strateny / ukradnuty mobil
strateny / ukradnuty mobil
Cauko prisiel som o Gsmart Sierra 1 a kedze ho ani nejandem tak to planujem nahlasit simka je necinna podla vsetkeho vyhodena ... ako postupovat kedze mam informacie ze policia vie mobil vypatrat jedine s pouzitim operatorov kedze mobil bol kupeny v alze ... tak najdu ho jedine podla IMEI ak do neho niekto vlozi simkartu ale co ak do neho ziadnu simku nevlozi a bude ho pouzivat le na net ?:( da sa to podla IMEI nejako ak bude na wifine najst alebo sa s nim mam rozlucit .. v mobile som nemal nainstalovanu ziadnu apku proti odcudzeniu s vyhladavanim polohy dakujem za akukolvek info aj za vyvratenie mojich info
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: strateny / ukradnuty mobil
Pokial si nemal ziadnu appku ako spominas tak si bez sance. alebo to nahlasit a pockat az tam vlozi simkartu.
Nahlasim to urcite a apku som nemal takze fakt podla IMEI A WIFI sa to zistit neda ?
aj keby som apku mal tak to vymaze a i tak je to nahovno nejako zbytocna aplikacia ked sa tak nad tym zamyslim
-
Arkaz
Addict
nieje zbytocna lebo nie kazdy vi spravit hard reset cez tlacidla. a ak mas kod na obrazovke tka uz po zlom zadani robi foto a posiela. ma vyznam. nie podal IMEI a WIFI sa neda. len cez GSM ak vlozi kartu
Hm tak skoda myslel som ze ekd bude mat zapnute na mobile lokalizacne sluzby s polohou nejako to cez email zistim
ak ma trochu rozumu tak dotycny ma novu navigaciu do auta, ak nema trochu rozumu, mas malu sancu
a karta sa neda vypatrat aj ked nieje aktivna ze kde sa nachadza ? myslim ak by bola vo vypnuto telefone
-
Arkaz
Addict
Nie neda.
Teraz mi kamarat povedal ze ak sa mi na neho naloguje niekto spravy si nastavenia svoje gmail ucet atd synchronizuje s mojim mobilom tak sa to cez emai nejako da najst topiaci sa aj slamky chyta sice sa mi to nezda no netusim ci nahodou
neda, maximalne si vies cez google play v nastaveniach pozriet polohu mobilu, ale to musis vystihnut chvilu ked dotycny bude na nete a nezmeni ucet v mobile ale to je uz prilis vela keby keby keby, aj keby si vedel ulicu kde sa nachadza tak verim ze s tym nezmozes absolutne vobec nic
Myslím, že som to tu už niekde písal, že ešte minulý rok (2014) frajerka stratila telefón. Vzala so sebou krabicu a faktúru od telefónu a išla na políciu. Zbadala tam jedného policajta, s ktorým sa z videnia poznala. Povedala mu čo potrebuje, zobral si od nej faktúru s krabicou, niečo si odtiaľ odpísal a o cca 4 dni mala telefón doma. Bolo to HTC Desire X. Takže byť tebou, zistím kto z tvojich známych je policajt a kto si to vie posúriť, aby to aj hľadali. A nie že len spísali zápisnicu, ktorú neskôr aj tak hodia niekam do rohu a zabudnú, že niečo by mali hľadať. Stačí, aby "nálezca" raz ten telefón zapol so svojou SIM kartou.
takze ak zmeni v google play ucet a vlastne ucet celeho telefonu tak som dosiel bez vlozene simky so signalom mam tomu rozumiet takto definitivne ?
staci ze nezapne mobil s tvojou simkou a si skoncil
poloha ti ukaze ulicu v okruhu 35 metrov, co s tym ako chces robit
chod na policiu, spis stratu a nic viac robit nemozes
poloha ti ukaze ulicu v okruhu 35 metrov, co s tym ako chces robit
chod na policiu, spis stratu a nic viac robit nemozes
Tak zase kamarat prisiel o mobil a mal v nom niekto iny simku a nasiel sa podla toho IMEI cisla lebo automaticky ako das do mobilu cudziu simku tak ono to s imei cislom vysiela signal ...
Silou mocou ho chcest najst , to ti verim , len uz s dvovodov ktore ti napisali nadomnou je ta sanca mala
najlepsie bude ked pojdes na tu policiu a spises to.
-
guess.whoo
Redeemer
aj to sa musi potom ten dotycny priznat. staci ak povie, ze si od niekoho na ulici pozical telefon a dal dnu svoju sim kvoli cislam a uz ho nevidel...potom si moze piskat