maly konflikt = ochladnutie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: maly konflikt = ochladnutie

Príspevok od používateľa easton »

24 ja ona 21, hej teraz sa uči, ale proste je to ine ako vtedy, asi by bolo dobre sa na to ju spytať, jak tu čakať na zjavenie, povie, že nič z toho nebude, tak ani pisať si netreba, načo
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nehádž flintu do žita...má teraz iné veci na starosti, čiže učiť sa, nevylučuj este to ze uz nepojdete von.
Len sa opytaj, ci by sla este niekedy stebou von ze kvoli nejakým malicherným hlupostiam neprerušíte kontakt a podla toho sa zariad.
Podla mna ju serie to dotahovanie sa o názory, je to podobný typ zeny ako je tá moja, tá to tiez neznáša a vlastne ani ja nie, preto uz inak reagujem ako kedysi.
Ved ludia sa kazdým stretnutím a plynutím mesiacov spoznávajú čo komu vyhovuje/nevyhovuje atd.
A ani ty nerob unahlené závery, a ak ju chces sak ju zbal ak vies ako nato. (neviem ci sa v tom vies pohybovat ci nie, stebou si písem 1 krát) :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

podla popisu (hlavne ta cast o akceptacii cudzieho nazoru) by som o nu neoprel ani hrdzavy bicykel
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vonku isto pojde a na zeny to viem. Len mna uz z toho hlava boli, co som zas posral :D
Hip
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hip »

Myslím, že sa chce rozísť, ale hľadá ospravedlnenie, alebo chce, aby si to ukončil ty, aby mala výhovorku, že to ona nie.
Moja rada-skús byť neaktívny, nechaj všetko na ňu a uvidíš, čo urobí.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Oni spolu nechodia a za dalsie bola to len malichernost, zjavne ju nebavá dotahovanie sa, preto je teraz ofučaná, ju to prejde, časom sa ukáže.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

och chlapci diky za podporu, proste take doťahovačky už boli na nete jak sme si pisali, mi pisala, že mam stale chuť sa každy den pohadať a pritom ona mi take nezmysly, pisala, že som otazniky pisal na to.(ale to bolo take podpichovanie sa navzajom, neškodne). Ale rozumeli sme si, bavilo a bavi ma to s nou, vonku vždy parada, srandy a tak. a Teraz toto :D Neviem, čo to, tie ženy su neskutočne komplikovane. Ale možno ja svojim sposobom pisania, posobim, že sa chcem dajaky konflikt sposobiť, ale ja si davam na to pozor. :D Toto je prisaham UFO problem.
Hip
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hip »

Možno má pocit, že málo rozmýšľaš o jej názoroch a že ich bez rozmýšľania odmietaš a presadzuješ svoje :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja vam neviem chlapci, mam na tom sice vinu aj ja, bo som dakedy sa zbytočne dohadoval pravdy, a viete ako to na nete, nepochopite sa jedno druhe, a už zvada...joj mrzi ma to fest...ale tak aj ona ma kus viny na tom
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej kazdý má svoj podiel na tom, dobre to poznám.
Su ženy ktorým vyhovuje dotahovanie s chlapom a su zeny ktoré nie, ze chcu mat klud,harmoniu pohodu vo vztahu.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

asi nič z toho, lebo kus som sa snažil byť neaktivny ked napisala, len strohe odpovede, poslednu len pozrela a neodpisala..no asi sa važne už na to vysrať abo neviem :)
teda neviem, či ju mam ešte volať vonku, a skušať dajak ju tam laskotať, či ako to napisať
KlimO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa KlimO »

a vies co chces? minulu stranu si hovoril ze series na to, teraz znovu rozmyslas ze ne.. najdi si lepsiu na planete su ich miliony
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

viem, čo chcem, chcel by som ju, ale neviem, či som spravil všetko, čo bolo v mojich silách.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Easton:
Stroho odpísala?..ved ti písala ze má dost učenia,...moze mat ten FB len tak zapnutý,alebo odbiehala,alebo nemala naladu na písanie a dalsích pár vecí sa tam isto nájde.
Neodpísala na poslednu správu?..vies ako d*be FB, napíses správu odošleš a nezobrazi ju...aj FB jej moze blbnuť.
Som toho nazoru ze pokial ti sama nepovie DAJ MI POKOJ, alebo začne ta ignorovat takým štýlom ze na nic neodpíse, vtedy nato kašli.
Skus jej teraz nepísat pár dní, mozno sa sama ozve.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Blastbit napísal:Easton:
Stroho odpísala?..ved ti písala ze má dost učenia,...moze mat ten FB len tak zapnutý,alebo odbiehala,alebo nemala naladu na písanie a dalsích pár vecí sa tam isto nájde.
Neodpísala na poslednu správu?..vies ako d*be FB, napíses správu odošleš a nezobrazi ju...aj FB jej moze blbnuť.
Som toho nazoru ze pokial ti sama nepovie DAJ MI POKOJ, alebo začne ta ignorovat takým štýlom ze na nic neodpíse, vtedy nato kašli.
Skus jej teraz nepísat pár dní, mozno sa sama ozve.
no tak proste ona mi napiše skoro každy den, len 2x sa nestalo, že nie...ale take otazky sneži u nas, som napisal kolko stupnov tu je odpisala "dosť"(akože teplo)a ja som napisal, no takže tak..a tut spravu nedalo ani ako videne, ani nič...
a proste mi skor v chate pisala, že mam vkuse potrebu sa každy večer pohadať a sa jej pytam, že ako na to prišla tak vkuse, že mam dajake vybuchy či čo, konkretne nevedela povedať, hovorila, že sa hra so slovičkami pochopiš :D Proste uplne inak piše, to take neosobne, odpovede typu, ano ano, nie nie, tak tak...:) uplne prkotiny, sme mali ine nazory a to sa stalo 2x (raz net, raz vonku) a pritom ja som jej verziu akceptoval, že je z časti pravda a ona moju ne...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved poznás ženy, radi si chlapa testuju ci je naozaj chlap.
Len si pekne stoj za tým co povies aj ked sa prieči jej názoru, len stým rozdielom ze nedohaduj sa snou o tvojej alebo jej pravde...len jej povedz to co si myslís a aj ona a tým to hasne, nerozpitvávajte sa v tom.
Tu poslednu správu neukazalo ako videne ani nič?...mozno jej ani správa nedošla od teba..ale ked ti stroho odpisuje má to svoj dovod, sak ti to písala..zemá furt z teba pocit ze sa chces hádať (ženská domyslavost :P )
Moja baba to tiez neznása a tiez mi istý cas chladno odpisovala.
A ona ti povedala priamo ze neakceptuje tvoju cast?
Potom niekedy sa opytaj ci pojde stebou von, lebo osobný kontakt robí divy a internetový akurát tak nedorozumenia :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Druhy den konflikte som kus polavil, bo mi zacala vypisovat, ze mam citat knihy o empatii a ze sa spravam ako decko, tak som kus polavil, ze som povedal snazim sa zlepsovat v tom :D noo ona na moje argumenty vkuse hovorila, ze ju nechapem...ale kus bude pravdy na tom, ze sa hadam lebo ja rad diskutujem a asi to tak vzala :) proate pred konfliktom sme si sms pisali, spravy vkuse a teraz o 100% pokles, ako napise mi ale nie je to ono. Ona sa teraz fest vela uci je na medicine, 10h denne sa uci. Ako ja som s nou nikdy nechcel hadat, ale to ja som reagoval na nu tym :)
PS: dufam, že ked som stroho odpisal, že som nič zasa neposral :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

doteraz som to tu len cital, osobne neviem co si o tom vsetkom mysliet, ale na toto musim napisat nazor :D co som mal tu cest sa spoznat s medikmi, tak su to vazne vsetko ludia, co fest tvrdo makaju, hlavne ked musia, tak pre nich ostatny svet neexistuje. takze to ze neodpisuje by som tak tragicky nebral momentalne. moc ju ani neotravuj, hlavne zisti kedy tie skusky ma, zazelaj nech jej to dobre dopadne a ked to vsetko porobi, tak ju kdesi pozvi.
btw este k tomu pisaniu. ono je aj jasne, ze to take ako v minulosti nemoze byt. prve tyzdne/mesiace su vzdy take najvyzivnejsie, ale potom to z vlastnych skusenosti moc nema zmysel a treba to obmedzit. nehovorim nepisat vobec, ale take kazdodenne vypisovanie je uplne zbytocne, radsej treba tlacit na realne stretnutia z ktorych aj cosi je.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dakujem za dalšíu radu, ja si myslim, že v jej hlave sa prehralo to, že ked na začiatku to začalo takto, že do buducna to nema význam. A ano ja rešpektujem, že sa uči, ved ked sme sa stretli osobne som ju povzbudzoval, že všetko zvládne. Nebudem to riešiť teraz.
Ale prezrel som si chat s nou, podstatnu časť, a musim sa priznať velakrat som vyryval a mal podpichovačske reči, z čoho podla mna tie mini hadky pramenili, stokrat som si vravel, že to nemam robiť, ale vždy ked sa mi dajake dievča pači to robim, pri inych dievčatach, ktore beriem ako kamaratky to nerobim, neviem prečo to je tak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:D hm tiež to robím ze si doberám babu ktorá sa mi páčila.
No uz to robím len pri tej ktoru lubim, tu svoju :).
Je to také podpichovanie no akonáhle to nepochopila cez chat sme sa dohadovali a trosku pohádali.
Bola smutná a ja tiez, potom som jej to osobne vysvetlil a za 5 minut sme to mali poriešené.
Cez chat sa to tahalo niekolko hodín a furt sa to zamotávalo lebo to nechápala,alebo ja co ona mi tým chce povedat :)
Takze ponaučenie: nedotahovat sa s babou o svojich nazoroch a hlavne nie cez chat.
Nech sa učí a ked jej skusky skončia ju zavolaj von..a tiez jej prestan neviem ako vypisovat, sak poznás, nezaujem vzbudí zaujem :) aj ked teraz tazko cakat ze ti bude neviem ako vypisovat ked má učenia po hlavu.
Napísať odpoveď