Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
pedro: kolko ludi osobne poznas co ma nejaky TSI a kolko z nich mali problem s retazou?
Kompetentnych v autorizaku
A o tom ako zatajuju ze sa novym ochcavkam a rapidkam odlepuje izolacia pred.kapoty a dotykom motora/vyfuk.potrubia vzblklo auto si uz pocul?
DAS AUTO
DAS AUTO
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Keby to bolo potvrdene,tak uz je na to davno zvolavacka.
Vies kedy sa riesi zvolavacka?
Kolko aut musi mat problem aby sa postavili priamo k problemu a priznali skandal?a to este u nas?
Mi nie sme usa alebo Cinsky trh
Kolko aut musi mat problem aby sa postavili priamo k problemu a priznali skandal?a to este u nas?
Mi nie sme usa alebo Cinsky trh
pedro70 - az nato ze rozvody neskacu(neskakali) na tfsi- ckach ale na 1,2 - 1,4 tsi-ckach s retazou 
Meken - tiež mám tfsi passata a nie dlho po kúpe som menil motor nakolko už to mal tiež za sebou, no po skúsenostiach so servismi pred výmenou to ani nezazlievam tomu motoru, žeby bol nejaký "poruchový" len u nás je problém nájsť niekoho kto sa do toho nebojí pustiť a rozumie tomu motoru, je to bohužial už moderný komplikovaný motor a v servisoch sú zvyknutý len na tdi-čka kde je buď treba vymeniť turbo alebo vstreky, po tom čo som prečítal fóra už hádam z celého sveta, kde sa venovali tomu motoru, tak si myslím, že je to ešte jeden z tých "spoľahlivejších" benzínových motorov z koncernu v posledných rokoch... treba sa len dôkladnejšie starať no ako si spomínal, to je takmer nemožné, keď auto nemáš od nova
Meken - tiež mám tfsi passata a nie dlho po kúpe som menil motor nakolko už to mal tiež za sebou, no po skúsenostiach so servismi pred výmenou to ani nezazlievam tomu motoru, žeby bol nejaký "poruchový" len u nás je problém nájsť niekoho kto sa do toho nebojí pustiť a rozumie tomu motoru, je to bohužial už moderný komplikovaný motor a v servisoch sú zvyknutý len na tdi-čka kde je buď treba vymeniť turbo alebo vstreky, po tom čo som prečítal fóra už hádam z celého sveta, kde sa venovali tomu motoru, tak si myslím, že je to ešte jeden z tých "spoľahlivejších" benzínových motorov z koncernu v posledných rokoch... treba sa len dôkladnejšie starať no ako si spomínal, to je takmer nemožné, keď auto nemáš od nova
Konečne sem môžem prispieť zas aj ja
(asi by som si mal aj avatar zmeniť
)
II-kový Superb kombi, čierna perleť, 125kW
Jediná fotka zatiaľ
II-kový Superb kombi, čierna perleť, 125kW
Jediná fotka zatiaľ
-
RATZINGER666
Darca
Lubenecko: no hura, gratulujem
...konecne mas normalne auto
kombik superbu strasne sedi, je to riadna lod a na cestach posobi majestatne
ocakavame dalsie fotky 
robo1152 : Presne tak, ja som to auto mal v 7 roznych servisoch a nikto sa do toho nevyznal... Samozrejme som ho nemal v autorizovanom servise.
Nevedeli ani identifikovat zavadu a nie to este ju vyriesit, ale motor po rozobrati sa uz dal len "docasne" zachranit-pozliepat a aj to po par dnoch odisiel vstrek a auto som predal riadne pod cenu.
Nevedeli ani identifikovat zavadu a nie to este ju vyriesit, ale motor po rozobrati sa uz dal len "docasne" zachranit-pozliepat a aj to po par dnoch odisiel vstrek a auto som predal riadne pod cenu.
To nie su len vw servis.ja mam japonca a vedia riadne dodrbat auto.to su vsetko odchovanci starych skodovackych servisoch.diagnostika im vyhodi co maju zle.ale samostatny zasah je ubohy.
Meken - bol som sa pýtať aj v autorizáku, no ked som im spomenul, že tam mám aj piliny tak hneď že to musia meniť celý motor, naštudoval si cenník a za holý motor chceli cez 6000 eur, nehovoriac o ďalších xy veciach, ktoré by bolo treba 
Aj ja sa musim pochvalit
Sice este cakam na papiere, ale auto uz je doma. Kia Rio 2013, 1.4 CVVT 80kw. Zatial mam len fotku, co sme boli u predajcu.
hm, neviem preco ste vymazali moju spravu. Uplne normalnu spravu, ziadny OT.
tak to davam este raz : Moje auto je Hummer H2 rv.6/2009 tj. 6.2L V8 motor s 392kW
v ciernej matnej folii 
tak to davam este raz : Moje auto je Hummer H2 rv.6/2009 tj. 6.2L V8 motor s 392kW
-
Runes
Addict
Ja po dlhsej dobe troska k teme
dnesa po prichode s prace sa mi podarilo zaparkovat jedno premiestnovadlo vedla druheho
tak som ich sfotil
BTW
X-trail 2005 2,2dci verzia bez DPF 136k
Leon 2012/01 modelova rada 2011 1,4tsi 130k
BTW
X-trail 2005 2,2dci verzia bez DPF 136k
Leon 2012/01 modelova rada 2011 1,4tsi 130k
pekne auticka mate
mne sa pacia
Ja prednedavnom som si splnil svoj detsky sen, a vsak ze sny sa maju plnit nie? Tak som si kupil Lamborghini Gallardo LP 560-4
Krasne silne auticko, naozaj odporucam 
Ja prednedavnom som si splnil svoj detsky sen, a vsak ze sny sa maju plnit nie? Tak som si kupil Lamborghini Gallardo LP 560-4
-
guess.whoo
Redeemer
no dpc dalsi 
fiha je tu este niekto s takym autom? ci nechapem...
-
vladenko007
VIP
Minnies napísal:pekne auticka matemne sa pacia
Ja prednedavnom som si splnil svoj detsky sen, a vsak ze sny sa maju plnit nie? Tak som si kupil Lamborghini Gallardo LP 560-4Krasne silne auticko, naozaj odporucam