Zdravím, mám problém s ps3 a AV component cable. Ked zapojím do monitora cinch na video, obraz je bez problému ale ked zapojím tie 2 na audio obraz sa pokazí. Vymenil som kábel a problém pretrváva takže typujem že problém je v monitore. Je možné zapojiť cinch na video do monitora a cinch na audio do reprákov?? prípadne existuje "predlžovačka" na tieto cinch aby mi to dočiahlo? dakujem za pomoc
edit// prípadne by som mohol použiť toto? http://www.redukcie.sk/index.php?main_p ... ar328lpa92
ps3 AV compoent cable- zapojenie reproduktorov
Re: ps3 AV compoent cable- zapojenie reproduktorov
V pripade, ze nemas HDMI vstup na monitore, tak zlty cinch napojis ako video, ale obavam sa, ze reporoduktory bude napojit trosku vacsi problem, kedze potrebujes L+R cinch vstup. Do akych repro by to islo?
Re: ps3 AV compoent cable- zapojenie reproduktorov
tam nieje žltý cinch, to je AV component cable tam máš 2 cinche na zvuk (biely/červený) a 3 na video (biely, zelený, červený). Ja chcem tie 3 zapojiť do monitoru a ostatné 2 cez tú redukciu do reprákov čo mám pri PC ale do predného jacku (ako sluchátka), ale zapájať to tam budem len vtedy ked budem hrať aby inak šiel zvuk zo zadného jacku čo je v PC.