Ahojte
rozhodol som sa kúpiť nejaký PC volant ideálne do 40 eur max do 50€. Chcem ho kúpiť mladšiemu bratovi (8 rokov). Takže sa vás chcem opýtať aký by ste mi odporučili, najlepšie od tých ktorý majú nejaké skúsenosti s PC volantmi, že by ste mi poradili. Viem že super volant to nebude... Proste aby niečo vydržal, dalo by sa sním normálne zahrať... vďaka
PC volant-aky vybrať?
Re: PC volant-aky vybrať?
Pri tejto cene je to v podstate jedno, tie volanty su na jedno kopyto. Co som pozeral, tak ani jeden nema force feedback (alza). Ale kedze je to pre 8 rocneho tak zober kludne nejaky Thrustmaster. Inak je na trochu serioznejsie jazdenie potrebny aspon Logitech Driving Force GT alebo nejaky iny, ktory ma 900 stupnovy rozsah a force feedback. Mozes skusit pozriet aj bazar, tam sa vacsinou daju najst dobre kusky za dobre ceny, pretoze vela ludi si kupi volant a potom ich to prestane bavit.
Na bazosi pozeraj Logitech Formula Force EX (sice ma mensi rozsah otacania, ale je to dobry volant) a potom samozrejme DFGT. Z bazosu neber nic co ma vibration feedback, to uz radsej novy.
Na bazosi pozeraj Logitech Formula Force EX (sice ma mensi rozsah otacania, ale je to dobry volant) a potom samozrejme DFGT. Z bazosu neber nic co ma vibration feedback, to uz radsej novy.
Re: PC volant-aky vybrať?
vďaka za radu idem popozerať nejaké thrustmaster