvá.
Je na tebe ci to posunies svojim chovaním k nej smerom k priatelovi alebo ostanes ako kamarát.
Ak ju chceš, nemal by si byt neustále za jej zadkom a prikyvovat na vsetko co povie, sem tam ju aj odmietnut,..sem tam sa jej aj neozvat a to preto aby rozmýšlala nad tebou co asi robíš, prečo sa neozívaš atd...a byt k nej sexuálny( dotyky,objatia,pusa na líco,hladkanie ruk napr), aby si v nej prebudil SEXUALNY PUD čiže aby rozmyšlala o tebe ako o chlapovi ktorý do nej zasunie a časom sa to nejako vyvinie.
A inak zavolaj ju von aj ty, ale BEZ JEJ NAJLEPSIEHO KAMARATA.
Rozhodne chce byt stebou v kontakte kedze ta voláva von a píše ti velakrát prvá.
Je na tebe ci to posunies svojim chovaním k nej smerom k priatelovi alebo ostanes ako kamarát.
Ak ju chceš, nemal by si byt neustále za jej zadkom a prikyvovat na vsetko co povie, sem tam ju aj odmietnut,..sem tam sa jej aj neozvat a to preto aby rozmýšlala nad tebou co asi robíš, prečo sa neozívaš atd...a byt k nej sexuálny( dotyky,objatia,pusa na líco,hladkanie ruk napr), aby si v nej prebudil SEXUALNY PUD čiže aby rozmyšlala o tebe ako o chlapovi ktorý do nej zasunie a časom sa to nejako vyvinie.
A inak zavolaj ju von aj ty, ale BEZ JEJ NAJLEPSIEHO KAMARATA.
Pokial k tomu budes takto pasivne pristupovat, tak sa na teba s prepacenim rychlo vyserie a najde si ineho. Preukaz troska vole, vasne, zapalenosti, hocicoho, aby nemala pocit, ze nemas zaujem a je to len jednostranne. Kludne ju pozvi von, na kavu, do kina a bav sa s nou. Daj jej pusu na dobru noc ked sa budete lucit, kludne na licko, tym nic nepokazis. Aktivita je zaklad.
nerozumiem...noom666 napísal:ahojte
spoznal som jednu babu a odvtedy si stále píšeme, rozhovor väčšinou vedie ona aj mi takmer vždy začne písať ako prvá (nakolko neviem o čom by sme si písali tak jej radšej moc nepíšem)
potom má niekolko krát zavolala s jej najlepším kamarátom von (samozrejme som išiel)
celkovo mám z jej prítomnosti dobrý pocit, je milá, vždy sa ma snaží nejako dokopať k tej konverzácii, aj jej to vychádza, ešte nikdy sa mi s niekým tak dobre nerozpravalo
myslíte že z tohto može niečo byť kedže je to hlavne z jej strany ? pravdupovediac ani neviem prečo som to práve ja ved som absolutne nezhovorčivý (aj ked s ňou sa mi kecalo dobre) a ani nie som ten typ ktorý by bavil celé okolie
ako zistím že ma nechce len za kamaráta ?
a presný vek nebudem písať (obaja 20+)
chces ju alebo nie ?
ak hej, tak jej to daj najavo, prosimta len nie stylom: "vies co, sa mi zda ze vyhladavas moju spolocnost, nechces so mnou chodit ?"
good luck to avoid friend zone, lebo z toho co si popisal, tak tam mas slusne napochodovane, ale mozes si za to iba ty sam svojim pristupom...
ak ju nehces, tak ju ignoruj
ale ok odpoviem este na tvoju otazku z nazvu topiku, ci to teda k niecomu smeruje :
ano urcite, zatial sa jej chce este ti zavolat, s tvojim pristupom o teba zachvilu ani nezakopne, lebo ju bude prasit iny