mam problem s PC... je to uz starsie pc je tam c2d e4500, asrock 4 core2dual, 2gb ram a hd3850 a to pc znicoho nic zamrzne... robi to casto nekedy aj kazdu pol hodinu.. robil som cez hdd tune error test ten bol bez problemov... robil som memtest nechal som 3passes takisto bez problemov... zdroj je tam seasonic ma par mesiacov... nevie niekto v com by mohla byt chyba? zeby uz MB alebo CPU odchadzalo ?
nahodne mrznutie pc
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nahodne mrznutie pc
zdravicko 
mam problem s PC... je to uz starsie pc je tam c2d e4500, asrock 4 core2dual, 2gb ram a hd3850 a to pc znicoho nic zamrzne... robi to casto nekedy aj kazdu pol hodinu.. robil som cez hdd tune error test ten bol bez problemov... robil som memtest nechal som 3passes takisto bez problemov... zdroj je tam seasonic ma par mesiacov... nevie niekto v com by mohla byt chyba? zeby uz MB alebo CPU odchadzalo ?
-
hojko
Site Admin
Re: nahodne mrznutie pc
Co Minidump, ten hlasi chybu??? Minidump najdes na c:\windows\minidump... a pozries to cez program: http://www.windeploy.co.uk/blog/index.p ... ump-viewe/
Skusal si formatovat disk, nainstalovat cisty Windows, aktualizovat, ovladace..., ze co to spravi???
Skusal si formatovat disk, nainstalovat cisty Windows, aktualizovat, ovladace..., ze co to spravi???
-
dobi235
Light Professional
cisty windows som vcera nainstaloval lebo tam bol nie uplne legalny win 8 tak som tam hodil orig win7 a robi to iste.. robil som aj test cpu cez ten diagnosticky program od intelu a tiez vsetko v poriadku..aj graficku som skusal..ziadne prehrievanie ani nic...skusim pozret este ten minidump 
Akym sposobom mrzne? Chybna graficka moze sposobovat to, ze aj pri nizkej teplote hodi jednofarebny obraz(cierna, fialova, atd.) a zasekne sa zvuk.
-
dobi235
Light Professional
normalne ze som napr na nete a zrazu sekne a nic sa neda robit..kurzor sa nehybe ctrl atl del nefunguje..proste totalne zmrzne pomoze len restart...ziadne prejavy na obraze
Tak to vyzera skor na disk. Skus skontrolovat konektory ci su spravne zasunute.
-
dobi235
Light Professional
to som uz skusal.. vsetky konektory som vyypojil a zapojil znova ale nepomohlo to...a disk som kontroloval cez hd tune a ziadne errory
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2015, 19:59)
tomuto fakt nerozumiem... resetol som bios a na skusku som tam hodil win 8.1 a zatial to ani raz neseklo... moze mi toto niekto vysvetlit? :O
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2015, 19:59)
tomuto fakt nerozumiem... resetol som bios a na skusku som tam hodil win 8.1 a zatial to ani raz neseklo... moze mi toto niekto vysvetlit? :O