Zdravim!
Potreboval som preinstalovat winxp tak som zacal ale pri konci instalaci ako sa zapina uz OS mi vypisalo tuto chybu
C:\WINDOWS\system32\presetup.cmd - FILE NOT FOUND!
C:\WINDOWS\system32\setupORG.exe - FILE NOT FOUND!
(setupORG.exe - > Original windows Setup.exe)
POSSIBLE CAUSE:
1. "Presetup.cmd" not exist in the i386 folder on UXPCD
"setupORG.exe" not exist in the i386 folder on UXPCD
2. Check your "Txtsetup.sif" in the i386 folder on UXPCD
---Txtsetup.sif: -------------------------------------
[SourceDisksFiles]
setupORG.exe = 1,,,,,,,2,0,0; must exist
presetup.cmd = 1,,,,,,,2,0,0; must exist
--------------------------------------------------------
SETUP ABORT
samozrejme ze som disk naformatoval pred instalaciou takze povodny system je zmazany a problem je teraz v tom ze mam bootovacie cd s winxp v biose nastavene bootovanie z CD ale nenabootoje mi ho. Urobil som aj live usb cez rozne programi ale vobec mi nechce nabootovat ani usb aj ked v biose mam USB key nastaveny na prvom mieste na druhom je USB FD a na tretom a stvrtom su CDrom a int. HDD, ked vojdem do boot menu ukazuje mi len tretiu a stvrtu moznost cize cd rom a hdd. Usb legacy suport mam nastavene v biose na Enable. Tento ntb je Joybook A52E a verzia biosu je 1.01 aj ked som stiahol verziu 3.0 ja uz operacny system nemam a neviem aplikaciu .exe nainstalovat inak takze som v koncoch.
Problem s bootovanim NTB
Re: Problem s bootovanim NTB
Mas zle bootovacie cd.
tiez si myslim, ze chyba bude v operacnom systeme - ci uz chybny image, alebo nejaky iny problem. Skus stiahnut iny .iso
Neviem stiahol som dve xpčka a nic skusim to este do tretice
ale nerozumiem preco to nejde urobit cez flash disk. Cez flashku som skusal nabootovat aj linux presnejsie ubuntu cez program unetbootin vsetko som spravil ako trebalo ale nejako to nepracuje.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Cez aký program robíš to bootovacie dvd ?
Nerobim DVD ale CD. Najprv som to iso vypalil cez Nero a druhy krat cez ISO burner
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2015, 17:38)
Tak urobil som po treti krat bootovacie cd uz podla navodu presnejsie tohoto http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297 ale proste ten ntb vobec to cd neberie. romka huci pocut ju ako sa snazi ale nic takze skutocne neviem
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2015, 17:38)
Tak urobil som po treti krat bootovacie cd uz podla navodu presnejsie tohoto http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297 ale proste ten ntb vobec to cd neberie. romka huci pocut ju ako sa snazi ale nic takze skutocne neviem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skús to cd vypáliť najpomalšie ako sa len dá.
Vypalil som podla toho navodu co som sem uz dal najpomalsou rychlostou 16x (2,400 kb/s) ale stale do okola to iste. Blika biely podciarkovnik a tak nacitava ten nedoinstalovany system.